Plzeň podle Vrby v Madridu ukázala, že umí hrát fotbal

24.10.2018, 09:36
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (43)

Přidat komentář
zlatan-legend

Hm, spíš Real hrál ani ne na půl plynu. Šance Plzně pramenily tak akorát s laxnosti a nedůslednosti zejména krajních beků Marcela a Vázqueze. Kdyby hráli na plno, tak Plzeň odjezde minimálně s burem.

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
Agent z Melmacu

Real Madrid má za sebou sériu katastrofálnych výsledkov a teraz mal príležitosť urobiť si chuť a rozmetať Plzeň po štadióne a ten Real sa rozhodne nehrať naplno

určite áno, logika tam je

Reagovat
zlatan-legend

A že na plno hráli a potom stadionu je rozmetali

Reagovat
Agent z Melmacu

naplno hrali, akurát súčasný Real má takú formu, že hraje totálne na piču aj keď hraje naplno

stačí ti to takto napísať, pochopil si to konečne?

Reagovat
zlatan-legend

Možná se na zápas podívej znovu. Konkrétně pak na návraty například Marcela. Ty intergalaktický rozumbrado Od některých hráčů to naplno rozhodně nebylo. Tečka

Reagovat
Pablos

rozumbrada si i Ty... už jen to, že kdyby Real hrál naplno, tak je to tolik a tolik ...hrál tak jak hrál, tečka.

Reagovat
Agent z Melmacu

radšej si mal napísať, že si nepochopil

Reagovat
zlatan-legend

Co to meleš Na tom, co jsi napsal nebylo nic k nepochopení. Diskuze o hovně, už nic nepiš, dík

Reagovat
Agent z Melmacu

Reagovat
fefo

Jak keby Marcelo takto dozadu nehral v kazdom zapase..

Reagovat
Acquanni

Tak jasně že ve finále LM by Marcelo chodil při fakt nebezpečných situacích ve sprintu zpátky dokud by ho nohy nesly, ale dělat z toho, jakoby se Real rozhodl že 2:0 nebo 2:1 stačí na pohodu... Taková blbost, můžeš hrát na 300%, ale když na to nemáš nebo nemáš absolutně formu, tak z toho prostě nemusí být nic a takhle to je. Plzeň nás Čechy zastoupila s velkou důstojností, ale stejně to bude spousta "Čechů" shazovat. Já jsem fanoušek Realu mimo Arsenal, ten je můj top, nefandím Plzni a vůbec českou ligu nesleduju, s výjimkou možná tří zápasů Baníku za sezónu, ale chci aby se Čechům dařilo v Evropě, v jakémkoliv sportu, přeju našim a pokud se český tým potká s Arsenalem a porazí ho, pořád jim to budu sakra přát i když by to bylo dost hořké. Nepřející lidé jako ty by si měli vytloukat so hlavy, že brečet nad úspěchy jiných jim nic nepřinese.

Reagovat
zlatan-legend

Co to tady je za psychologický rozbor?! Já jsem někde v těch příspěvcích pronesl, že to Plzni nebo komukoliv jinému z české ligy nepřeju? Já v Evropě sleduju a přeju úspech všem českým klubům. pouze jsem ze svého pohledu udělal analýzu šancí, které Plzeň měla a z čeho pramenily. Zejména z chyb Realu, které by, dle mého názoru, v maximálním nasazení a koncentrovanosti neudělal. Takže si prosím nech ty svoje moudra, že brečím nad úspěchem jiných a osobnost lidí si hodnoť někde jinde, díky

Reagovat
Acquanni

Když budeš chtít, tak chybu z pohledu bránících týmů po inkasovaných gólech můžeš najít skoro vždy. Kdyby byl každý hráč každého týmu 100% času perfektně koncentrovaný, 100% přesný pozičně a 100% v soubojích, tak máme průměrně tak gól na zápas. Navíc hodně lidí jen zdůrazňuje chyby Realu jako by vlastně chtěli Plzeň porazit jen 2:1 a já v tom vidím kus nepřejícnosti. Plzeň vlastně nic nedokázala, Real je nechal a nechtělo se jim dávat góly. Navíc tvůj příklad Marcela je docela vedle, protože Marcelo kvůli tomu, jak útočné hraje nechává za sebou prostor častěji a taky to pak pravidelně nestíhá, nebo dobíhá v klusu. Ne jen proto Plzni.

Reagovat
zlatan-legend

Když jsme u toho Marcela. Koukni se na sestřih a šanci Havla, který běžel od půlky s Marcelem. Tam bylo nádherně vidět jak se na něj úplně vysral a nebylo v tom žádné nestíhání kvůli útočnému postavení Marcela

Reagovat
smazaný uživatel

Real Madrid včerajším víťazstvom začal dlhú a úspešnú sériu výhier, bodov, gólov, rekordov, trofejí a individuálnych ocenení. Plzeň padla, na rade je samotné srdce Katalánska ()

Reagovat
Bucky

A přál by sis, abychom vyhráli s Barcou? Když rupnem, Lope půjde ven a mohl by přijít trenér, který respektuje odkaz Zidana, který s Realem dosáhl historické úspěchy. Lope může být dobrý trenér, když dostane tým, který se hodí na jeho taktiku (což byla třeba Španělská repre), ale neumí se moc přizpůsobit silným a slabým stránkám svých hráčů, raději se je snaží změnit. To na Real nestačí.

Takže ačkoliv to bude bolet, doufám, že Real Barcu neporazí a přijde změna. Třeba Conte by dokázal ještě sezonu zachránit, alespoň v Evropě a poháru.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ahoj, moc prosím o vyplnění dotazníku. Je to pro studijní účely.

Moc vám děkuju.

http://www.click4survey.cz/s4/22652/e6db58a8?fbclid=IwAR1aXbkOwvprQVABJ39glxMmhwy1jxz6fXEMJuotJO3uHfBCdWEiioWr64o

Reagovat
smazaný uživatel

Kasli na to. Bud youtuber alebo streamer

Reagovat
poz3n

To už je taková klasika posledního roku. V evropských pohárech se vzepneme k výkonům, které připomínají ty nejlepší výkony z před pár let a v lize je to konstantní holomajzna.

Reagovat
zelda

Protože v Evropě hrají proti Plzni fotbal a taky posuzuješ podle jiných měřítek

Reagovat
poz3n

Jak to myslíš, že posuzuju podle jiných měřítek?

Reagovat
zelda

Proti větším klubům v Evropě jsi rád, když kluci zabodujou a nebo aspoň předvedou koukatelnej fotbal...

Když ztratí proti týmu v lize, tak i když dominují většinu zápasu, ale nedokáží kapitalizovat ve finální fázi, tak je to "holomajzna"

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec a Slávia proti nim hráli taky fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

"tenhle Real byl k poražení"

Reagovat
Bucky

Reagovat
Losinho

To těžší má Real za sebou, teď pohodová Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš se ukázalo, že real je v té prdeli opravdu hluboko.

Reagovat
Gimme

Plzeň hrála dobře, ale je vidět že RM nehraje v úplný pohodě. Při té šanci Havla, bych Marcela z fleku vystřídal. Neskutečně se na to vysral...

Reagovat
JackDaniels.

tu je vidno co ronaldo znamenal pre real a to nie len na ihrisku ale hlavne v satni

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo si myslí, že jakýkoliv český klub může uhrát slušný výsledek proti takovýmu gigantovi jako je Real, aniž by měl štěstí a soupeř neměl svůj den, je blázen.

Na druhou stranu, současný Real je úplně jinde (kvalitativně výš), než když s nim třeba Sparta uhrála remízu. Takže každopádně úspěch.

Reagovat
eleven11

Uspech bol bod z bohemky

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, voni v total srackach a ty napises tohle moudro, ty kvalitativne vys...

Reagovat
kylo ren

Real bude letos rad za evropskou ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Spis za 20 let co sleduju fotbal, takhle slabej a mizernej Real nepamatuju a to je Plzen taky z formy. Hnus.

Reagovat
mayday

Proti silnějšímu se hraje vždy to, co ten silnější dovolí. Real dovolil Plzni minimálně 4 tutovky plus gól, že to skončilo jen 2-1 nebo že nehrál Real naplno, to je jen problém Reálu. Ve finále to byl od Plzně sympatickej výkon.

Reagovat
PP

+ Plzeň jako jediná se Slávií umí hrát obrannou hru. Včera mě překvapil nadpozemský výkon Hubníka a výborně řešené brejky. Umožnil jim to laxní Real, který je ještě horší než loňský podzim.

Reagovat
mayday

Hubnika už jsem sám posílal xkrát do důchodu a on pak předvede na Reálu tohle Plzeň hrála dobře, nikdo nevyhořel, nejslabší mi přišel asi Petržela a i ten tam měl pár dobrých věcí, nějaké náběhy a tak. Nejlepší určitě Hubník, Krmelec a výborně hrál Čermák, to jsem taky nečekal.

Reagovat
Acquanni

Přesně tak. Slabota od Realu nedegraduje výkon Plzně, který byl sympatický a výsledek vlastně dost dobrý. Já nechápu tu logiku, kdy se z toho dělá jen zásluha Realu, že tam Plzeň vlastně uhrála dobrý výsledek. To můžeme říct vždy, když vyhraje outsider, že to favorit vlastně vypustil a stejně jsou ti outsideři furt jen matláci.

Reagovat
mayday

To většinou v tomto případě tvrdí zarputilí fanoušci Reálu nebo naopak hateři Plzně. Objektivní fanoušek si musí říct, že Real je teď slaboučkej, ale Plzeň zahrála dobře, nebojácně, že je nepustí do šance, ti se asi čekat nedalo, na druhou stranu sami si vytvořili kromě gólu tři čtyři super tutovky. Já jsem byl po zápase spokojenej, jako už dlouho ne.

Reagovat
Acquanni

Přesně, faktem je, že tam reálně mohli bodovat a to je prostě parádní. Jinak fanoušci Realu, když používají výmluvy, že se nehrálo naplno, to bych ještě jakž takž pochopil, kdyby se kvůli tomu moc nehádali. Ale že někdo, kdo fandí např. Chelsea a Real je mu u prdele shazuje Plzeň jen proto že je Pražák a má rád Spartu. Češi by měli vždy přát Čechům podle mě. Samozřejmě, kdyby tam byl osobní problém, nic proti, ale my ty hráče osobně neznáme, nemáme důvod jim nepřát a nějaký blbec Limberský není důvod nepřát celému ČESKÉMU klubu.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele