Plzeň odráží zájem Slavie novou smlouvou pro Šulce

26.09.2023, 18:04
Aktuality

Pavel Šulc prodloužil smlouvu s Viktorií Plzeň do roku 2026. Původní kontrakt se západočeským prvoligovým klubem by dvaadvacetiletému ofenzivnímu záložníkovi, o kterého se podle médií zajímala pražská Slavia, vypršel po této sezoně. Viktoria o novém tříletém kontraktu informovala na svém webu.

Šulc je plzeňským odchovancem, na západě Čech se ale výrazně prosazuje až od této sezony pod trenérem Miroslavem Koubkem. V probíhajícím ročníku nastoupil za první tým Viktorie do 11 soutěžních zápasů, v nichž zaznamenal šest branek a tři asistence. Účastník letního mistrovství Evropy jednadvacítek v minulosti hostoval v Jihlavě, Opavě, Českých Budějovicích a Jablonci.

"Jsem šťastný, že je moje budoucnost i nadále spojena s klubem, ve kterém jsem vyrůstal a který mám v srdci. Vážím si této důvěry. Mým cílem je společně s týmem vyhrávat co nejvíce zápasů, dělat radost našim skvělým fanouškům, i nadále na sobě tvrdě makat a posouvat se neustále vpřed," uvedl Šulc, který má v nejvyšší soutěži na kontě 115 startů a 15 gólů. S Viktorií v sezoně 2021/22 získal ligový titul.

"Pavel je hráč s obrovským potenciálem, který hodláme i nadále společně rozvíjet. Získal potřebné ligové zkušenosti na hostováních, v létě se vrátil v plné síle a dokázal se prosadit v prvním týmu. Jeho cesta se ukázala jako jednoznačně správná. Přeji si, aby se mu i nadále dařilo a byl důležitou součástí našeho týmu," podotkl generální ředitel Viktorie a předseda představenstva Adolf Šádek.

Autor: ČTK

Komentáře (15)

Přidat komentář
Greny

Reagovat
Martin9719

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Infeld Prácheňský

Reagovat
Hasan Šáš

Poslat Slavii do řitě se začíná stávat normálem.

Reagovat
risk je zisk

protože chceš posilovat konkurenci.

Reagovat
Axelrose

Tak vždycky dostaneš víc za hráče pod smlouvou, než s končící, nebo nedej bože skončenou smlouvou, že jo.

Reagovat
Mass

Taky tu historku o zájmu Slavie mohl do médií rozšířit Šulcův agent, aby získal lepší smlouvu. Jinak teda za mě, Šulc jako náhrada za Lingra by byl dobrej, ještě by to teda tu skvělou formu podržet o chvíli déle, nikdo nedá pálku za quarter season wonder.

Reagovat
Axelrose

No, já si myslím, že se tak vyjádřil i JT v nějakém rozhovoru.

Říkal myslím, Šulc a Hlavatý. Což by asi bylo i v pořádku, ale souhlasím s tebou, i v tom, že by měli prokázat dlouhodobé udržení formy.

Mě totiž kolikrát přijde, že ty kluky kupují jenom proto, aby je nekoupila Sparta, viz. třeba teď ten Tijani, který mě osobně přijde jako kopyto. Ale já holt nemám ten rozhled jako JT a spol.

Mě neskutečně sere s tím, jak pořád brečel, že musí dávat Holeše na stopera, protože jiného nemá a když se jim urodí Vlček, tak ho nechá sedět, jako že mu dává půl roku na aklimatizaci . Přitom když hrál, nikdy nezklamal (alespoň podle mého) a to samé Chytil. Ten mi přijde 100 krát lepší než Tijani absolutně ve všem.

To že opět ustřihl MvB mě už ani nepřekvapuje, hlavně že pořád hraje inženýr, kterému už kromě střelby odchází i ta jeho práce pro mužstvo (pokud to tedy neznamená běhání, to mu stále jde - ale to šlo i Standavi, že ano).

Reagovat
Bakary3

A ten rozdíl Tijani x chytil je fakt markantní

Reagovat
Blasphemer

Stejně jste ho nechtěli.

Reagovat
Hasan Šáš

Já to myslel z hlediska hráčů. Šulc to v klidu mohl natahovat až do Vánoc a pak ten půlrok nějak přežít na tribuně, ale nestálo mu to za to. Slávie už zřejmě nabízí pěkně trapný almužny.

Reagovat
Axelrose

Jj, já se jen potřeboval trochu vybrečet po derby

Reagovat
Martin9719

Lepší hrát a mít posléze lepší plat a lepší tým než oxidovat na lavičce jako Chytil nebo Lingr a čekat až pan taktik bude potřebovat zachránit zadek.

Reagovat
Bex5

V soucasny chvili asi nejlepsi hrac Plzne ... kdyby Jirka a Vlkanova meli stabilnejsi fazonu, byli bysme fakt valec.

Takhle jsme porad valecek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele