Plzeň si zpestří reprezentační přestávku pohárovým duelem

15.11.2013, 10:01
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

"žádnej néví, co jsou Domažlice" ale každej vochmela ví, co je Pilsen

Reagovat
mario23

Šlágr, ČT mě vždycky dostane :D Nejdřív jsem zapnul jednou takhle o víkendu dopoledne TV a na ČT přímej přenos nějakýho podprůměrnýho zápasu 2. ligy a teď tohle.

To asi každýho zajímá osmifinále poháru nebo 2. liga, kdyby radši bylo na ČT víc EL a LM, to bych ocenil více. Sorry všem fanouškům Plzně nebo druholigového týmu.

Reagovat
Gryphonheart

Nefandím sice Pilsenu ani žádnému druholigovému týmu, ale jistě nejen já bych naopak ocenil víc přenosů (I když jinak teda po digitalizaci nemá smysl televizi obecně moc sledovat, než člověk najde co hledá, aby projel asi 50 kanálů = ztráta času) z druhé i třetích lig.. je to mnohem větší zábava. Podobně v fmku jsem taky bral vždycky ty nejhorší týmy z nejnižších lig.. kde je dneska třeba takovey Leigh RMI (07) a kde mohl být se mnou.

Reagovat
pajka-juve

Tak to, že ČT nedává víc LM a EL mě štve taky, ale na druhou stranu když se nehraje první liga tak aspoň dají tu druhou nebo pohár. Je to sice většinou v sobotu před polednem, ale s tím člověk nic nenadělá. Kdo to sleduje nebo chce sledovat, tak je rád. Navíc ten tvůj podprůměrnej zápas 2. ligy byl souboj z týmů ze špičky taulky, že to stálo za nic je věc jiná, ale to se stává i v první lize.

Reagovat
Stiksxx

Reagovat
mario23

Tak pohár beru, ale tam bych asi nejradši viděl jen ty top kluby GL, který maj dobrý hráče i na lávce nebo v béčku, což by o Plzni mělo platit, tak uvidíme. Ale 2. ligu moc ne, pokud nehrajou nejlepší týmy tabulky, což většinou nehrajou, dál budu snít o tom, že se na ČT dočkám PL nebo BL nebo PD.

Reagovat
Ronaldo.com

Na ct se nikdy takove ligy nedockas, ja bych rad i za to kdyby aspon koupili ty sestrihy z PL atd. jak maji z nhl

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to ubohý, na to jaký se platí poplatky za čt ,,,

Reagovat
smazaný uživatel

Derby

Reagovat
smazaný uživatel

nemá favorita

Reagovat
db18

Když už to nestíhám na stadion, tak snad aspoň v tv...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele