Petr přestupuje z Ostravy do Parmy

11.08.2007, 13:34
Aktuality
Radek Petr si na světovém šampionátu fotbalistů do dvaceti let v Kanadě vychytal angažmá v italské Serii A. Mladý český brankář odchází z Baníku Ostrava a v následujících letech bude hájit barvy Parmy...

Petr, který loňskou sezonu strávil na hostování ve třetiligových Mutěnicích, byl jedním z hlavních strůjců českého úspěchu v Kanadě, kde naši mladíci dosáhli na stříbrné medaile. Zaskvěl se především při penaltových rozstřelech, v nichž vychytal Japonsko a následně také Španělsko.

Petr se s Parmou dohodl na čtyřleté smlouvě a brankářskému řemeslu by se nadále měl učit u zkušeného Luky Bucciho. Finanční podmínky transferu zůstaly nezveřejněny, v zákulisí se ovšem hovoří o sumě 400 tisíc eur.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
HOST*

Počítá se s ním do prvního mužstva. Udělal dobře. Parma je ideální.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda ,ze po MS-21 odesel mohl zustat v Baniku aspon rok,ale to by tam nesmel byt Vecera ktery mu nedal sanci do a-tymu.ale zase si vazim ,ze ho pred MS posal na hostovani aby chytal .Bucci ho ,ale aspon neco nauci a pro Banik je velmi slusna castka 400 tisic eur.

Reagovat
HOST*Šnajdy

Dobrý,ale docela mě překvapila jeho cena...za 400 000 eur je to celkem málo,nezdá se vám?

Reagovat
HOST*

To je docela dost. V Cesku beha mnohem vic daleko lepsich golmanu a navic golmani byli vzdycky levni.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezdá.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.fotbalportal.cz/obrazky/clanky/7232.jpg

a k cene plus minus 12 milonu korun je na nekoho kdo zatim v seniorskem fotbale nedokazal dost.

Reagovat
smazaný uživatel

*nedokazal nic

Reagovat
HOST*cheguevara

banik ho prodal za smesnou cenu 400000 co to je , k nam do tymu se kupoval hrac jen na hostovani na jaro za 10000 a to hrajeme okres, ale jinak je dobre ze sel do italske parmy.

Reagovat
smazaný uživatel

Přeci jenom se jedná o eura...

Reagovat
HOST*-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*pantondavo

Možná umí skočit penaltě do cesty, stříbro na MS bylo i jeho zásluhou, ale pokud si nezachytal v 1. lize u nás, šance, že bude chytat v Parmě je kulatější než nula . Možná, že ho ten Buči něco naučí, ale pokud to bude jen teoretická, tréninková praxe, tak měl jít radši do nějaký díry a chytat furt

Reagovat
HOST*Forlein

no, pokud vím, tak v Parmě dostal číslo dresu "1", takže jako s brankářskou dvojkou se s ním asi nepočítá , ale uvidíme, snad se chytí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*CeceFCB

Keby mal Casilas v madride cislo desu napr. "26" a prisiel by Dudek a dostal by cislo jedna, tak automaticky je brankarska "1" a Casilas ide na lavicku?

Reagovat
HOST*

Radek Petr mi připomíná Čecha, když šel do Rennes, ale samozřejmě, on asi tak dobrý nebude, ale nechme se překvapit

Reagovat
RMCF

Čech šel do Rennes už se zkušenostmi z první ligy a Ligy mistrů, zatímco Petr nemá v první lize odchytáno nic...

Reagovat
Slejdy

at se daří

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele