Perišić dokončil přesun z Interu do Tottenhamu

31.05.2022, 17:16
Aktuality
Tottenham do úspěšného konce dotáhl příchod Ivana Perišiće. Chorvatský reprezentant dorazil jako volný hráč z Interu Milán a ve svém novém působišti uzavřel smlouvu na dva roky...

Třiatřicetiletý křídelník má v Interu za sebou vydařenou sezonu, ve které se podílel na zisku Italského poháru a Superpoháru, přesto po sedmi letech Nerazzurri opustí.

Inter váhal s nabídkou nové smlouvy, čehož využil Tottenham. Manažer Antonio Conte si prosadil příchod svého bývalého svěřence, jenž mu loni pomohl k zisku titulu. Perišić podepsal se Spurs kontrakt do roku 2024.

"Takhle se k důležitým hráčům nechováte, nečekáte do poslední chvíle," řekl Perišić před dvěma týdny, když Interu dvěma góly zajistil výhru v domácím poháru nad Juventusem.

Odchovanec Hajduku Split má za sebou bohatou kariéru, postupně vystřídal Sochaux, Club Bruggy, Borussii Dortmund nebo Wolfsburg, v sezoně 2019/20 hostoval v Bayernu Mnichov.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (198)

Přidat komentář
jk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Agent z Melmacu

nasrac

Reagovat
JollyJoker77

1/6 done. poďme si po toho Bastoniho/Gvardiola a už keď robíme tých chorvatov nepohrdol by som hráčom menom Lovro Majer.

Reagovat
Seydou Doumbia

Lovro Majer? Zapomen, akorát přišel do Rennes. Možná za rok.

Reagovat
10

Pro Inter dost zásadní oslabení. Budou se modlit, aby Gosens dokázal odehrát aspoň něco, protože všechno ostatní je sešup dolů. A ani Gosens nedokáže nahradit ty důležitý aspekty hry Perišiće, primárně jeho 1na1, který rozhodlo spoustu zápasů, v kterých Inter nehrál dobře. V tom je určitá podobnost s Cuadradem.

Reagovat
Mato178178

ja som mal vzdy pocit ze na neho a aj cuadrada sa dost nadavalo a zrazu sa tu z neho robi mega dobry prestup

Reagovat
Recoba Inter

Jo. Málokdo to v Interu uměl/umí vzít na sebe tak dobře, jako Perisic, který není žádná padavka, co se z něčeho jen tak posere. Mentálně silný hráč. Navíc ve formě. Bude to těžké.

Reagovat
REPLIKATOR

Vyhoří

Reagovat
smazaný uživatel

Super. Znamená to asi odchod Reguilona.

Reagovat
Seydou Doumbia

Kam? Jsem čekal že bude jednou hvězdit jako Marcela, Hakimi nebo T.Hernandez a zatím to tak nevypadá

Reagovat
smazaný uživatel

Však je to stále možný, jenom Anglie mu nesedla.

Reagovat
Felitel

Jak nesedla? Když jsme hráli na 4 obránce, tak byl výbornej. Bohužel to prostě není wingback, takže je v Conteho systému poloviční.

Reagovat
Hollo

do 2 rokov jeden z naj. lavych obr. v lige .. ak zostane

Reagovat
Gazdo

Do Barcy berieme

Reagovat
Seydou Doumbia

výměna za Desta?

Reagovat
Gazdo

Toho ideme vymenit za Alonsa

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
EaP

No, je to dosť možné, že ho Xavi stiahne k nám. Dnes vydal klub oficiálne prehlásenie , že 16.6 sa bude hlasovať o odpredaji 25% TV práv na La Ligu a 49% BML. Čiže tie zvesti o injekcií vo výške 700 mega aj bez CVC sa zrejme zakladajú na pravde. Pochybujem, že to socios compromisarios neschvália keďže každý očakáva kvalitné nákupy a urovnanie dlhú. Tak to vyzerá , že Tebas bude musieť upraviť platový strop pre Barcelonu aj keď mu to bude proti srsti. Do toho dnes Laporta vyhlásil, že vedeniu Ligy absolútne nekomunikovali aké majú možnosti a Tebas zrejme nemohol vedieť, čo vlastne Laporta a spol riešia. Preto tie velkohubé vyhlásenia , že si nemôžeme nikoho dovoliť lebo on nemá vedomosť , že by sme vôbec niečo riešili. A zrejme s ním Laporta vyjebal. Ešte k tomu Lapo stihol dodať , že Tebas chce poškodiť záujmi klubu a , že je zvedavý ako sa po prípadnom schválení predaja k tomu postaví liga. Lebo to bude znamenať minimálne 700 miliónov okamžitej injekcie k účtovnej uzávierke 30.6. A nový platový strop by Barcelone zásadne uvoľnil opasok. Toto bude ešte zaujímavé do konca júna.

Reagovat
Gazdo

Ja teda dufam ze ten predaj tych prav je len na nejake obdobie napr 5-10 rokov a nie nastalo inak je to blbost

Reagovat
EaP

Laporta sa vyjadril, že to má byť 10 maximálne 15 rokov. Preto odmietal CVC , pretože to je zmluva na 50 rokov a to je masaker

Reagovat
Gazdo

Uz 15 rokov je podla mna dost masakralne. Ak mame prijat nieco co nam teraz pomoze ale za 5 rokov nam to ma robit problemy tak to radsej dalsie dve prechodne sezony. Sme v lige kde si to mozeme dovolit lebo aj ked budeme mat prechodnu sezonu tak tu LM dame nie ako napr UTD ktori proste pri prechodnej sezone v PL nemaju sancu a potom sa tam nehrnu hraci atd

Reagovat
smazaný uživatel

Regui je velky madridista. Ten do Barcelony fakt nepujde hele.

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
Bayern +

Backup za Phonzieho

Reagovat
Seydou Doumbia

ten by mě neurazil

Reagovat
jk

Spíš bych řekl, že to znamená, že Regi může odejít. Ale tohle je po hodně dlouhý době přestupák kdy to vypadá, že nečekáme než prodáme abychom mohli přivádět nové hráče. Takže pokud Regiho nikdo nebude chtít dost možná u nás budou všichni

Reagovat
cresposuper

Diky za vsetko, na ten gol Juventusu na San Sire nezabudnem

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Recoba Inter

Jeden z Manciniho nejlepších přestupů. Ještě jednou, díky za vše! in bocca al lupo

Reagovat
Felitel

To nevim. Docela dlouho byl celkem za očekáváním.

Reagovat
Recoba Inter

Divím se, že po tom kolika balónama zásoboval Icardiho, kolika obráncům po lajně utekl, kolikrát se dokázal prosadit v soubojích 1v1 pod Mancinim, Piolim, Spalettim, se vždycky najde někdo, kdo to začne nějak zpochybňovat.

Reagovat
Rudy

To je ale 5 let zpatky

Reagovat
Recoba Inter

2018 finále MS Světa, ve kterém mimochodem skóroval a patřil k nejlepším, 2019/2020 kdy ačkoliv převážně střídal, tak ukázal, že má na to, hrát za Bayern (navíc výhra Treblu), kdy ho navíc nevykoupili jen v podstatě, že byli židi a nechtěli za něj zaplatit 15(pak 12) mega, co chtěl Inter (po zásluze), 2020-2021 prokázal neskutečnou univerzalitu, když se z ofenzivního křídla v podstatě předělal na wingbacka ze kterého směrem dopředu v podstatě neubral na efektivitě, přesto uměl bránit a vyhrál titul s klubem po 11 letech. 2021-2022 jeho absolutní vrchol. Víc nemá cenu dodávat. Spousta Interistů (nehodlám jmenovat) řeší cypoviny a nesoustředí se na to, jak tělem a hlavou to ten chlap umí hrát. Věřím, že spousta fanoušků Spurs nebude taková.

Reagovat
rel7

Reagovat
Recoba Inter

o statistikách se ani nemá cenu zmiňovat... ale stejně to udělám

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Conteho skvělá posila

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Nuno čomes

Celkem hruška nakonec, takové vyjádření, kdy za 6 let hrál důležitější roli jen letos.. a loni při titulu si odehrál svoje. Podepsání Brozovice je důležitější. Každopádně se nic nemění, upgrade potřebujeme na oba wingbacky, což bude pro Marottu s našimi financemi téměř neřešitelný úkol Hlavně pravá strana Dumfries a Darmian by chtěla posílit.

Reagovat
Recoba Inter

jojo

Reagovat
smazaný uživatel

Krok zpátky

Reagovat
Rudy

Jeho vek zname. Smlouva mu byla nabidnuta a odmitl, tak nevim co si stezuje. Rozumim tomu, ze si chce jeste pekne vydelat. Evidentne pokracovat v Interu nebylo to hlavni a jde mu o prachy. Po podpisu nasazeni opadne (nedejboze se zrani) a co pak s nim a jeho platem na 3 roky? Pro Inter rozumna volba, souhlasim.

Reagovat
Nuno čomes

Prý nakonec kývl na 2 a jen o mega víc, než mu nabízel Inter.. Takže asi tak Ta jeho bojovnost a 1v1 bude chybět, takový hráč se do kádru hodí a měli bychom je udržet, ale těžko říct, zda to stojí za ty prachy viz. Alexis a Vidal (kteří berou ještě více). NA druhou stranu, když nemůžeme ani nakupovat, bych v tomto případě s nabízenou smlouvou souhlasil. Ale vybral si nakonec jinak

Reagovat
Recoba Inter

Chtěl novou výzvu, chtěl novou soutěž, z jeho pohledu poslední šance na změnu skrze věk. Milión navíc zřejmě nebyl zásadní. + si znovu zahraje pod Contem, věřím, že výkonnost udrží. Nechápu, jak se někdo může hloupě (možná až uboze) smát tomu, že bude brát jen o milión navíc. Nehledě na to, že je to přeci jen dost peněz.

Reagovat
Nuno čomes

Ty toho nechápeš víc, než je vložený smajlík na konci věty

Reagovat
Recoba Inter

Nemáš na to. Nech si udělat psychotesty.

Reagovat
Nuno čomes

Ty já bych to ani nekomentoval, kdybys nefňukal na mě v komentáři bokem jak malé dítě (+ věta "nemáš na to" - ano nemám, nevím ani na co bych měl mít? ). Na perisice mám svůj názor, rozhodně nebude tak zalitý sluncem, jak to umíš udělat u každého druhého hráče, včetně soupeře

Navíc v tom tvém výčtu výše, kolika balónama někoho zásoboval, komu všemu utekl atd. ti chybí jedna podstatná věc, a to ta, kolikrát tou finálkou vůbec někoho našel, aby z toho byla aspoň šance, protože ve většině případů trefil prvního hráče nebo jejich obránce ve vápně Za loňskou a letošní sezónu se mu jinak sluší poděkovat (nebudu tady vytahovat to, že letos hrál o dost možná poslední slušný kontrakt ).

Jo a na psychotestech jsem byl snad cca před 6 lety a výsledky nad očekávání výborné, přístě si to můžeš odpustit

Reagovat
Recoba Inter

Nemáš na to, protože vystupuješ jako obyčejný pozér. Jen si na něco furt hraješ. Proto se hodně divím, že jsi zvládl psychotesty, ale kdo ví, napsat tohle může každý.

A jestli jsi před 6 lety udělal psychotesty k některým z ozbrojených složek nebo k bezpečnostním, tak by teda měli i skrz tvůj případ zvednout laťku, protože když mi kamarádi píšou, co to na tom EF fandí za blázna a joudu Nuno Čomese... tak už je to vážně moc.

Ve prospěch Perisice mluví hlasitě činy, co udělal. U tebe jsou to jen řeči, bohužel. A většina z těch hráčů jsou vážně klasy, proto jsou tam kde jsou. Tak proč to nepochválit. Negativní člověče.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Recoba Inter

No Nunínek uřvánek

Reagovat
sinter

Reagovat
srandamač

Rodák z Omiše

Reagovat
FUnk

Tak tam jsem byl v 98

Reagovat
andkoo

ja tiez tak nejak

Reagovat
Bayern +

Dobrý hráč, ešte lepšia povaha, bojovník a sympatak. Takého chceš.

Jeden z prvých failov nového vedenia Bayernu - nepodpísať ho a škudliť sa s Interom o 2 mega... A priviesť retardovaného Douglasa Costu ako náhradu, to bola uz "len" čerešnička.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
FUnk

Reagovat
Cobra
Reagovat
Mastný Chobot

Naozaj ale táto chorvátska generácia je úplná anomália

Reagovat
FUnk

Reagovat
pingla

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, ale pulku ma na svedomi Luka.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
mikelinos

Reagovat
jk

Reagovat
Free_player

nezvratný osud přímo!

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Kaka14

Gazzetta: "AC Milan za Zaniola ponúkol 25 miliónov a Saelemaekersa …..

Reagovat
danko10

Reagovat
Recoba Inter

lolec

Reagovat
GEGE

Zaniolo nebo Berardi? Nebýt těch jeho zranění tak je pro mě jasná volba ale takhle mi to přijde dost riskantní... každopádně sem rád, že se jde po Italech, protože je třeba to dát trochu do rovnováhy...ale taková nabídka nemá šanci na úspěch,jestli je to vůbec pravda...

Reagovat
stuff

Inak, tu som kus zmateny. Nikto sa nebojite, ze bude mat osud Rossiho?

Reagovat
DieryVonry

Tonali a Zaniolo vedle sebe to by mohla být budoucnost na pěknou řádku let.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Docela risk po jeho zraněních.

Reagovat
Miguel19

Ten Lukaku

Jestli ho pošleme hostovat na 2 roky do Interu bez opce, tak to bude nádherný začátek nové éry

Reagovat
Recoba Inter

noco

Reagovat
avicii

Reagovat
niflheim

Už jsme podepsali toho Kantého?

Reagovat
Busby babes

ne, ale prej Barca chce 80-85 M eur za Frenkieho... jestli jim tohle dame.

Reagovat
iamek

Navíc, když řekl že nikde jinde hrát nechce. Btw PP konečně pryč.

Reagovat
Busby babes

je otazka jak moc bude mit na vyber. v Barce se uplne neprosadil, Xavi asi bude sazet na Pedriho a Gaviho, Barca potrebuje prodat amoc jinych hracu, za ktere dostane vetsi castku nema...

Reagovat
smazaný uživatel

nema taky hrac pre nas taku cenu?

Reagovat
Busby babes

to nevim, ja bych rekl, ze ne, protoze pak nezbydou penize na dalsi... uvidime. Doufal bych, ze se nam to podari srazit nekam k 60... ale treba to je nerealne

Reagovat
Grahf

nakoniec pojde za dvacku, neviem, čo sa im furt pchá do zadku, keď ho evidentne nechcú

Reagovat
Svatej

já bych vám ho asi i nechal za pěkný peníze

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vítej, už druhá posila zadarmo, zkušený a pracovitý hráč, který snad pomůže v boji o titul. Pokud se teda on a Forster počítají do těch 6 posil slíbených Contemu, tak ještě zbývají aspoň 4 hráči a aspoň 150m budget, s tím už se dá něco vymyslet. Ještě to teda chce pořešit nějaké odchody, ale na ně se snad nebude čekat, než se začne nakupovat.

Reagovat
lofin9

v boji o titul...lol

Reagovat
smazaný uživatel

Conte by nezůstal, aby bojoval zase o top 4.

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Argument

Reagovat
J0EL

V tejto konkurencii vy o titul hrat proste nebudete no. Neviem co chces pocut.

Reagovat
smazaný uživatel

Argument

Reagovat
Nizzie

Stejně by si ho nepochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

Argument

Reagovat
Nizzie

Aa naučil ses nové slovo. Tak gratulujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Argument

Reagovat
Nizzie

Od tý doby, co tě jk naplnil, už to není ono papriko.

Reagovat
jk
Reagovat
smazaný uživatel

Argument

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
lofin9

myslím si, že ten u vás kapra tento rok obalovať už nebude

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Nizzie

Reagovat
O.Giroud

tak v jeho mokrych snech urcite

Reagovat
Nizzie

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu co se tlemite. Letos Top4. Pokud udrzime vsechny klicove hrace a nedejboze fakt investujeme 100-150 mega do kadru, tak minimalne nejaky castecny boj o titul by probehnout mel. Ja bych teda v takovem pripade rozhodne nepovazoval dalsi sezonu mezi 70 - 80 body za velky uspech. Cil by mel byt rozhodne 80+ az 90 bodu, coz by byl napr. letos prakticky boj o titul. Jestli ale Haaland bude znasilnovat ligu a udelaji nejakou 100bodovou silenost, tak co uz...

Reagovat
Cobra

Co blbneš. 150m rozhodně nestačí, abychom se dostali na úroveň City nebo Poolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Může to stačit, ale o to nejde. Hlavní je se o to pokusit, protože jak říká Kohout, po takových investicích budou všichni chtít vidět nějaký pokrok - boj o titul, vyhrát nějaký pohár, 4. místo už bude málo.

Reagovat
smazaný uživatel

No, nemusí, ale může. City do toho narvali miliardu, takze vyrovnat se jim papirovou kvalitou na kazdem postu a jeste zdvojeně je nemyslitelné. Liverpool ale prakticky na ten uplny top nejvic posunuli Van Dijk a Alison. Dva hráči, sice za 150 mega, ale i tak. Ja jako neříkám, že teď očekávám boj o titul do posledního zápasu a cokoliv jiného je zklamání. Rozhodně bych ale chtěl vidět, že se po víc jak polovině sezóny a komplet letní přípravě pod Contem a případně po nějakých výraznějších investicích, aspoň nějak herně i bodově posunem a stahneme na čelo ten gap.

Reagovat
Nizzie

A o nás se tu tvrdí, že jsme naivní. Spurs přivedou Perišiče a zdejší komunita jejich fans už se téměř vidí s titulem v ruce.

Reagovat
Cobra

Deluded Nizzie.

Reagovat
Nizzie

Nic jiného neumíš? A když už to chceš používat, nehaž to jen tak na náhodu, zkus to použít, aby to mělo smysl. Vypadáš pak jako vůl.

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutně nerozumím, čemu se tady vysmíváš? Však Kohout má pravdu, Conte nás za pár měsíců dostal z 9 fleka na 4 místo. Je tam vidět jasný pokrok, jak v mentalitě hráčů, tak i po herní stránce. Pokud se opravdu přivede 6 až 7 kvalitních hráčů, které Fabio s Contem dokážou přesvědčit, tak si opravdu myslím, že stáhnout mezeru mezi těma dvěma je dost reálné. Pro klub i Conteho je důležitá vize a aby ten klub měl ambice. Levy se o to momentálně pokouší, pokud to výjde se teprve uvidí. Nicméně, jak tu někdo psal...Conte k nám nepřišel, aby hrál jen o top 4

Reagovat
Nuno čomes

Druhá věc je taková, že když Conte skončí 2. nebo 3. letos, jestli ho to bude další rok bavit. Když není do roka schopen s týmem hrát o titul, tak raději po dohodě skončí a vyplatí se mu nějaká částka.

Reagovat
jk

On má smlouvu jen na další sezónu, takže pokud ho to nebude bavit tak může klidně odejít.

Na druhou stranu pokud by něco vybudoval a dokázal se fakt do toho boje o titul nějak zapojit, tak aby pak odešel po jednom nepovedeném pokusu je v rozporu s tím jak se často vyjadřuje.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
jk
Reagovat
smazaný uživatel

Jen tady spekulujeme samozrejme, ale na druhou stranu, kdyz pristi rok ukoncime sezonu na 3. miste a bodova ztrata bude treba jen 8 bodu, tak muze videt posun v jeho praci a uvidi realnou sanci dalsi rok to uplne smaznout ...uvidime jak to dopadne, samozrejme mas taky pravdu, ze tech scenaru muze byt vicero

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Nizzie

To, čemu se vysmívám, jsem napsal zcela jasně, jestli tomu nerozumíš, to už není můj problém.

Co se týče pokroku pod Contem, ten ani nikde nezpochybňuji, ale samo o sobě po jednom potvrzeném příchodu spekulovat nad tím, jak proběhne celý zbytek léta a celá příští sezóna, to je opravdu k pousmání obzvláště v návaznosti na to, jakou historii a pověst Conte má. Může se stát, že přivedou 6-7 hráčů, ale kádr se nesžije, nebudou si rozumět, na papíře budou vypadat dobře, ale nebude to fungovat, Conte se v zimě sbalí a hotovo. Kromě příchodů také bude hodně záležet na odchodech. Odejde Kane a co potom? Odejde Son a kdo ho nahradí? I pod Contem měla ta hra velké nedostatky v mnohém, a LM ukopali především díky dvojici Kane a Son a našemu mrzáctví.

No, ale abych to shrnul, může se stát, že se Spurs na Pool a City velmi dotáhnout, to rozhodně, ale předpovídat to na základě příchodu Perišiče a nějaké hypotézy 6-7 dalších příchodů je opravdu pro mě spíše úsměvné.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, vysmivas se tomu co tu nikdo ani nenaznacil "uz se temer vidi s titulem v ruce" ty jantare.

Reagovat
Nizzie

"Tak vítej, už druhá posila zadarmo, zkušený a pracovitý hráč, který snad pomůže v boji o titul." - Paprikový owny.

"Conte by nezůstal, aby bojoval zase o top 4" - ownyho paprika.

"Pokud udrzime vsechny klicove hrace a nedejboze fakt investujeme 100-150 mega do kadru,

tak minimalne nejaky castecny boj o titul by probehnout mel." - vypelichané kuře-NL.

"Cil by mel byt rozhodne 80+ az 90 bodu, coz by byl napr. letos prakticky boj o titul." - KFC-NL.

"Může to stačit, ale o to nejde. Hlavní je se o to pokusit, protože jak říká Kohout, po takových investicích budou všichni chtít vidět nějaký pokrok - boj o titul, vyhrát nějaký pohár, 4. místo už bude málo." - béčkový owny.

"Ja jako neříkám, že teď očekávám boj o titul do posledního zápasu a cokoliv jiného je zklamání." - kikirikáč-NL.

Všechny ty vyjádření jsou úplně stejné, jako moje "už se téměř vidí s titulem v ruce" ty pablbe, ale samozřejmě je tam trochu nadsázky, proto je tam to slovo, a dost podstatné slovo, "TÉMĚŘ", génie.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi piča až to bolí, to není možné. Na tvoje "téměř" ti seru. Nic takového nikdo netvrdil, sám tady cituješ úryvky, které royhodně nenaznačují, že se vidíme s trofejí v ruce ty chujomrde. Naposledy co jsem na tebe reagoval ty kokote.

Reagovat
Nizzie

Ty vole, ty jsi ještě větší degen než jk...

Reagovat
Nizzie

Slušně nezvládáš, takový výlevy bych čekal od jk, ale že ho ty i překonáš... wau, tak to musíš být solidně retardovaný, a to ani neřeším tvé vyjadřování na úrovni pětileté holčičky, které sebereš panenku... Ses pochlapil.. *clap* *clap*

Reagovat
FUnk

Reagovat
J0EL

nie nebude.

Reagovat
Herry31

Já s tebou souhlasím, vždyť se letos s city dvakrát vyhrálo a s poolem dvě remíze. Jo top 4 bude muset být reálný cíl, ale taky nechápu, proč by se s vhodně doplněným kádrem nemohlo udělat o 10-15 bodů víc, když se to promrdalo na zápasech, kde jsme nebyli schopni vystřelit na branku.

Reagovat
smazaný uživatel

naprostý souhlas

Reagovat
jk

A další porci bodů promrdal NES na začátku sezóny, ačkoli porazil City.

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavne, je uplne u prdele, co si mysli Kohout nebo owny. Hlavni je, s jakyma ambicema do toho jde Conte, hraci, vedeni, proste cely klub. A predpokladam, ze Levy bude povazovat Top 4 za ok sezonu, ale hlavne Conte by dalsi sezonu jako tuhle povazoval za neuspech. Takze na ownyho vete "pomoct Contemu v boji o titul" nemuze byt nic zavadneho, protze Conte o titul urcite hrat chce. Jestli je to realna touha/cil je vec druha a urcite se ty nazory muzou ruznit. Me to pri splneni urcitych podminek prijde klidne realne. Myslim to zapojeni do boje, ve vyhru samozřejmě nevěřím.

Reagovat
cristiano.K.

Contemu Levy nepřivede jednou vysněnou posilu a jste bez manažera a šupky hupky zpátky na šesté místo.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak to se klidne muze stat. Bavime se tady o idealnim pripade = investujeme ca 150 mega a Conte a Paratici si dovedou hrace po kterych touzi. Na nejake realne tipy na umisteni samozrejme dojde az pred zacatkem ligy, do te doby se muze stat cokoliv (a ne jen u Spurs)to je snad jasne...

Reagovat
cristiano.K.

jo, ale u vás je ta šance na změnu manažera přeci jen o dost větší, proto je také dobré zmínit i variantu bééé

Reagovat
Busby babes

https://www.manutd.com/en/news/detail/paul-pogba-will-leave-manchester-united-this-summer-after-six-year-stay-1-june-2022?utm_campaign=ManUtd&utm_medium=post&utm_source=twitter

PogGone.

Skoda, ze to s nim nevyslo. on je fantastickej fotbalista ale bohuzel no... Na druhou stranu, je dobre ze ten cirkus, co okolo nej je, pujde o dum dal.

Reagovat
FUnk

on je hlavne cirkusak

Reagovat
Infernoqt

BREAKING: Kurt Zouma has been sentenced to 180 hours of community service after pleading guilty to kicking and slapping a cat.

The West Ham defender was also banned from keeping cats for five years, according to Sky News.

Reagovat
Busby babes

dalo nam to ovsem nejvtipnejsi moment letosni PL:

Craig Dawson complained to the referee yesterday about Chris Wood's behavior during the game.

What was he doing you ask?

The striker made "Meow" noises every time he was dueling with Kurt Zouma.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
8lampard8

Reagovat
smazaný uživatel

To je prostr bozi

Reagovat
smazaný uživatel

proste*

Reagovat
stuff

Reagovat
Golasso

Dobře toho zm*da tehdy vycukal

Reagovat
Nizzie

Reagovat
kvasha16

Reagovat
1899-1995

Prodej AC jen v expreskách.

Reagovat
10

Reagovat
Nizzie

Reagovat
stuff

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by měl být náhradou za Bastoniho, když nevyjde Bremer? S tim, jak se kolem něj točí přední týmy v PL, si nejsem jistej, jestli bude chtít jít zrovna k nám..

Reagovat
Kapřík

No, jedno je asi jistý. Ital to nebude, v takovy kvalitě tam nikoho nevidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak najdou se tam nějaký zajímavý jména v domácí soutěže (neitalové), ale to je nereálný je dotáhnout. Takovej Milenkovič, Koulibaly nebo klasicky někdo z Lazia. Jsem zvědavej, co Marotta vymyslí

Reagovat
10

Radu

U Bremera začali se zájmem PL lítat úplně jiný ceny, to dost vyřazuje Italy ze hry. Podle mě ale Bastoni zůstane, nevypadá to, že by chtěl z Interu odcházet. A pokud Spurs udělají Bremera, tak už ho ani chtít kupovat nebudou.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Bastoni zůstane, tak budu spokojený. Pokud potřebuje Číňan nutně prodávat, tak ať si prodá Lautara nebo Correu, ale na obranu ať nešahá. Ten útok se dá zalepit Lukakem na hostování (což jestli vyjde bude mega fail pro Chelsea) a nebo Dybalou. Hlavní motto: udržet nadějný italský hráče v SA!

Reagovat
10

použít slovo zalepit u hráčů jako Lukaku a Dybala je docela úsměvný, už jen z pohledu těch finančních nákladů, který by s sebou nesli

já bych z pozice Interu prodal Škriniara

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on ten útok bez Lautara je fakt otřesnej, Correa i Džeko za mě velký špatný. Ne že bych od Džeka čekal zázraky, dal poměrně dost gólů.. ale nedá se na něj dívat, když srovnám jeho nasazení a bojovnost se Giroudem, tak je to nebe a dudy. Nezávidim Marotty tohle mercato.

Ten Škriniar by nám hodil nejvíc a dal by se typologicky nahradit, otázkou je kým.

Reagovat
10

taky si myslím, že Škriniar, jakkoliv je kvalitní, by šel v Itálii lépe nahradit, než Bastoniho charakteristiky, byť je do defenzivy mnohem horší

Reagovat
Tomanatura

Tak hlavne De Vrij i Milan maji smlouvu uz jen na rok a asi nepodepisou, minimalne De Veij pry nechce. Cili tam se musi jednat hned, nemuzou byt pristi rok bez dvou klicovych hracu a s Bastonim, kteremu pak bude dojizdet smlouva a mize spekulovat s vysokyma bonusama nekde v Anglii.

Reagovat
Dejwa

Škriniar chce zůstat a být legenda ala Hamšík, údajně bylo už v zimě dohodnutý vedení na prodeji do PL a hráč to odmítl (chtěli tím urychlit příchod Bremera). Má prodloužit do 2027.

Reagovat
Nuno čomes

Ideálně střelit de Vrije a přivést Bremera. Jenže Na Stefanovi nevyděláme potřebný obnos s rokem do konce smlouvy.

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku bude pod Inzaghi poloviční než pod Contem.

Bude to fail i pro Inter.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si ho možná Conte stáhne do Spurs, narozdíl od Interu slípky na něj prachy mají.

Reagovat
Kaka14

RedBird (vacsinovy vlastnik AC) sa budu dalej spoliehat na na Paola Maldiniho, Massaru aj Gazidisa

Priorita predlzit Leao

Vyzera to ze miesto Botmana sme sa viacej zamerali na Bremera

Renato Sanchez ostava medzi prioritami

Nicolò Zaniolo je novy ciel

+ Charles De Ketelaere a Noa Lang mladici z Brugg

so Zlatanom sa rozhodne ako dopadnu vysetrenia s kolenom ....

Reagovat
SunFells

Noa Langa si do domu netahejte, jeho cesta při svém blbečkovství nakonec povede k turkovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně si to malujete

Reagovat
maras93

Bremera nemá cenu nahánět a přetahovat se s PL. U Botmana věřím, že to bude okolo těch 30m EUR a nevnímám tak silnou konkurenci.

Reagovat
Kaka14

Bremer je preverny v Serii A, tak ja by som ho skor bral ... ale budem verit Maldinimu koho vyberie do obrany

Reagovat
smazaný uživatel

Zaniola nezaplatíte.

Reagovat
LesyJePan

40 je uplne max strop, inak nebrať, nema vacsiu hodnotu.

Reagovat
Kaka14

Rím si vraj cení na cca 40M, ale toľko asi nedáme keď potrebujeme ešte náhradu za Kessieho a stopéra …. Jedine ešte hradiska kompenzácia, ale Morino vraj nechce Salamekersa čo ponúkame ….

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
10

ten musel čumět, když viděl Mádla, co měl k obědu 10 míčů, a Bosáka s visáží z prvního dílu Vyprávěj...to je úroveň tyvoe

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
protiproudu

Reagovat
protiproudu

Nechutný vyžraný bečky.

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano splnil, co po něm vedení vyžadovalo, ale narušil kabinu, fungování týmu. De facto mezi řádky řekl, že Dybalu nemá rád a zaobalil to za zranění (možná tam cítím víc, protože chci). Hodil celý tým pod autobus, když u Vlahoviče řekl, že konečně přišel hráč, kterého vyhání ze hřiště, že jiní hráči nemají takovou chuť a drajv trénovat. Chce v Itálii více mezinárodního vlivu, zahraniční trenéry v Serii A. Ve většině s ním nesouhlasím, slušně řečeno.

Ale souhlasím s ním, že Liga národů je "sračka".

Reagovat
10

Reagovat
M11

Super rozhovor.. Pavel sice nechtel, ale prozradil toho az az.. proste me jen utvrdil, ze leze Agnellimu do prdele a Juve potrebuje, aby oba dva skoncili.. v tech dulezitych vecech s nima nesouhlasim.. ale udelal radost Vlahovicem

Reagovat
10

- potvrdila se jeho averze vůči Dybalovi i to, že on je hlavní důvod jeho odchodu

- při diskusi o analytice Liverpoolu a jejich úspěšnosti u nových hráčů se projevila jeho naprostá omezenost, zrovna když Juventus trefí 1 hráče z 10

- Mádl s Bosákem mu lezli do prdele možná ještě víc, než Nedvěd leze do prdele Agnellimu, to bylo jak když se někdo z Mafry ptá Babiše, přitom tam bylo tolik témat k diskusi, který Juventus i Nedvěd posrali

- u tý "Playstation generace" úplně papouškoval slova Agnelliho, jejich posedlost touhle generace je šílená

A hlavně, což je nejsmutnější, se teda potvrdilo, že ty výkony v minulý sezoně hodnotí pozitivně, včetně toho stylu hry, když mluvil o tom, že radši trenéra, co si počká na 2 střely a vyhraje. Přijde mi, že vítězství Realu je ještě utvrdilo v tom, že tohle je ta cesta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
DelPiero137

"potvrdila se jeho averze vůči Dybalovi i to, že on je hlavní důvod jeho odchodu" to je kreten. S tou nasou (ani neviem ako ju nazvat) ho neznasam este viac. Co je smutne, ako krac bol legenda Juve.

Reagovat
Pipo123

Sarri predĺžil do 2025

Reagovat
smazaný uživatel

Jména o kterých se zatím spekuluje: Scamacca, Bremer, Dybala, Udogie (Udinese), Deulofeu.

Lukaku měl přijmout podmínky Interu, ale Chelsea ho zřejmě nepustí, i ten De Paul je silně nepravděpodobný. O Dimarca se prý zajímá Arsenal.

Ještě některá jména o kterých se spekuluje ve spojitosti s Interem?

Reagovat
1899-1995

Však Inter nesplnil FFP a chce žádat o výjimku, tak se nepředpokládají nějaké velké přestupy nebo jo? Spíš se mluví o prodejích nebo se mílím?

Reagovat
1899-1995

mýlím*

Reagovat
smazaný uživatel

O prodejích se mluví, já jen zmiňuji, kdo je s Interem spojován.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud prodáš klíčovýho hráče, tak ho musíš logicky nahradit levnější variantou. Nabízí se prodej některého hráče ze středové trojice, respektive pouze dvojice Bastoni x Škriniar. De Vrij má rok do konce smlouvy, takže ta cena by byla nízká. Zálohu je potřeba posílit (má přijít Mkhytarjan) a z útoku se nbízí prodej Correy nebo Lautara a příchod Dybaly/Scamaccy. Všechno spekulace, za pár týdnů bude jasno.

Reagovat
LesyJePan

Kto vie co je pravdy na tych 40m za Scammacu, ktore Sassuolo od Arsenalu odmietlo

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak, každopádně hráče s takovým potenciálem by chtělo udržet v domácí soutěži.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele