Schuster: Jsem na svůj tým hrdý

06.03.2008, 10:29
Aktuality
Hráči i fanoušci Realu Madrid si opět prožili velké zklamání, už počtvrté v řadě neprošli přes osmifinále Ligy mistrů. V letošním ročníku vystavil stopku Bílému baletu AS Řím, trenér Realu Bernd Schuster přesto neměl svému týmu co vytknout.

První letošní domácí porážka v Lize mistrů přišla Realu hodně nevhod, výsledek 1:2 znamenal konec účinkování v evropských pohárech. Nad síly madridského mužstva byl AS Řím.

"Stál proti nám výborně organizovaný tým. Přesto jsme hráli dobře a vytvořili si několik šancí," hodnotil utkání Bernd Schuster. "Snažili jsme se vstřelit co nejvíce branek, ale osud nám dnes nebyl nakloněný."

"Hráči dali do zápasu všechno, těžko mohu žádat víc. Můžu jim pouze poděkovat," pokračoval německý trenér. "Řím hrál chytře, bylo velice těžké je překonat."

Jedinou branku domácích vstřelil útočník Raúl. Měl z ní však pramalou radost, přestože byla jeho třiašedesátou v evropských pohárech (stejnou bilancí se může chlubit jen Filippo Inzaghi z AC Milán).

"Cítíme obrovský smutek. Vyloučení a jejich vedoucí gól nás zlomily. Zasadili nám tvrdý úder a my jsme pak už nebyli schopni něčím překvapit," prohlásil Raúl. "Měli jsme přivést jiný výsledek z Říma, tam jsme byli lepším týmem."

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nemůže si pomoct, je to silnější než já: "A co sudí, Bernde, ti se ti líbili?"

Reagovat
smazaný uživatel

Se divím že si nestěžuje a ani na simulování hráčů AS...??? Ale Real mi přišel celkem bezzubý, po celý zápas... pár vyjímek to nezáchrání

Reagovat
smazaný uživatel

nevite nekdo kdy bude los v nyonu???

Reagovat
smazaný uživatel

14.3. ve 14:00

Reagovat
Kily

průběh zápasu mě moc nepřekvapil, Řím se nikam nehnal a Real se proti obraně AS jen hodně složitě prosazoval. V prvním poločase bylo strašně moc zkažených přihrávek na obou stranách, ve druhém se to sice zlepšilo a na Realu v úvodu byla vidět velká touha dát gól. I přesto, že se nekonalo nějaké úchvatné ofenzivní představení, tak padly tři branky a mohlo jich padnout šest - střely Baptisty, Aquilaniho a Vučiniče si branku zasloužily

nelíbilo se mi polehávání Římanů na trávníku, bohužel i tohle je součást fotbalu a v případě, kdy máte nahráno a na lopatkách Real Madrid, tak k tomu prostě sáhnete

ještě jedna poznámka - kdybych měl být trenérem nějakého klubu, tak si rozhodně nevyberu AS Řím. To, co tam hlavně v prvním poločase při rozehrávce předváděl Juan, který místo jednoduchého řešení v případě odkopu do bezpečí volil šíleně riskantní a pomalou rozehrávku, z toho by mě na lavičce trefil šlak

Reagovat
smazaný uživatel

Schuster asi nemá na své hráče moc velké nároky, když řekne, že hráli dobře...

Reagovat
smazaný uživatel

Nerek ze hrali dobre. Rek ze je rad ze sebe vydali vsechno, to ze to neslo je vec jina.

Reagovat
smazaný uživatel

jej chyba tak to rek. tak to nevim asi se dival na jinej fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli včera hráči Realu vydali všechno, tak bych je nechtěl vidět hrát na 70%!!!To co předvedl včera Real byla ubohost!!!Takoví hráči za takové peníze by se měli stydět za své výkony!!!! Vepředu toho moc nepředveli všechno bylo statické!!! Žádné centry ze strany na útočníky v pohybu!!!! Jen stáli a čekali na přihrávku - to se pak lehce brání stojící hráč!!!

Kdyby se dívali na Arsenal jak rozebral AC Milan!!! Kombinace ve velkem tempu a hlavně nabídky spoluhráčů!!!

Stane se, že nevyjde v lize zápas, ale na Ligu Mistrů se takový tým musí umět připravit!!!

Reagovat
Pharrell

souhlasim,predvedli hroznej vykon za ktery si nezaslouzili vubec postoupit!

Reagovat
smazaný uživatel

Schuster mě chce vážně nasrat!!!!!!!! Je hrdej na porážku zaviněnou trochu i jeho vinou...Neskutečný.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele