Pellegri neuspěl ani v AC Milán, na jaře zkusí štěstí v Turíně

27.01.2022, 10:07
Aktuality
Pietro Pellegri za sebou má další nepovedenou štaci, před sebou pak ještě jednu možnost napravit si reputaci. Stále teprve jednadvacetiletý italský útočník se rozloučil s AC Milán a nově bude hrát za Turín, kam ho na hostování zapůjčilo AS Monaco...

Pellegri měl původně do Turína dorazit jako kmenový hráč Rossoneri, kteří se chystali aktivovat opci na trvalý přestup, od této volby ovšem upustili.

Pellegri na sebe v minulosti upozornil díky výkonům v dresu Janova a knížecí celek za něho před čtyřmi roky zaplatil 25 milionů eur. Investice se mu nevrátila, útočník bojoval se zraněními a nedokázal se prosadit v silné konkurenci, za AS Monaco tak posbíral jenom 22 startů a v nich dvě branky.

Lepší čísla neměl ani letos v Miláně, trenér Stefano Pioli ho na trávník poslal pouze v šesti případech. Turín Pellegriho získal na hostování, v létě bude disponovat opcí na přestup za šest milionů eur.

Autor: Tomáš Pavlík / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
Smreky

Ten toho zatail veľa neodohral nikde kde bol…. Pritom z neho robili hviezdičku…. Ale stále ma ešte šancu ak sa mu budú vyhýbať zranenia

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak on od sezony 17/18 byl prej 770 dní zraněný podle transfermaketu osobně se divím, že ho AC vůbec chtělo a že je ted v Turíně...bych ho čekal někde mezi Pordenone a Amiens.

Reagovat
smazaný uživatel

"jednou nohou v Juventusu" rika si

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
danko10

Dodnes mi nie je jasne ako je mozne, ze sa ho vtedy Sabatinimu nepodarilo urobit. S jeho potencialom zranit sa aj pri myslienke na fotbal, bol na kontrakt s Rimom na 7 rokov predurceny.

Reagovat
CubONE

Podla mna jeho posledna sanca. V Turine ma Jurica aj otca, ak neuspeje tam, nevidim to uz nadejne.

Reagovat
10

to je blbost, zatím jde ve stopách těch nejlepších italských útočníků

Reagovat
smazaný uživatel

25 mega vyhozených oknem

Reagovat
Tomasso9

Menší klub, pravidelná minutáž a on se chytne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale fakt? Nekecas? Jestli to bude katastrofa bude problém

Reagovat
Tomasso9

Pro něj jo.

Reagovat
smazaný uživatel

I pro tebe, kluby to sleduji.

Reagovat
Neutron

v FM-ku zviera

Reagovat
REPLIKATOR

v reálu postřelené zvíře

Reagovat
Neutron

Skoda tych zraneni

Reagovat
Zark

spíš škoda přestupu do nějakého monaca, takhle se přibrzdit

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele