Piątek se vrací do italské ligy, vypůjčila si ho Fiorentina

08.01.2022, 14:44
Aktuality
Krzysztof Piątek zklamal v berlínské Hertě a minimálně na šest měsíců se vrací do země, v níž zažil zatím nejlepší období své kariéry. Polský útočník si ještě jednou zahraje italskou nejvyšší soutěž, na hostování ho získala Fiorentina a zajistila si rovněž opci na trvalý přestup...

Piątek se včera podrobil zdravotní prohlídce a dnes podepsal smlouvu, v průběhu odpoledne bude oficiálně představen na tiskové konferenci. Za Violu bude nastupovat v dresu s číslem 19, po sezoně ho Fiorentina bude moci vykoupit za patnáct milionů eur.

"Z návratu do Itálie mám velkou radost, vždycky jsem se v této zemi cítil dobře. Děkuji Viole za důvěru, teď chci všem ukázat svou cenu. Snad budu mít spoustu důvodů k oslavám," doufá.

26letý útočník v minulosti upoutal pozornost svými výkony v dresu Cracovie a odměnou se mu stal transfer do Janova, za který v první polovině sezony 2018/2019 nastřílel devatenáct soutěžních branek. Povedené bylo i jaro po přesunu do AC Milán, na tyto výkony ale Piątek následně nedokázal navázat. Rossoneri za něho zaplatili 35 milionů eur, Hertha o jedenáct milionů méně. Letos Piątek naskočil jenom k deseti zápasům, celkem dal za Herthu třináct gólů.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (17)

Přidat komentář
dinss

Tak na to, jak se mu věřilo tak docela upadá ale ve finále si z Berlína polepšil.

Reagovat
wishmaster

Čo sa stalo s týmto chlapcom, že išiel tak dole?

Reagovat
Gazdo

Nikdy nemal na to aby bol tak dobry ako sa o nom hovorilo. Som strasne rad ze sme sa mu vyhli tak ako aj Jovicovi

Reagovat
Setwo

je celkom vtipne ked fanusik Barcelony povie ze je rad, ze sa nejakemu hracovi vyhli, kedze ste sa nevyhli ovela horsim nakupom a hlavne nezmyslene vysokym zmluvam

Reagovat
Gazdo

Och och super argument a vtip zaroven daj dalsi prosim

Reagovat
Dron

nech je v tom jejich světě

Reagovat
Stannis Baratheon

Nič, nikdy na to nemal

Reagovat
Pablos

něco se proslýchá, že umí zahrát jenom v pátek

Reagovat
REPLIKATOR

AC ho zničilo

Reagovat
fabec1222

Kapustka pro bohatý

Reagovat
Čenda

Takze Vlahovic fakt odejde v zimě?

Reagovat
pajka-juve

Ne nevyhnutelně. Můžou chtít, aby se Piatek aklimatizoval a zapadl do týmu během jara. Navíc uvidí, jak mu to půjde se spoluhráči. I kdyby Vlahovič nešel v zimě, tak v létě už jo. Budou potřebovat náhradu a tou je hráč co tam je už půl roku lepší, než nováček co se bude s týmem sehrávat.

Reagovat
smazaný uživatel

polský Schick

Reagovat
smazaný uživatel

Je to kampaň.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
oli9

Si pamatuju jak mu to palilo za Janov tak jsem říkal kua ten bude nejlepší v Evropě s takovou... A ejhle

Reagovat
Seydou Doumbia

to je taký poslední angažmá, kde něco hrál no

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele