Perfektní večer, pochvaloval si jubilant De Rossi

18.10.2015, 18:04
Aktuality
Hned několik důvodů k úsměvu měl včera večer Daniele De Rossi. Záložník AS Řím přispěl jednou trefou k výhře 3:1 nad Chievem a ještě si tak osladil jedno jubileum - za klub z hlavního města Itálie totiž odehrál již 500. soutěžní zápas...

"Je to perfektní večer, tím spíše, když jsem dal gól, což se mi nestává zase tak často," radoval se po utkání De Rossi.

32letý záložník se střelecky prosadil v 59. minutě po centru Miralema Pjaniće a jednalo se nakonec o vítěznou trefu. Do vedení Giallorossi poslal o tři minuty dříve právě Pjanić a povedenou třináctiminutovku pečetil Mohamed Salah, zásah hostujícího Marcela Büchela znamenal jen drobnou korekci.

"Miralem umí zahrávat standardní situace ze všech pozic. Je to jen třešnička na dortu, jinak je to totiž neuvěřitelně talentovaný fotbalista, který dovede vytvářet šance v průběhu celého zápasu. Víme, že pokud hraje, je to naše zbraň navíc. Prvek, díky němuž patříme nahoru," chválí De Rossi svého bosenského spoluhráče Pjaniće.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (12)

Přidat komentář
Francesco Totti AS

už 32 jinak 500 paráda jak sviňa

Reagovat
smazaný uživatel

ilara>de rosa

Reagovat
Mrvinho

Hm, super, tak šup zpět do PD

Reagovat
Lech

Reagovat
Largo

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
Zark

a to je jako co?

Reagovat
smazaný uživatel

13 leté děcko

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Proti leverkusenu kurs 4.20

Reagovat
kopajda

nad Chievem?????????????????????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele