Pinamonti znovu opustil Inter a zamířil do Janova

30.06.2019, 18:44
Aktuality
Za Janov bude od nadcházející sezóny nastupovat Andrea Pinamonti. Italský mládežnický reprezentant se ke Grifone vydal na hostování s povinnou opcí z Interu Milán...

Odchovance Chieva Verona si před šesti lety do své struktury vytáhli zástupci milánského Interu, kde následně sbíral první zkušenosti na nejvyšší úrovni. Loni hostoval ve Frosinone.

Za nováčka Serie A talentovaný útočník odehrál 27 ligových utkání, ve kterých vstřelil pět branek. A mezi italskou elitou stráví i nadcházející sezónu, když posílil Janov.

"Inter Milán může potvrdit, že Janov formou hostování s povinnou výkupní doložkou posílil Andrea Pinamonti," stojí na webu Nerazzurri.

Mladý útočník bude nadcházející sezónu u Grifone hostovat a posléze se k nim má přesunout natrvalo na základě doložky. Celý transfer vyjde na 18 milionů eur.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (58)

Přidat komentář
andycek1

Rabiot aj Pellegrini parádne posily! K Pellegrinimu mladý hráč na LB určite bude konkurovať Sandrovi a verím tomu že si zahrá dosť časom v Cagliari hral na jar veľmi dobre. Rabiot ako ďalší hráč zadarmo ktorý prišiel sa hodil, na rozšírenie zálohy dobré keby odíde Khedira a do stredu za nich práve Rabiot a Ramsey. Uvidime ako Sarri postaví ten stred. Juve už davalo na fb alebo insta že zajtra 1.7 sa očakáva veľká vec a asi to bude predstavenie De Ligta. Bude to super že ako každý rok začína príprava tak už budeme mať káder kompletný skoro možno ešte max. 1 prestup

Reagovat
norro6

Reagovat
Furia Ceca

Pellegrini na 99 % jde hostovat jinam. Kromě FFP ten odchod moc nechápu... Kdo bude alternativou k Sandrovi?

Reagovat
El-Pistolero-68

MdS.

Reagovat
ED91

Co mal ten obchod spolocne s ffp?

Reagovat
smazaný uživatel

Rabiot zadarmo?- podpisovy bonus 10ME pre hraca a 10 ME pre jeho mamu ktora ho zastupuje a 7 ME plat na rok . A zmluva na 5 rokov.

Reagovat
smazaný uživatel

Podespat hráče zadarmo dneska vyjde dráž než vyvázat ze smlouvy. Jeho mama ještě Juventus pokouše.

Reagovat
Fridgiee

Z toho děláte jak kdyby žádnej jinej hráč nechtěl dardu za podpis když jde zadarmo

Reagovat
db18

Goretzka dostal "na ruku" 20 mil. € když přišel zadarmo z Schalke...

Reagovat
Deki

Jsem zvědav, jaký se z něj vyklube útočník. Podobných talentů měl Inter v Primaveře kvanta, ale prosadit se první lize se podařilo jen málokterým. Vzhledem k té možnosti zpětného odkupu to fail být nemůže, takže tak... i když se teda původně psalo, že ho chce Conte vidět v přípravě

Reagovat
smazaný uživatel

Už to chce nějaký posily..

Reagovat
smazaný uživatel

tak dnes končí stopka interu takže od zítra už to pojede :)

Reagovat
smazaný uživatel

Godin, Lazaro

Reagovat
smazaný uživatel

Určite lepšie preňho hrať v Janove ako v Interi, kde by nedostal toľko veľa príležitostí. Okrem toho máme 9 mil. eur k dobru na účte, pretože polovica ide do Chieva. Zároveň je tam možnosť ho vykúpiť naspäť, takže je to win-win situácia pre Inter a taktiež aj pre samotného hráča.

Reagovat
Panděvova ofina

Zítra má podepsat Lazaro a Sensi. Marotta bude znovu jednat o Barellovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vám toho Lazara závidím, nakonec bude čumět, na to jak jsem koukal, že se tu na něj díváte skepticky, je vážně dobrý.

Reagovat
Largo

Manolas oficialne v Neapoli. Diky za vse, za posledni roky nas nejlepsi a nejspolehlivejsi stoper. S Koulibalym to bude bestialni duo, za me nejlepsi v lize.

Reagovat
The Krupy

Chellini - De Ligt

Reagovat
Largo

Cekal jsem, kdo to napise. De Ligt ano, ale za me bude Chiellini upadat. Mozna jen subjektivni pocit, ale tu dvojku z Neapole proste stavim vejs.

Reagovat
ED91

Na Manolasovu úroveň bude padať ěste minimalne 2 roky.

Reagovat
Whitemedia

Rugani

Reagovat
The Krupy

ideál

Reagovat
smazaný uživatel

Godin Skriniar... Teda jestli Godin podepíše a Skriniar neodejde

Reagovat
smazaný uživatel

Že to řekne nějaký Largo z Eurofotbalu to není měřítko.Rozhodne se na hřišti, po sezóně se uvidí kdo byl nejlepší.

Reagovat
Alberto Aquilani

Fazio - Jesus

Reagovat
Neutron

Reagovat
LesyJePan

“Za me nejlepší v lize”

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě nejlepší v lize co to je?Ještě se neodehrál ani přátelák, ani jeden zápas v lize.A On řekne za mě že jsou nejlepší v lize??V čem, jak to může vědět.Chytej se za hlavu jak chceš, komediante.

Reagovat
LesyJePan

Vyjadruje tým len svoj názor, žiaden fakt. To snad môže ty komediant

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby tam dal třeba můžou být, tak to beru.Ale on napsal - Za mě jsou nejlepší v lize.! :D přitom spolu neodehráli ani minutu :D Tohle nejde ani tvrdit.To jde proti logice.

Reagovat
smazaný uživatel

,,Za mě" - vyjádření subjektivního názoru, který může být založen na jakýchkoliv pochodech.

,,Třeba můžou být" neřekne nikdo, protože to nevyjadřuje ani přesvědčení, ani názor, to by tak napsal nanejvýš Fišara.

Objektivní tu není nikdo, zbytečně jebeš do lidí, nesouhlas se dá vyjádřit jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Subjektivní názor tu máme např na Dybalu a Mandzukiče, ale já ty hráče viděl spolu hrát.Pro některé jsou to útočníci top kvality.Sice nedali moc gólů ale pro některé to jsou nepostradatelní hráči.To ještě dovedu zkousnout, když je někdo neobjektivně zhodnotí na základě toho, že je viděl hrát.Protože každý má na hru hráče jinej pohled.Hodnotíme je tu rozdílně subjektivně.Ale ty dva Manolas a Kolibaly bych si ani subjektivně nedovolil napsat že jsou nejlepší, když prostě v té konkurenci to nevím, nedovedu si na ně zatím subjektivní názor udělat, neviděl sem je spolu.Osobně si taky myslím že budou top duo, nejlepší to zatím nevím.

Reagovat
Neutron

ako si mozes mysliet, ze budu top duo, ked si ich nevidel spolu hrat?

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím že budou top duo!Pozor!Netvrdím že budou nejlepší duo!To je rozdíl.Já o tom skálopevně přesvědčen nejsem.Já si to jen myslím.

Reagovat
brenk

Reagovat
Neutron

ty si tak trosku na tom slabsie od krku hore co?

Reagovat
Neutron

napisal svoj nazor, ktory je zalozeny pravdepodobne na vykonoch v poslednych rokoch, kedy hral Koulibaly aj Manolas proste dobre. Ze to pravda byt nemusi sa ukaze ako vravis ty pocas rocnika, kde svoju vykonnost potvrdit nemusia, takisto ako ju nemusi potvrdit Chiellini a De Ligt. Ti tu praska zilka z totalnej kokotiny, akoby ti niekto siahol na nieco osobne.

Reagovat
smazaný uživatel

právě nemusí to být pravda, v minulých letech nebo posledním roku Koulibaly a Manolas určitě nezahráli až tak líp jak Godin,Chiellini,De Ligt, ale nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Trpíš Juve slepotou. Koulibaly se vypracoval mezi nejlepší stopery na kontinentu a Kostas je v Itálii vysoce ceněný.

K tomu zmíníš Bonnuciho, který dva roky kiksuje a bez Chielliniho si ani neutře prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

Co tu nacvičuješ. Ani jedna z dvojic/trojic ve hře ještě spolu ani nenastoupila. Ať už De Ligt s kýmkoliv, Interovci s Godinem nebo Mano-Koulibaly. To znamená že na papíře se mu tak jeví, celý rok tady grcáš svoje subjektivní dojmy, ale ostatní jsou nuly, nesmí ani vyjádřit názor

Na papíře se jeví zatraceně silně, když vezmu v potaz, že Koulibaly tvořil top obranu i s Albiolem a Ruiem na kraji. Kostas nemůže vést obranu, ale vedle Koulibalyho mu to sedne.

Jedno je jisté, ať už je Serie jakákoliv, EF se nezmění.

Reagovat
smazaný uživatel

No právě že v konkurenci Godin,Skriniar,De Vrij,Miranda - Bonucci,Chiellini,De Ligt,Rugani - přece nemůžeš napsat že Manolas a Koulibaly jsou nejlepší v lize.Nikdo je ještě spolu neviděl hrát pohromadě, nikdo ani ty ostatní obrany neviděl hrát pohromadě.Kdyby měl Koulibaly s Manolasem za největší konkurenci třeba Štětina-Kaya tak to ještě dokážu pochopit.Ale v tak silné konkurenci stoperů, skálopevně tvrdit, že podle něj jsou nejlepší v lize?

Reagovat
Neutron

to "podle mne" tam robi ten rozdiel, chapes tomu?

Reagovat
Forza_Inter

jeb už na to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč bys to nemohl napsat? Koulibaly je na CB zvíře a Kostas je vysoce hodnocený a oni dva se k sobě perfektně hodí.

Štětina Kaya, na nadsázku se radši vyser

Tvrdit může co chce. Není sám, kdo si to myslí. V minulosti ke zranění náchylní jsou De Vrij, Chiellini, Bonnucii půjde do hazlu nebo bude sedět díky Demiraiovi, Miranda prostě není top, ale backup ok, ale pak nemá smysl ho tu psát.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi strašný kokot.

Reagovat
Nuno čomes

Welcome Godin

Reagovat
LesyJePan

paráda, závidím

Reagovat
Nuno čomes

Uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Inter!

Reagovat
Deki

(akorát teda smlouvy na 3 roky jsem se trochu bál)

Reagovat
Nuno čomes

Jeho požadavek, když přišel po vypršení smlouvy.

Reagovat
smazaný uživatel

Zacalo nove financne obdobie takze teraz divocina moze zacat Uz dnes sa to rozbehne, Beppe ma podpisat duo Lazarro, Sensi, Juve dotiahnut Rabiota a De Ligta a AC Thea. Za mna vsetko hraci ktori tie timi skvalitnia. Roma sa zachranila tym predajom Manolasa v hodine 12 (resp. pred nou) a Napoli tiez zacina nove obdobie s 0. Zaujima ma ci ADL dotiahne aspon 1 z dvojice James/Lozano, za mna by sa mal pokusit dostat ich oboch miesto hracov typu Veretouta a mal by prestat s tym vyhypovavanim Ingleseho... Seriozne za neho pyta 35 milionov? :DDD Ahhhh

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně takový typ jako je Sensi v záloze chybí. Snad se mu bude dařit Godin je bomba a Lazaro noo.. na něj jsem zvědavý. Hlavně ať vyjde Barella.

Reagovat
cink

Hlavně kdyby vyšel Pepe to by byla pecka

Reagovat
smazaný uživatel

Za toho si řekne Lille nesmysl..

Reagovat
smazaný uživatel

ADL a Inglese povedzte mi viac ikonicke duo, budem cakat.

Reagovat
Neutron

Esmeralda a Jose Armando

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele