Druhé místo pro nás nic neznamená, řekl Rashford po prohraném finále EL

27.05.2021, 11:50
Aktuality
Marcus Rashford (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (117)

Přidat komentář
HalaMadrid_Flx

No ty bys chlapče měl hlavně zatnout zuby a začít makat. Výkony poslední dobou bohužel vůbec neodpovídají očekáváním.

Reagovat
Likan7

Měl by jít hlavně na operaci a dát se zdravotně dokupy...v tomhle bych řekl je hodně nevinně.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

To ho to zranění tak brzdí? Tak proč hraje?

Reagovat
kilobyte

United ho potřebovali a asi nebude chtít přijít o ME.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Likan7

Protože Ole...místo toho, aby mu dával víc volna, hrál tam toho Pogbu, nebo zkoušel jiný, tak ho tam furt sral a sral, až do dosral..

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
PP

přitom ta letošní čísla nemá vůbec špatné. Ale včera byl otřesný..

Reagovat
fabec1222

Na tobě bylo vidět, že pro tebe neznamená nic ani výhra

Reagovat
Shevchenko

Hraje na hovno, má neúctu k soupeři, sundá si medaili a pak toto prohlášení. To je fakt odpad tenhle hráč.

Reagovat
Seydou Doumbia

Sundání medaile je správný krok, když si poražený. Já vůbec nechápu, proč se poraženému dává medaile za finále. Je to pro většinu zbytečná cetka.

Reagovat
fabec1222

Takže tím pádem už se v kariéře a životě nikdy nebude prezentovat tím, že byl ve finále EL

Reagovat
Seydou Doumbia

No chlubit se tím určitě nebude. Pro ty týmy jako je Inter, United, Arsenal nebo Chelsea je potupa sama o sobě hrát EL, když to jsou nebo byli týmy užší světové špičky. A prohrané finále pro ně fakt nic neznamená. Pro týmy jako Zenit, Benfica nebo Betis možná ano, ale pro tyhle týmy fakt ne.

Reagovat
bakasa

To jsou strašný keci

Reagovat
Moje maličkost

*kecy

Reagovat
krupa1919

Nevím, na jednu stranu to sundání medaile chápu, ale na druhou stranu si ti hráči vůbec neuvědomují jaký mají štěstí, že se fotbalem můžou živit a hrát ho na nejvyšší úrovni a i tohle je pro ně samozřejmě úspěch, třeba už se některým ano nepoštěstí hrát další finále EL, nebo finále LM, MS nebo EURA..

Reagovat
Filipow

Já vůbec nechápu, proč se má cítit skvěle za to, že prohrál.

Když jsem druhý, tak jsem zpravidla ještě víc nasranej než když skončím poslední..

Reagovat
Spalovač šancí

Je to jenom pokrytectví a neschopnost přijmout prohru. Pokud je to nezajímá, proč vůbec do těch zápasů nastupují? Klidně to mohou nechat někomu z juniorky, kdo by si toho vážil. Ale kdyby vyhráli, tak se bude prsit až na půdu, jaký je to borec a jak přelomové vítězství to je.

...

Jinak tady samozřejmě nejde o to, že to pro něj nic neznamená (i kdyby to opravdu byla pravda), ale že je to totální neúcta vůči soupeři, který byl lepší.

Reagovat
Psy_cho

Jsou rádi, že se občas někam dostanou.

Reagovat
PP

prakticky to je vše proti sportovnímu duchu tomu, o čem sport je resp. má být. . Je to jen frustrace a neunesení porážky.

Reagovat
r.mrazik

ne,tim se fakt nikdo chlubit nebude

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Nikto ich nenuti si to nechavat, mozu to vydrazit a dat na charitu alebo si kupit nove hodinky alebo to hodit do kosa a vybavene. Ale nechat si ich chvilu na krku ich snad nezabije. Sa tu robi zo striebornych medaili ako keby to automaticky znamenalo, ze ti na chrbat vytlacia papier s napisom LOSER.

Reagovat
Kucka

Reagovat
fabec1222

Reagovat
smazaný uživatel

No je rozdil byt 2.na turnaji a 2. v poharu. Byt treba vicemistr sveta, tak super, ale finalista LM je proste v konecnem dusledku stejne jako vypadnout v predkole, ten titul proste nemas a za rok uz nikdo nevi, ze jsi v tom finale byl.

Neucta k souperi by bylo odejit z ceremonialu, viz Rusko hokej, sundat medaili je v pohode, vsak hracum villarealu jde o jejich medaile, jestli si nekdo z united sunda medaili a nasadi konsky postroj jim muze byt zcela jedno

Reagovat
GjøvikFF

Co je na tom správného? Akorát to vyjadřuje jejich naprostou nezralost a nesoudnost, kdy nejsou schopní uznat sílu soupeře a vítěze. Ta medaile je symbolické vyjádření toho, že vyhrát může jenom jeden a že porážka není konec světa, i finále je obrovskej úspěch, za kterej si zasloužíš ocenění. Sundávat z krku to může jen tupý, nadutý fracek bez respektu k čemukoliv.

Reagovat
Freedo

Reagovat
jenage

Nechápu proč se tahle sračka vůbec řeší. Neřeknu, kdyby tu medaili třeba hned zahodili nebo ji vůbec nepřevzali, ale sundat ji snad může každý kdy chce, stejně to dřív nebo později musí udělat. To jako bude ještě někdo posuzovat jak dlouho musíš tu medaili mít na krku, abys vhodně uznal sílu soupeře a vítěze? Kam tohle všechno spěje tyvole.

Reagovat
verv

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ibelieve

No ne no. Ale asi jsi někdy nebyl frustrovaný. Sílu soupeře uznáš i tím že si s ním například potreses rukou a nebo se obejmete a piprejete hodně štěstí. Ale chápu že to je na tebe příliš.

Reagovat
GjøvikFF

Frustrace je dobrá pro nezralé fracky typu Rashforda. Jestli nemá koule uznat porážku, tak to není chlap ale plačipička.

Reagovat
Ibelieve

Ty jsi vážně mimo. Jeden z mála fotbalistů co myslí i na jiné aspekty života než je pouhá hra. Ale co už, lidé jsou různí a v dnešní době mě to nepřekvapuje.

Reagovat
bourbon

Reagovat
checitto

Reagovat
Bakary3

odporny frackovsky chovani

Reagovat
r.mrazik

to je zas vyblitek tyvoe

Reagovat
Svatej

Mě ten rozhovor příjde super a věcnej.

To se tam má vyzvracet s pár klišoidníma sračkama o kulatým míči, tak určitě a soupeř měl víc štěstí?

Reagovat
r.mrazik

samozrejme...

Reagovat
Ibelieve

Přesně tak

Reagovat
verv

Reagovat
smazaný uživatel

Máš touhu ? No včera to tak moc teda nevyzeralo asi najslabsi hrac zo strany MU

Reagovat
TheMally11

tak vraťte všechny finanční bonusy, vy lemry z britanistánu

Reagovat
kilobyte

Kdyby je vrátili, tak by si toho ani nevšimli.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

A přesně proto jsem to ze srdce přál Žlutý ponorce, i když je to z pohledu Sparty a losu předkola horší varianta... Jenže ono ani výhra by pro United vlastně nic neznamenala. Kdežto pro Villareal je to největší úspěch v historii a životě jeho fanoušků, ti si této trofeje budou vážit nadosmrti a to sundavání medailí nikdy nepochopím jasně, v tu chvíli jsou emoce, ale až těm debilům bude 65 let tak ještě budou rádi vzpomínat na to, jak byli ve finále

Reagovat
kilobyte

Až jim bude 65 tak budou vzpomínat na vítězství, ne porážky.

Reagovat
r.mrazik

jestli v 65 budou vzpominat jak byli ve finale,kdyz hrali za MU,tak to potes koste

Reagovat
smazaný uživatel

jo? a kolik těch finále aktuální hráči kádru hráli? dvě maximálně?

Reagovat
r.mrazik

nikdo se prohranym finale chlubit nebude,stejne jako se nebude chlubit druhym mistem v PL...

tohle neni olympiada s stribrna medaile prece...je to diplom za druhe misto

Reagovat
smazaný uživatel

no United rozhodně roky nejsou v pozici, aby nad účastí ve finále ohrnovali nos. To si mohla dovolit generace s Beckhamem, Keanem a dalších, ale rozhodně ne ta aktuální co vyhrála maximálně národní pohár tohle si ostatně může dovolit říct tak maximálně Real, kterej je prostě v evropských trofejích nedostižnej

Reagovat
r.mrazik

uff...nad ucasti ve finale nikdo nos neohrnuje...vzdy je to super

jen rikam,ze druhe misto nikoho nezajima a neni to nic,cim by se clovek chlubil a na co vzpominal...

bude jako vzpominat na prohru?

Reagovat
Psy_cho

Tím gestem ten nos ohrnují. Vždyť tito hráči nic nevyhráli (mimo pár výjimek) za finále mohou poděkovat a s láskou na to vzpomínat.

Reagovat
r.mrazik

nikdo nad ucasti ve finale EL nos neohrnuje...naopak je to velka trofej....ale znovu,druhe misto v EL nikoho nezajima...

Reagovat
Psy_cho

Taková kopyta mohou být za druhé místo rády a v důchodu o tom vyprávět vnoučatům.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
GjøvikFF

Tuhle aroganci jsem chápal za Fergusona, ale teď když United hrají skoro celou dekádu na Ostrovech druhé housle???

Reagovat
r.mrazik

verim,ze ani nikdo z ponorky by po vecerech nehonil nad tim,ze by prohrali ve finale EL...

Reagovat
Ibelieve

No druhé housle nehrají a jsou prostě největším klubem i když se zrovna nedaří ale on reset prostě zabere nějaký čas. Ne vše si lze koupit ještě s majiteli které united mají.

Reagovat
Psy_cho

Oni hrají sbor, namají ani na ty druhé housle. Dnes klub ke smíchu.

Reagovat
Ibelieve

Pro fanoušky jako ty ano. Ale pro mě je to spíš nahodile zvatlani bez obsahu vyjadřující pouze pohrdání za gesto které nedokážeš uchopit a ani pochopit.

Reagovat
GjøvikFF

Tak to vidíš hodně optimisticky. Klub s tradicí Busby babes a Ferguson babes se zaprodal tím, že se snažil úspěch po vzoru dalších koupit...akorát že na rozdíl od ostatních to za ty peníze nesvedli. Dnes průměrný, nudný klub,který na nejlepší nemá, ale druhými místy pohrdá.

Reagovat
Ibelieve

Tak to jsou silná slova. Druhoradym klubem nejsou a nikdo je tak nevnímá. Docela by mě zajímalo o co opiras tento názor? Je to sport a je běžné že se občas nedaří. Navíc pokud mluvíme o financích klubu tak bych se raději být tebou nevyjadroval když většina z nich proudí jiným směrem než do týmu a klubu. Co jsem si všiml tak moralizovani ti jde dobře, tedy vlastně odsuzovani abych byl přesnější. Jen bych ti poradil že pokud chceš s někým vést diskuzi je vhodne argumentovat reálně a věcně. Do toho lze těžko započítat nesympatie a zaujatost. Každá přestavba ještě v tak specifickém prostředí trvá delší úsek.

Reagovat
GjøvikFF

Pogba, Maguire, Lukaku. Tři nejdražší přestupy. Užitek z nich? Klub, jehož fanoušci se vymezovali vůči City, Chelsea a dalším. Konkurenceschopní v Evropě nejsou léta. Na titul v Anglii nemají.

Reagovat
Ibelieve

Vybrat si to co se ti hodí zkus na někoho jiného. Plus Lukaku hraje již dlouho za jiný klub. Jeho užitek? Odehrál svoji roli důstojně pro manažera jakým byl Mourinho. Pogba je kvalitní hráč co má obdobné statistiky jako v Juventusu a na nevím co přesně ti vadí? Mourinho ho dovedl jako vůdce, ale evidentně se spletl v tom že zrovna tato pozice mu nepřísluší, to z něj ale nedělá špatného hráče. Maguire je dobrý obránce a svoji kvalitu myslím naplňuje dostačně jak je vidno právě v této sezóně. Co se konkurenceschopnosti týče tak opětovně mluvíš o věcech kde postrádáš argumentaci. Chelsea doslova finále či semifinále hraje za delší časový úsek a standardní výsledky jsou vypadnutí v osmifinále ligy Mistrů. City to mají nastaveno na čtvrtfinále ale kdy byly dále? Jedno semifinále... až letos po obrovských nákupech konečně finále. United mají své problémy, ale od odchodu Fergusona byly dvakrát ve čtvrtfinále ligy Mistrů, jednou v osmifinále že čtyř účasti. Poté semifinále a výhra v EL, letos finále... Dále započítej FA Cup, Ligový pohár a dva Community Shield. V lize poslední čtyři roky v 2,6,3,2 místo. Na united to je málo a po tom Ferguson odešel bylo zřejmé že se mnoho věcí musí změnit a potrava déle. Občas to lze označit za kulturní reset.

Reagovat
El Cid z City

Finále pro United přeci nic neznamená..kdo si ho bude pamatovat,kdo na něj bude vzpomínat? Hmm a najednou se už hodí.

Reagovat
Ibelieve

Mě to přijde že tady místo argumentů se to dostane nesmyslná odpověď. Zaprvé finále je pro united málo a sundal bych medaily také jelikož pro united to je neúspěch což jsem psal výše ale zároveň s tím připomněl že mají i v problémech podobné výsledky v Evropě jako výše zmíněná Chelsea a City, ke kterým je přirovnávál.

Reagovat
PP

Pochopím to u MU za Sira Alexe, že EL a prohrané finále je pro ně nic, ale rozhodně ne teď. A sundání medaile hned co ji dostanu je ubohost, nic víc. Když je to pro ně takové hovno, ať tu soutěž rovnou nehrají.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby aspon breceli... to byla banda namyslenejch blbecku, cest vyjimkam

Reagovat
Ibelieve

Soutěž hrát musí pokud chtějí hrát také ligu Mistrů. Ale jinak to je málo ještě proti Villareallu. Zapomínáš že ten klub má i skrze pár let co se mu nedaří zdaleka největší impact že všech Anglických klubů. Reálně o tom i vypovídá to že United nikdy své největší hvězdy vyjma Ronalda nepousteli např. do Španělska. Pokud by jsi náhodou argumentoval Becksem tak ten odešel po hádce s Fergusonem. Vlastně mi nedal ani jinou možnost. Ruud to samé... a Hainze jako nepotřebný náhradník. MU není Arsenal...

Reagovat
El Cid z City

Jasný,City nepostupuje ze skupiny a není schopno vyhrát EL rok co rok.

Reagovat
Ibelieve

Reálné city v Evropě dokázali co? Vypadli s Monakem, Lyonem a snad i Ajaxem což jsou mužstva na podobné úrovni. Villareallu a dokonce i dost jasně. Myslíš že by se jim něco podobného nestalo i v Evropské lize? Úspěšní City do této sezóny nebyly 5x osmifinále, 3x čtvrtfinale a jedno semifinále. Do toho zapocitek obrovské náklady na přestupy a vše okolo. Ano letos United vypadli ve skupině ale rozhodně ne díky tomu že by nestačili na soupeře ale spíše díky laxnosti a také ne zkušenosti mladého kádru. Reálně to byla spíš shoda náhod než cokoliv jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

Cece proc si fanousci klubu, kterej ma nejvyssi platy v pl, a ve vydajich na prestupy je urcite v top 3 stezuje ze penize jdou z klubu jinam nez do tymu

Reagovat
Ibelieve

Měl ale již nemá. A na co si stěžují... Že peníze které klub vydělá nejdou ve prospěch a rozvoj klubu. Majitelé jsou u a united spíše přítěží než někým o koho se mohou opřít. Navíc jistě pochopíš že necítím obdiv k majitelům, kteří si United pořídili jen proto, že převedli svůj dluh v rámci odkoupení právě na United. Doufám že se ti něco obdobného poštěstí a budeš nadšený v rámci platby každoroční h dividend a dalších obnosů.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo majitele sou na hovno, ale zrovna prvni tym si na nedostatek penez stezovat nemuze, tam je problem jinde nez ve financich

Reagovat
Ibelieve

Není problém? Kdyby nebyl tak mourinho dostane hráče o které žádal a byly dosažitelní. To same Solskjaer tuto sezónu. Místo toho dostal volby, které zlepšili tým, ale ten o nich nebyl přesvědčený což je více či méně selhání managementu při podpoře prvního týmu. Naopak Chelsea nebo City tyto problémy neřeší, jelikož mají podporu majitele, kteří je ve všech aspektech podporují což ani United nepotřebují díky svému dosahu. U nás bohaté postačí když majitele nebudou tahat peníze z klubu a budou se využívat v posílení a rozvoji prvního týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

City ok, ale chelsea? Moc uz to nesleduju, ale co sem zahlidl, tak conte odesel, protoze se mu nelibilo presne tohle, lampard si taky zrovna neukazoval koho mu privedou

Reagovat
Ibelieve

Do Chelsea tuto sezónu Roman dal peníze na přestupy. Bez něj by na ně reálně neměli. To je rozdíl mezi námi a Chelsea. Ta svého majitele potřebuje jinak by si nemohla dovolit s ohledem na dosah podobné náklady.

Reagovat
smazaný uživatel

A rok pred tim prodali nejlepsiho hrace a tu samou sezonu united dalo za posily jeste vic nez chelsea letos

Vim co myslis a v tom mas pravdu, jen se asi bavime kazdej o necem jinym

Reagovat
Elliasson

Jasné, ale ty krásné vzpomínky přijdou časem. Teď je to zklamání.

Na druhou stranu, za to sundávání se asi budou mnozí poměrně stydět.

Reagovat
Likan7

Tohle není MS bože. Nikdo nebude vzpomínat na prohrané finále EL, tohle opravdu není historický úspěch.

Reagovat
Elliasson

Neříkám "historický úspěch", ale zkrátka jen určité procento profesionálních fotbalistů si zahraje finále EL.

Reagovat
Bakary3

Včera mi ten Rashford vrtal hlavou, šikovnej hráč, ale něco mi na něm nesedí... Když si vzpomenu na Torrese, Villu... To byli bombarďáci, pořád z nich čišel zápal pro hru, pořád naspeedovaný.

Rashford ještě nic nedokázal a už z něj mám takovej pocit, že hraje jak vysloužilej třicátník, bez emocí...

Tu touhu, o který mluví, teda zrovna z něj konkrétně ale vůbec necítím.

Celkově mě tenhle bezemoční styl sere, když jsem včera viděl Solskjaera při vyrovnávacím golu, jak čuměl jak když mu ulítly včely, tak jsem se sebe ptal, co to má znamenat jako?

Jinak tohle Rashfordovo vyjádření bych bral kdysi od Keana, scholese atp., borců, co se o tu určitou úroveň zasloužili a nastavili určitej standard.

Z Rashforda mluví taková ta arogance "my jsme United, my jen vyhráváme", přestože si myslím, že na ten United, o kterým mluví, nedospěl úplně herně a ani osobnostně.

Reagovat
kilobyte

Rashford už vyhrál 3 finále (2 domácí). Poslední dobou toho odehrál prostě moc a potřeboval by si asi odpočinout.

Řekl prostě jak to je. Peníze z toho jsou pro United drobáky, druhé místo si do vitríny taky nedá. Asi to mohl říci více pokorně, ale to už je podle mě drobnost a zbytečné hledání chyb.

Reagovat
Bakary3

Vsak o tu pokoru mi jde.

Na penize sere pes, ale oni delaji, jak kdyz hrali proti nejakejm balikum.

Reagovat
kilobyte

Podle mě to nebylo mířený proti soupeři.

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto výstižně napsáno. Ta arogance z United včera stříkala na všechny strany, ostatně vyjádření třeba Scholese na Twitteru, že nad 7. týmem La ligy přeci musí vyhrát s prstem v nose díky bohu, že to vyhrála nakonec Ponorka a když je pro něj finále málo tak mu ze srdce přeju, aby se už do žádnýho nikdy nedostal

Reagovat
Bakary3

Ten Scholes vtipnej, no

A jeste jak to rekl stylem, ze real a barca jsou v riti, tak je ostuda, ze nebyli pred nima, pritom real by ne porad vytrepal.

Reagovat
LyEX

ja s tebou súhlasím, dostanú dosť peňazí aby mohli zdieľať svoj život na instagrame, že žijú ako na videoklipe od Drakea alebo podobného povaľača a to im stačí, nejak sa viac už netreba snažiť, v dnešnom športe srdciari už skoro neexistujú a bohužiaľ za mňa títo "naturalizovaní" (nie všetci) už vôbec nie (o tom vravel aj český agent Wilfrieda Bonyho). Včera s Pogbom najhorší hráči a to tam 34 ročný Cavani trhal trávnik a Bruno je tam rok a je kapitán zaslúžene, vidieť tú túžbu.

Reagovat
Bakary3

cavani i bruno borci.

Ti frajirci typu pogba mi hrozne nesedej...

I kdyz vezmu tak nejak budiz rashforda, ze uz je trosku hvězda, tak bych treba v kontrastu s Cavanim, kterej jezdil, bojoval, kolikrat se vracel az nekam pred stopery... tohle zaujeti cekal treba u Greenwooda.

Talent maj, ale to srdce tam nevidim.

Reagovat
mayday

Pogba mi přijde trosku rozporuplnej, někdy působí jak totální kretén, někdy se mi na nem zda něco sympatickýho, ale ty první dojmy jsou rozhodně častější.

Bruno a Cavani paráda, jak říkáš. Indián v pětatřiceti tam jezdí, pere se, vrací se do obrany a co předvedly ty hvězdičky na křídlech? Totální hovno, jedna klička za zápas a hotovo.

Reagovat
ACSeRw!n

no neni vubec o nakym Rashfordovi a fotbalu.. to je odraz spolecnosti

Reagovat
Bakary3

Jo, nerikam ze ne.

Reagovat
Infi

Reagovat
merlick

Reagovat
Counter

Zrovna k Rashovi tohle nesedí. Hraje špatně, protože je zraněný, ne proto, že by neměl emoce a touhu.

Reagovat
smazaný uživatel

Osmej rok z tricetiletyho cekani na vitezstvi v lize uspesne za vami

Reagovat
Liquid

spousta lidského odpadu v kádru MANU, doufám že po finále LM se nedočkáme toho samého od kolegů ze stejného města či od nás z Chelsea

Reagovat
scheeza

Ani jeden hráč z kádru Chelsea toho pro společnost neudělal ani 1% tolik co právě Rashford, jak vůbec může nějaká fandovská špína té modré lůzy mluvit o odpadu v jiném týmu

Reagovat
Psy_cho

Hovno vyhráli a ještě se ta špína ofrňuje.

Reagovat
Svatej

Tak zrovna James toho dela dost, to tvy 1% skutečně ani vzdáleně nesedi

Reagovat
smazaný uživatel

pekny, kuse hovna

Reagovat
verv

Tady je arbitrů, kteří přesně ví, jak by se zachovali v jeho situaci. Děláte jak kdyby tu medaili hodil na zem a ještě se na ni vysral. Naprosto chápu, že po tom zklamání z prohry, ještě když byli tak blízko, nechce mít na krku něco, co mu to ješte připomíná. To přece nemá s úctou k soupeři co dělat, ta se vyjadřuje podáním ruky, zatleskáním atd.

Reagovat
Psy_cho

Hele, nasportoval jsem toho mraky, dost jsem toho vyhrál, ale také jsem byl mockrát druhý, nikdy jsem se nesnížil k tomu, abych řekl, prohrál jsem s horším, nebyl jsem horší a pod, či si nevážil druhého místa. Hlavně když kokoti poklekávají či nosí palestinckou vlajku. Kdyby místo toho více trénovali, kopyta. Tahle generace MÚ je jedna fuska vedle druhé, mimo 2-3 hráčů.

Reagovat
verv

Já tam teda nikde nečtu, že by tvrdil, že prohráli s horším.

Reagovat
Ibelieve

Prohráli dokonce i s horším. Ale chápu že tvůj názor je jistě hodnotný a vystihuje odpad jakým MU disponuje. KEKW

Reagovat
Psy_cho

Ať si váží, že mohli hrát finále, náhodou, na víc nemají. Musí být maximálně spokojeni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Jestli sportuješ, jak umíš chápat psaný text, tak jsi byl druhý tak při večerním honění

Reagovat
smazaný uživatel

NO A CO, TY UBOHÁ KUNDO? ses prototyp pepíčka z panelaku, co ma plnou drzku prikraslenych kecu a vysmiva profi sportovce, kterym se nepriblizi nikdy ani k patam. O dusevich kvalitach se nebudu ani zminovat, hovne.

Reagovat
Psy_cho

Hlavně tvůl příspěvek je duchaplný. Bez sprostého slova se nevymáčkneš, asi máš nějak zpackaný život.

Reagovat
smazaný uživatel

co je na sprostych slovech spatnyho, pepo?

Reagovat
Liquid

Reagovat
r.mrazik

https://www.manutd.com/en/news/detail/marcus-rashford-admits-to-overcoming-physical-obstacles-this-season

Nedávno se tu nějaký hádal o tom, že nemůžeme vědět, že Rashford hrál se zraněním...tak...hrál....

Reagovat
Psy_cho

No a co, jeho věc, měl tam pustit zdravého, stejně hrál tužku.

Reagovat
Likan7

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele