Pedro: Z výhry mám velkou radost, je důležitá pro nás i fanoušky

27.09.2021, 23:09
Aktuality
Pedro (© AFP)
Ozdobou včerejšího programu italské nejvyšší soutěže bylo římské derby a v něm se z triumfu tentokráte radovalo Lazio. Hodně zvláštní pocity zažíval křídelník Pedro, ten ještě před několika měsíci oblékal dres AS, nový trenér José Mourinho s ním ovšem nepočítal a fotbalista se pomstil vstřeleným gólem...

Někdejší hráč Barcelony a Chelsea se prosadil v devatenácté minutě a zvyšoval už na 2:0. AS nesložilo zbraně, dalo kontaktní branku a stejně zareagovalo i po změně stran, když se trefil Felipe Anderson, na více než porážku 2:3 ovšem nedosáhlo.

"Z výhry mám velkou radost, je důležitá pro nás i fanoušky. Nedařilo se nám a sérii bez výhry jsme ukončili nejlepším možným způsobem. Pro mě samotného to bylo speciální derby, v první půli jsme hráli agresivně a vytvořili si spoustu šancí," hodnotil Pedro.

Pedro má hromadu zkušeností z katalánských a londýnských derby a aktuálně se z něho stává specialista na boj o hlavní město Itálie. Do listiny střelců se zapsal i na jaře, to pomohl k výhře AS (2:0).

"V Laziu jsem šťastný, už dříve jsem řekl, že klub funguje jako rodina. Zamlouvají se mi trenérovy představy a taktika, je to o vysokém napadání, rychlých přihrávkách a vytváření gólových šancí. Za oba týmy se v římském derby trefilo jen málo hráčů, uvědomuji si to a je to důležitý moment mojí kariéry," nechal se dále slyšet Pedro.

"Římské derby patří mezi největší na světě, lidé se o něm baví celý týden. Zastavují vás na ulici a neustále vám připomínají, jak důležitý je to zápas pro celé město. Je pravdou, že jsem odehrál spoustu derby, ale tohle je pro mě jedním z nejlepších na světě," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
Bily

Jdi do haj...zlu!

Ať je lidsky třeba v pohodě, tímhle přestupem si zaslouží maximálně tu větu nahoře. Opačným směrem bych taky nadšen nebyl.

Reagovat
vladino10

tak podla clanku ho AS poslalo do zadku, jemu sa mozno nechcelo stahovat do ineho mesta.

co mal robit

Reagovat
Kucka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele