Pivarník se nechce pouštět do finančních dostihů se Slavií

04.01.2017, 19:52
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (175)

Přidat komentář
koudys2

"Pro mě je hranice tak 12 až 15 milionů, a to za hotové hráče, kteří budou posilou" Ano, to přesně splňuje Janža.

Reagovat
patrikhm

Pivarník by se ani už o nic pokoušet neměl. Z Machačkaly je volný Vrba, pane Šádku, co s tím uděláte?

Reagovat
Adalberto.Littleoak

No co vám taky zbývá, než hledat volný hráče.. Penízky z LM si nalil Limba a spol. do obličeje a majitelé máte socku oproti Spartě a Slavii

Reagovat
twl

Moje řeč peníze vyhazovat umí každej,ale vždy vyhraje koncepce!Proto každej říká že příští rok budeme hrát ve středu tabulky.... Vtip je v tom že to říkají 5let a už je to trapné....

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych nebyl takovej optimista, kádr i předváděná hra je rok od roku horší, že to pořád na ligu stačí jen svědčí o tom jak jsou ostatní pozadu, ale to už dlouho platit nemusí.

Reagovat
cetto

Mi teda nepřijde moc koncepční hrát se stejnejma hráčema až do jejich čtyřicítky.. Oh, sorry, oni tam ted jsou supertalenti Baránek, Janža, Matějů, Hromada, Hrošovský, Suchan a Krmenčík. No, hodně štěstí v boji o záchranu

Reagovat
db18

Škoda, že nefandíš nikomu v české lize, posledně mi tohle před sezonou psal uživatel "Chlupatá máma" a krásně se to vrací.

Reagovat
discarda

Jako jak ? Že nehrajete o záchranu a oni jo ?

Reagovat
Chlupatá máma

V době, kdy jsem to psal, jste se ještě nezbavili Koláře a Rajtorala. Postupně se zbavujete starejch hráčů, ale podle mě moc pomalu a nástupci nejsou tak kvalitní jako předchůdci. Nebo mi chceš tvrdit, že postupem času hrajete atraktivnější fotbal a kádr se zkvalitňuje?

Reagovat
db18

Než v minulé sezoně? Ano.

Reagovat
Chlupatá máma

Myslel jsem samozřejmě v průběhu týhle dekády... Posrali jste si to ale jenom vy sami, když jste naprosto nepochopitelně lpěli na doplňování mančaftu jenom z ČR a SR. Když už nakonec nějakej cizinec přišel, tak buď nedostal pořádně čuchnout nebo vyhořel. Skauting máte těžce na vyližprdel.

Reagovat
db18

A kdo v těchto podmínkách nemá? Když už je nějaký hráč skautovaný, tak skauting obvykle provedla agentura... (a tak je tomu třeba i u Sparty).

A naopak na hráčích ze Slovenska a ČR se to postavilo krásně, což pak chválili i v zahraničí, když jsme se s tím dostávali do vyřazovacích bojů pohárů (a už tehdy a i předtím se snažili o příchod zahraničních hráčů, ale nedopadlo to dobře, i když tu kvalitu měli, jako třeba Adamov...), navíc s tím přišel největší historický úspěch, tak jaký posrání?

Reagovat
Chlupatá máma

Skoro všichni v lize maj lepší bilanci výhodnejch přestupů ze zahraničí. Je mi jasný, že těžko bude v Česku druhý Porto s vypiplanym skautingem, ale zrovna Plzeň ho má na úrovni sotva ČFL.

Reagovat
db18

Protože nepočítáš mezi cizince Slováky - což chápu, ale pak si musíš uvědomit, že je taky lepší přivést stejně kvalitního Slováka, který to tu bude mít snazší, než Gorkšse, Nivalda nebo Ngadeua...

Reagovat
uff

Reagovat
Uwe háže buly

Tak Hromada na to určitě má, stačí stabilizovat výkonnost, což přijde s věkem.. Matějů a Suchan taky talent mají. Ten zbytek je slabota no. Krmenčík má akorát štěstí, jinak je to podobnej kolohnát jak Rambo.

Reagovat
kilobyte

Není Hromada na hostování?

Reagovat
discarda

Je ,ale je tam opce. Zajimalo by me kolik ?

Reagovat
dinss

Okolo 20 určitě.

Reagovat
hilarious

5-7

Reagovat
smazaný uživatel

obavam se, ze uz to je outdated

Reagovat
db18

Krmenčík má spíš ještě smůlu...

Reagovat
smazaný uživatel

Většinu jmen si napsal Dobře, ale nesouhlasím s Hromadou, ale ten zas půjde pryc, pokud bude držet sve výkony a Suchan není na poměry naší ligy špatný hráč v budoucnu

Reagovat
dinss

Tak těžko říct jak to je ve smlouvě. Pokud máme výkupku a oni si ho nemůžou stáhnout tak tady zůstane.

Reagovat
db18

Otázkou pak bude, jestli tu bude chtít zůstat i on. Do budoucna by se zase rád vrátil do Itálie a když ho osloví Sampdorie s tím, že by s ním počítali, tak by asi u nás nepodepsal.

Reagovat
dinss

To je fakt. Ale aby se vracel někam kde mu nenechali čuchnout?

Reagovat
smazaný uživatel

5 let jste teprve nahoře, takže to 5 let neříkají. Ovšem je jasný, že pokud nebudete do kádru investovat částky jako Sparta nebo Slávie, tak prostě nemáte šanci s nimi držet delší dobu krok.

Reagovat
db18

Před 6 lety byl první titul a říkalo se to už minimálně na jaře před prvním titulem, ale ok...

Reagovat
dinss

To je krávovina.

Reagovat
Irek

Premrstene castky za prumerne/nadprumerne hrace opravdu nema smysl davat

Reagovat
smazaný uživatel

"Pro mě je hranice tak 12 až 15 milionů, a to za hotové hráče, kteří budou posilou. Částky jako 30 milionů v českých podmínkách určitě nemají smysl," dodal.

Tak si Plzeňáci užívej te poslední mistrovskou sezonu na dlouho dobu, s takovým přístupem se na vrchol už jen tak nedostanete.

Reagovat
Abstinence

Vždyť se přesně tímhle stylem na vrchol před pár lety dostali a pořád se tam drží..

Reagovat
db18

Reagovat
cetto

Ta situace byla odlišná. Sparta hrála nejhorší fotbal v novodobý historii, Slavia byla po "krachu" a nebyl tu nikdo, kdo by byl ochoten/schopen zaplatit za jakýhokoliv fotbalistu víc jak 15 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to jenom proto, že ani konkurence se nepouštěla do velkejch nákupů. Vždyť kdo před touhle sezonou stál víc než 30M KČ? Možná v dobách dřevních Vachoušek, Németh a Pacanda, ale to bylo ještě dlouho před tím, než se Plzeň vůbec ustálila v první lize. Posledních 5 let příchody Sparty a Plzně stály cca stejně (samozřejmě nepočítám letošní léto), o Slavii se snda vůbec nemusím zmiňovat.

Reagovat
Lorcan

Reagovat
smazaný uživatel

jenže polovinu toho kádru nabrali jako odložence ze Sparty

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
db18

A vy zase nastupujete na vlak, který vás poslal na 7 let do hajzlu.

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Však já jsem kritikem naší současný přestupový politiky, však to píšu skoro pod každý článek o nějakí naší posile. Samozřejmě, že není ideální mít v kádru 35 hráčů a za léto utratit 100M, ale zároveň pokud nejste ochotný bojovat o hráče se Spartou a Slavií, tak nemáte šanci v boji s nima o první místo. I když je docela paradoxní, že většina vašich "velkejch" nákupů tohodle typu, kdy jste o ně bojovali se Spartou, dopadla špatně, viz Kopic, Mahmutović nebo Tecl...

Reagovat
db18

No právě, proto nemá smysl se o ně tahat...

Reagovat
dinss

Jono, první velkej nákup sešívek za 35mega a je z toho Geňa.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on snad první rok v Trenčíne měl taky špatný a neodehrál toho tolik a jako ano za 35 mega to není povedeny přestup, ale nedělejte z něj úplného trageda, který nemá vůbec na ligu rychlostne na tom není zle, v Česku je takový trend, Když se hráči nepovede půl roku je špatný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Až to Čínu přestane bavit...

Reagovat
žrout

Mluvil o české lize, proto se taky začali dívat víc do zahraničí, aby to kompenzovali. Nevidím v tom problém. Podle mě se na špici v pohodě udrží, ale získat další tituly? To vidím jako dost těžké v ještě víc sílící konkurenci z Prahy. S a S jsou ve finančních možnostech asi dost jinde bez ohledu na příjmy ze evropských pohárů.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Reagovat
hefy

V poho, poslední sezonu si užíváme už asi pět let.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on to myslel tak, že dávat víc jak 12-15 mega za hráče z ligy je hloupost ne? A s tím naprosto souhlasím, větší cenu totiž ti hráči nemají.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemají, s tím souhlasím. Já to pochopil tak, že to Pivarník myslí obecně, že je pro českej klub blbost dát za jakýhokoliv hráče 30M.

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt, že z toho prohlášení nejde úplně poznat, jak to myslel....

Reagovat
žrout

Aby pár dnů předtím koupili Janžu za 20 (který ani není hned do základu) a v létě si pořídili na hostování s opcí Kaceho, kde ta opce nemohla být pod 20 ani náhodou?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 20M a 30M je sakra rozdíl Ale máš pravdu, je pravděpodobnější, že to myslel tak jak říkáš.

Reagovat
dinss

Tak si užívá a užívat si budeme. Za Kaceho byla výkupka minimálně 50mega, za Janža jsme dali 20, výkupka za Hromadu bude minimálně taky 20. Proč si z Prahy neudělat prdel a natáhnout ty částky ,který tomu neodpovídají?

Reagovat
dinss

+ Zeman kterej byl taky minálně za 20.

Reagovat
db18

Zeman měl stát kolem 5,5 milionů kč.

Reagovat
dinss

To si děláš srandu? Pravda že v tý době když odcházel k nám měl hodnotu 500tisíc euro.

Reagovat
db18

Hodnotu měl 750 tis. € A půlrok zpátky nabízela Slavia 100 tis. € a na to jim Sion teda ani neodpověděl... ale on snad měl nějakou výkupku nebo co.

Reagovat
dinss

http://www.transfermarkt.com/martin-zeman/marktwertverlauf/spieler/62570 Máš pravdu...

Za 5,5 milionu takovýho hráče. Stejně mi to příjde divný že má výkupku na 5,5mega...

Reagovat
žrout

Já to už docela chápu, proč o něj Slavia tak stojí a jsou ochotní zaplatit více než Plzeň. Tvrdík řekl, že chtějí mít osu týmu poskládanou z českých hráčů, ne být je klub zahraničních legionářů. Což je vzhledem k historii a tradici klubu pochopitelné a myslím, že i správné. Jenže u nás není zrovna moc hráčů mimo Spartu a Plzeň, na kterých by se dal začít stavět úspěšný a perspektivní tým pro tituly a Evropu. Naopak Sparta i Plzeň mají Čechů plno, ti spíš potřebují hledat zase v zahraničí. Sýkora jako jeden z mála by k tomu mohl mít potenciál a zároveň být okamžitě posilou. Nikdo jiný z ligy kromě TOP 3 mě zatím nenapadá.

Takže z tohoto pohledu je pro Slavii Sýkora důležitější než pro Plzeň, Spartu... Zahraniční hráči by pak měli svou kvalitou navazovat na kvalitní "české jádro" týmu a přinést kvalitu tam, kde jí v ČR moc nemáme.

A popravdě? Tahle filozofie se mi zamlouvá...

Reagovat
cetto

Mi Sýkora přijde jako Kopic. Taková "posila" z nutnosti. Hráč, kterej se koupí, protože není koho jinýho koupit. Kvalitu v něm ale moc nevidím...

Reagovat
žrout

já to viděl ze začátku podobně a moc jsem nerozuměl tomu, proč za ty peníze nekoupí rovnou někoho kvalitnějšího z ciziny. Teď už tomu rozumím... Nicméně myslím, že Sýkora a Kopic nejsou stejný příběh... nesuďme ještě před tím, než za Slavii vůbec nastoupí, to bych nechal nejdříve na léto

Reagovat
dinss

Hlavně Kopic nebyl za 30...

Reagovat
žrout

tak to mají aspoň něco se Sýkorou společného...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak osu týmu českou máme - Pavlenka, Bílek, Hušbauer, Škoda. Kde bude hrát Sýkora, to fakt nechápu. Nepřijde mi kvalitnější než Bořil nebo Barák a na jinej post si ho přdstavit nedokážu.

Reagovat
žrout

Lepší než Bořil být ani nemusí, protože nalevo bude hrát Flo, Bořil napravo. Navíc s ním počítají na křídlo (může hrát jak vpravo, tak vlevo), takže nemusí být ani lepší než Barák, Navíc Zmrhal je na odchodu.

Reagovat
db18

Posadit Frydrycha by byla škoda...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
žrout

Tak se uvidí, jestli je lepší Bořil, nebo Frydrych a ten lepší bude hrát. Přijde mi to jednoduché, ale Frydrych je primárně stoper, i když napravo nehrál vůbec špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Frydrych holt hude univerzální náhradník, bohužel. Bořil je asi lepší a stopeři musí být Bílek s Delim. Deli je nejlepší hráč ligy a Bílek je sice herníma schopnostma průměrnej, ale dokáže výborně organizovat obranu a jak to funguje bez něj jsme viděli v Talinnu.

Reagovat
žrout

V Tallinu (a následně potom) jsme hlavně viděli, jak to všechno "fungovalo" pod Uhrinem

Reagovat
dinss

Deli je nejlepší hráč ligy? Kde jsi to vzal ?

Reagovat
meno

Ukaž mi lepšího na jeho post.

Reagovat
dinss

''Deli je nejlepší hráč ligy...''

Na stoperu hraje slušně ale kolik toho má odkopáno v pohárech? Akorát si pamatuju jeho minelu s Rio Ave.

Reagovat
meno

Tak ještě jednou. Ukaž mi lepšího stopera v lize než je Deli

Reagovat
smazaný uživatel

Hubnik, Holek, Baranek, Beneš, Luftner, Zapotočny, Jugas, Kysela, Dreksa, Štětina...

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
kilobyte

Moc týmů co má strop 12-15 mega na posilu LM nehraje.

Reagovat
žrout

on mluvil o posile z domácí ligy, ne obecně

Reagovat
kilobyte

"V zahraničí je mnohem větší kvantita volných hráčů"

Reagovat
žrout

přesně tak, proto říká, že nemá smysl dávat za české hráče z ligy víc než 12-15 mega

Reagovat
kilobyte

Nejen z český ligy, ale celkově.

Reagovat
smazaný uživatel

"Pro mě je hranice tak 12 až 15 milionů, a to za hotové hráče, kteří budou posilou."

Reagovat
žrout

Já to chápal v kontextu přetahování se o Sýkoru, tudíž hráče z české ligy. Aspoň tak jsem to pochopil, tak nevím. Pokud se nepletu, tak pár dnů zpátky koupili Janžu za 20, takže by byl za debila, kdyby to myslel obecně

Reagovat
BílíAndelDrcKo

ak posunieš interval na 1 mega eur vela takých tímov čo také penaiza platia a hraju LM tiež nepribudne....

Reagovat
Kang & Kodos

V tom, že dávat za hráče z 1igy 30 mega je zbytečně moc, má pravdu. A utrácet tolik za zahaniční hráče je pro ně dost rizikový, když tam zatim všichni vyhořeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejný pakluby jako City a Chelsea

Reagovat
meno

Reagovat
žrout

Syrovátka z představenstva Slavie:

"Naše nabídka je adekvátní českému přestupovému trhu a odpovídá přestupům talentovaných reprezentantů do Slavie v minulosti. Rozhodně se ani přibližně nejedná o 30 milionů + další hráči. A už vůbec ne Tomáš Souček."

Reagovat
Kang & Kodos

"odpovídá přestupům talentovaných reprezentantů do Slavie v minulosti"

Takže ho budou kupovat třikrát, tak jako Hlouška?

Reagovat
db18

Reagovat
žrout

přesně to tím chtěl říct, no...

Reagovat
Kang & Kodos

Tak já nevim, "adekvátní českému přestupovému trhu" je tak 20 mega, protože v rámci ligy se za víc nechodí. S tim by je Karl poslal do prdele, pak by si je zavolal zpátky a poslal by je do prdele podruhý. Takže když už 20, tak to musí bejt minimálně dva hráči. Ale ne nějaký močky typu Voltr, ale kvalita.

Leda by se jim povedlo s Karlem vyjebat, a tomu nevěřim. Kór teď, když jsou kousek od sestupu.

Reagovat
db18

Stejně s tím někdo brzy vyleze ven, protože vám Otava zajistil skvělý přehled o tom, kam přestupují vaši bývalí hráči a teď to má na starost tolik lidí, že se to snad nedá udržet pod pokličkou.

Reagovat
Briggus

hlavně Sparta s tím předkupním právem musí vědět i detaily, aby to mohla případně přebít

Reagovat
db18

Právě... Nebo se zas klasicky prokecne někdo ze Slavie, to by taky nebylo nic nového.

Reagovat
žrout

"Rozhodně se ani přibližně nejedná o 30 milionů + další hráči."

Jakou konkrétní sumu + hráči dají, to fakt nevím. Jen předkládám fakta.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Miguel19

Chtít Součka může jenom idiot.

Reagovat
žrout

jenom idiot se ho může chtít před Eurem zbavovat

Reagovat
Miguel19

No nevim. Na mezinárodní scéně se ještě více projeví, jaký je to kopyto..

Reagovat
žrout

Když se to projeví a propadne, tak ho prodají. Jednoduché, ne?

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Uwe háže buly

Nebo někdo, kdo nemá žádnýho defenzivního záložníka.

Reagovat
Chlupatá máma

Nevzpomínám si, že by v lize hrál někdo s tak ladnym až baletnim pohybem jako právě Souček.

Reagovat
hefy

Sympatickej přístup.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je jasný, hráči si raději vyberou prestižní týmy s výbornou minulostí. U Plzně nemůžete vědět, kdy dojdou peníze a vrátí se tam kde byla před pár lety.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Je blbost si mysliet že ak na vlastnom piesočku preplatíte hráčov tak to znamená cestu k úspechu. Globálne vo svete to platí ale v Česku? o tom pochybujem. Sympatickejšie, je hráčov relatívne nepreplácat, snažit s hlaadat futbalovejšie cesty. Je najednoduchšie buchnut po stole každe leto s 2 milionmi eur. Ale rozhodne to nie je zdravšie. Je mi divné, že vo svete to kritizuje (City,PSG predtým Chelsea) ale apikovat to na menšie merítko nevie, tam už je to asi ok... Nemám Pivárnika rád, ale povedal len správnu myšlienku. Česko ešte nie je pripravené na takúto cestu, treba íst trošku postupne... Hlavne Slávia...

Reagovat
Kang & Kodos

Vždyť máme na to, jaký se u nás točí prachy, úplně senzační výsledky. V pohárech můžeme konkurovat týmům, který kupujou hráče za několik našich ročních rozpočtů a do léta neexistovalo, aby někdo přestupoval za víc než 20 mega. Už bylo načase to trochu zvednout, protože bez větších investic do kádru takový výsledky v Evropě nemusíme dělat dlouho. A když se nebudou kupovat dřeváci typu van Kessela, tak to je správná cesta.

Reagovat
žrout

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Správna cesta je pokial na to máš. Ak na to máš tak je všetko v pohode. Sparta na to zjavne dlhodobo má. Pivarník si uvedomuje, že Plzen na to mat proste nemusí tak to nerobí a povedal rozumnu vec. Sám hovoríš že za menej penazí dokážu česke kluby v EU konkurovat bohatším. Prečo by to nemohla dokázat Plzen v rámci národnej úrovne?..... Len tu sa niekotrí vyvyšujú a posmievajú ako keby to bola chyba.

Ďalej, vôbec nieje prúser míňat velké peniaze. Otázka je či za tie peniaze dostaneš odpovedajúcu kvalitu. Nezdá sa mi že by toto českým klubom velmi vychádzalo v poslednej dobe. Ak aj na jeden drahý dobrý obchod pripadá jeden drahý zlý, tak to nie je dobre-

Reagovat
žrout

Reagovat
smazaný uživatel

Ano České kluby dokáží konkurovat bohatším týmům v Evropě, už by ale nedokázali stejným klubům konkurovat v lize, ve které by se, např. v Itálii ani neudrželi. Stejně tak Plzeň, pokud nebude do kádru investovat stejně jako Sparta a Slávie dlouhodobě jim v lize nemůže konkurovat.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Tvoj názor, ja ho beriem, ale neviem či sa to dá 100 percentne povedat. Ty hovoríš, že nemôže podla mna by sa to dalo za istých okolností. Je to hodne individuálne. Príklad je napr. Liberec ktorý s absolutnym minimom v istých fázach dokázal byt konkurencie schopný.... Ale samozrejme to su neporovnatelne príklady.

Reagovat
Kang & Kodos

Zatim se z těch tří "velkejch" nákupů dá jako jasnej provar hodnotit jenom Kessel. Ale zrovna Plzeň by na utrácení mít měla. Za posledních 6 let hrála 2x LM a letos díky totální haluzi udělali aspoň 4. předkolo, díky kterýmu vydělali na podzim víc než Sparta za 1. místo ve skupině EL.

Reagovat
meno

Tak dali hodně peněz do zázemí

Reagovat
Kang & Kodos

To taky. Potom dlouho nikoho neprodali ven za pořádnej balík. Ale zrovna letos udělali nějakejch 150 mega, za to by něco koupit mohli.

Reagovat
meno

Za to zaplatili Albáncům Vuchovy dluhy

Reagovat
žrout

Byla to první splátka v desetiročním splátkovém kalendáři

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost. České týmy musejí mnohem více investovat do kádrů. Oproti jiným evropským ligám jsme socky a to už vůbec nemluvím o ligách s kterými momentálně soupeříme v koeficientu. Když si vezmu poslední tři roky Sparty v Evropě a to včetně předkol, tak měla vždy suveréně nejlevnější kádr. I takovej Thun si může dovolit dražší hráče. Jediná výjimka je možná Sonder. O skupinách Evropský ligy ani nemluvím. I takovej Apoel měl 11 ,,Kadleců". A to je Sparta nejbohatší klub v Čechách.

Reagovat
žrout

Přesně tak, hlavně Sparta a Slavia by se neměli bát investovat, když mají silné finanční zázemí. Na druhou stranu mi přijde logické, že Plzeň se chce držet víc u země, protože oni to finanční zázemí takové nemají. Můžou si tak vysokou úroveň dopřád hlavně díky tučným zásobám z pohárově vydařených ročníků, kde vydělali majlant. Ale taky musí myslet strategicky a být připraveni na to, že ne vždy se jim bude tak dařit. Poslední tři sezony to nebylo nic moc, i když letos si zase celkem vydělali díky hodně šťastné účasti v Play/Off LM.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

vyjadril som sa k podobnému názoru vyššie. Ak na to máš tak je to v pohode ale hlavná myšlienka sa venovala Plzni.

Reagovat
smazaný uživatel

pivarnik to vztahuje konkretne na ligu a konkretne na momentalni situaci ceskejch "fotbalistu" a s tim souhlasim. ale napriklad sykora sice nema hodnotu 30 mega ale zaroven nema hodnotu ani 10 15 mega. to by bylo smesny. jinak nevim proc zminujes slavii kdyz ta za zadnyho ligistu palku nedala a ani neda.

Reagovat
žrout

Reagovat
smazaný uživatel

Tak víc jak 15 si taky nemůžou dovolit,to by museli prodat tribunu At už tahle plíva zaleze do poloviny tabulky kam patří

Reagovat
hefy

To musí bejt hrozně nepříjemný, když plíva, co patří do středu tabulky (a to jsi ještě milej) dáva Spartě v lize furt na prdel. :(

Reagovat
smazaný uživatel

Mě je to docela u zadku,jen mě zaráží jak chodíte s rypákama nahoru,když jste udělali 4 tituly za 100let, takhle namachrovaně a arogantně se můžou chovat jen primitivové. Navíc ohánět se 6ti lety to je opravdu

Reagovat
Hyrax

Ježiš

Reagovat
smazaný uživatel

4 tituly za 100 let a nebo 4 tituly za poslednich 6 let. #perspektiva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bex5

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
žrout

až jsem měl pocit, že jste zase jednou za 100 let byli lepší než Češi

Reagovat
smazaný uživatel

až mám pocit,že co slovák to zamindrákovanej blb

Reagovat
20DollarsInMyPocket

A proto do Československa vložil pomlčku

Reagovat
popltak

Ty jsi piča

Reagovat
smazaný uživatel

Strachová je Afričanka?

Reagovat
smazaný uživatel

Hungary

Reagovat
Hokaido

Že nemáte svůj EF chápu, ale vy nemáte ani svoje zpravodajství?

Reagovat
Kang & Kodos

Bylo zrušeno v roce 2012. Ministr informací to odůvodnil tak, že na Slovensku se stejně nic neděje.

Reagovat
smazaný uživatel

Každý slovák je mindrákář. Každý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím může mi nějaký Slávista zhodnotit výkony Van Kessela? Já jsem Slavii viděl hrát akorát v srpnu a tam Van Kessel hrál celkem dobře, byl aktivní a byl jeden z těch lepších slávistů. No ale teď čtu, že prý podává špatné výkony a má jít na hostování. Jak je možné, že se takhle zhoršil?

Reagovat
mistr129

jestli jsi Slavii viděl v srpnu, tak jsi viděl prakticky všechny výkony Kessela

Reagovat
smazaný uživatel

Přivedl si ho Dušan, Šilhavýmu očividně absolutně nesedí, přetlak vepředu, aboslutně neodpovídá ceně 30 m v českých podmínkách i za čínský peníze, 1v1 dobrej ale nahrát, nacentrovat neumí.

Reagovat
HanzBP

1v1 dobrej? Děláš si srandu? Vždyť ten borec neobejde ani kužel.

Reagovat
smazaný uživatel

1v1 dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Přišlo mi, že když dostal přihrávku, tak občas dokázal projít, ale poté už nic - ani kvalitně zakončit nebo nahrát, cokoliv..

Reagovat
dinss

Dobrej na zametání před stadionem...

Reagovat
Euphael

Je podle tebe realne, ze byste nam ho pujcili na jaro?

Reagovat
smazaný uživatel

gino je z holandsky fotbalovy skoly takze branit se mu nechce a ani to dost dobre neumi. byl vychovanej pro 4-3-3. neni to kridlo ale kridelni utocnik. za uhrina byl utopenej u lajny kde mu "excelentne" vypomahal mikula a tri ctvrte prihravek mu spoluhraci posilali vzduchem do souboje. kdyz uz se dostal k vapnu tak nemel komu prihrat a musel posilat centry vzduchem kery vazne neumi. jeden na jednoho rozhodne umi ale urcite ne ala neymar. prvni zapas s anderlechtem nekolikrat udelal vobrance ale proste nemel komu tak byl zase znova dokola nucenej centrovat. jak byl z prestupu do slavie nadsenej tak postupem casu se mu fotbal pod uhrinovym nakopavacim systemem znechutil a vyvrcholilo to v plzni kde rezignoval na sprinty a celkovej zapal do hry. nezlepsil se ani za silhavyho ale rohodne sanci ma. jak sem kdysi psal - ma na to bejt nejlepsi utocny kridlo v lize jenom musi zacit s pristupem a taky dostavat kvalitni passy. docela me dostava ten vysmech ze z deseti pokusu prejde hrace dvakrat ale ty cesky ligovy hvezdy to pro jistotu ani nezkousej. pokud je gino takzvanej drevak tak pak nevim co sou vostatni...

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za vyčerpávající zhodnocení.

Reagovat
KingMaster13

Mě hlavně u něj vadil ten velkej nezájem o hru. Sprintovat jsem ho viděl jednou. Jinak ale souhlas dřevák to není. Je to možný, že mu to znechutil Uhrin ale proč svoje kvality pak neukázal Jardovi?

Reagovat
smazaný uživatel

tezkej nezajem vo hru. ja v tom vidim vic faktoru. v trencine hral prave 4-3-3 a rika se mi to tezce ale tehdejsi trencin byl herne vo parnik lepsi nez tehdejsi slavia. hralo se na nej a bera. do toho slabsi liga. ma jeden z nejvecich platu - kabina. plus taky ty debilci co mu komentujou fotky stylem "uz se nevracej"...

ja si myslim ze silhavymu svy fotbalovy schopnosti na treninku ukazal. vostatne sam silhavej rikal ze je dobrej a nevodepisuje ho ale chce vod nej proste daleko vic hlavne co se tyka pristupu. jak uz kdysi nekdo prohlasil - fotbal je z veciny vo hlave. gino dostal letenku na hainan tak doufam ze se probere. byla by skoda takovyho sympataka. kazdopadne jesli budem chtit hrat na dva utocniky tak bych mu dal sanci prave tam.

Reagovat
KingMaster13

Taky bych ho tam rád viděl ale už takhle je tam Škodič, Muris a MVB chci aby taky dostával šance, Železník mi je taky sympatickej ale bohužel už se asi nevejde A to mluvím o rozestavení 442 které sice nefunguje ale nelíbí se mi že by v něm nejspíš hrál Barák na kraji

Reagovat
žrout

Reagovat
$$CaptainKokotko

Tady jsou hovna . Plzen si nemuze dovolit dat vic jak 15mega za hrace? Hlavne ze to pisou slavisti, kteri by bez ciny hrali o zachranu. A buhvi jak by Sparta fungovala bez Kretinskeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za argumenty proboha? Bůh vi, jak by... kteří by...

Reagovat
$$CaptainKokotko

Plzen ty penize ma diky tomu, ze funguje dobre a ma uspechy. Slavie kupuje Sykoru za 30mega diky cinanum a slavisti se tu smeji Plzni Kretinsky dava do Sparty taky dost penez a tady se kreteni taky smeji Plzni, ze se ma vratit do stredu tabulky

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Co se ti na tom nezdá? Vždyť to je strašný hovno, co napsal....

Reagovat
smazaný uživatel

tos tu úroveň teda moc nepozvedl

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, vidlaci

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
KingMaster13

Nechceš ale měl by jsi. Ten kádr co máš ti v Evropě stačit prostě nebude

Reagovat
smazaný uživatel

ve slovenské jednadvacítce, která je hodně nadupaná.""

Reagovat
mario23

Měli by se trochu plácnout přes kapsu a koupit pořádnýho hráče, kterej bude moct zahrát na křídle.

Reagovat
KingMaster13

Přesně, zrovna v Plzni ty posily jsou potřeba. Sice ligu ten starej tým tak nějak dává ale do pohárů se to musí trochu oživit

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele