Penalty jsme netrénovali, řekl trenér Villarrealu Emery po triumfu

27.05.2021, 09:12
Aktuality
Unai Emery (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (21)

Přidat komentář
smazaný uživatel

De Gea taky ne

Reagovat
Kejza

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
emanuel habasko

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
martin.b

Aby proměnili všichni hráči ve finále všechny penalty, kor A.Moreno, Tuanzebe, Albiol, Coquelin... klobouk dolů, DeGea to nekopl o moc hůř než někteří jiní.

Reagovat
Kucka

Reagovat
LFC & STEVEN 8

jako jestli jsem někomu nevěřil, tak A. Morenovi, ale na druhou stranu až na Paca to z Villarealu všichni kopli docela s přehledem

Reagovat
martin.b

to je právě ta nelogika posuzování penalt, jakmile to týpek kopne 2 metry od tyče, ale golman skočí na druhou stranu, je to zkušeně kopnutý

Reagovat
Kucka

Já teda Coquelinovi, který dal v celé profesionální kariéře asi dva góly, ale ten to kopnul ukázkově.

Reagovat
sokar

presne, rovnako som Coquelina tipoval že to kopne šaplavo, ale prekvapil

Reagovat
Front hell

S přehledem to proměnil

Reagovat
Acquanni

Coquelin navíc snad nejlepší penalta večera

Reagovat
Kucka

Jinak byl to fakt tak hrozný fotbal, jak to vypadá z highlightů? Tam snad za 120 minut nebyla žádná pořádná šance, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

United byli bez sance uz pred zapasem

Reagovat
martin.b

Byly pasáže, kdy byl Villarreal jak na kolotoči, na druhou stranu jak Rashford tak Greenwood prostě nebyli v optimální formě, Bruno byl zas přemotivovanej a asi ho dobře bránili. Jedinej komu to ten zápas vyšel na 100% byl McT a to bylo málo.

Reagovat
ACSeRw!n

jeste aby je trenovali to se musi promenovat poslepu

Reagovat
smazaný uživatel

nadhera ! 50tis mestecko :) rekl bych ze si vylepsi uz tak skvelou pozici v zebricku klubu. Vyhrali naprosto zaslouzene i proto ze byli letos jedinym tymem ktery neprohral jediny zapas a cely kadr po cely rocnik EL podaval konzistentni vykony

Doufam ze pristi rok v LM nebudou pro ostudu neb se da ocekat vykup casti kabiny ..

Reagovat
emanuel habasko

Emery, klobouček. Měl zůstat ve Španělsku, Arsenal mu nesedl. Je vidět, že ten komunikační blok tam byl, jinak si to nedokážu vysvětlit...

Reagovat
king23

Komu Arsenal sedl upřímně? Horší než Arteta rozhodně nebyl. Myslím, že kdyby trénoval kdekoliv jinde v Anglii, tak by takové problémy neměl. Ale v klubu s takovou mentalitou jako je Arsenal, kde mentalita léta byla nastavená ve smyslu "skončit do TOP4 a kvalifikovat se do LM" se vyhrává jakákoliv trofej těžko. Do toho neskutečně nekoncepční práce, kdy místo aby jedno léto pustilo vedení žilou a utratilo za posily víc a následné léta šetřilo, tak se utrácí každý rok pár desítek mega za průměráky jako Torreira nebo Partey, protože na víc není peníze.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele