Pedraza změnil ve Španělsku dres. Bude hrát za Real Betis

16.07.2019, 20:24
Aktuality
Real Betis přivedl čtvrtou posilu. Sevillský celek se dohodl s Villarrealem a formou ročního hostování s následnou opcí na trvalý přestup získal obránce Alfonsa Pedraza...

Pedraza je odchovancem Villarrealu, za který však nastupoval až během minulého ročníku, neboť předtím sbíral zkušenosti na hostování v Lugu, Leedsu United nebo Alavésu.

Ve zmíněné předchozí sezóně nastoupil na místě levého beka nebo záložníka do 34 ligových utkání "Žluté ponorky", které pomohl třemi brankami a další čtyři góly připravil.

Následně Pedraza se španělskou jednadvacítkou vyhrál mistrovství Evropy. Nyní se však do Villarrealu nevrátí, neboť formou hostování s opcí se stěhuje do Realu Betis.

Výše předkupního práva nebyla specifikována, ale podle španělských médií by se měla pohybovat v rozmezí od 10 do 14 milionů eur.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Fajn ze zustal ve Spanelsku

Reagovat
stas87

Ma uz ponorka nahrady za neho a Fornalsa?

Reagovat
smazaný uživatel

Moreno na beka

Reagovat
Stannis Baratheon

Pazdera > Pedraza

Tady není o čem.

Reagovat
smazaný uživatel

Pazdera > Pedraza > Petržela

Reagovat
Mateo16

Takže Firpo ide do FCB. Ta si nás tento prestupak slušne nakrajala

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ne, vrátil Se Cucurela.

Reagovat
Petrinho17

Cucurella na LB bohužiaľ nemá. V defenzíve je priveľmi priechodný. Pravdepodobne bol vykupeny len na to aby sa obratom predal a zarobilo sa na ňom.

Naopak Firpo je aj podľa španielskych denníkov naozaj spajany s Barcelonou, ešte viac tomu prispelo, že Betis kúpil na ľavú stranu práve Pedrazu.

Reagovat
misinho7

Pls stop

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Fekir, jak moc je to realne? Pokud by prisel, tak by snad mohli toho Lo Celsa pustit..

Reagovat
Messiáš

Betis jako jediný snad měl udělat nějaký oficiální kontakt s Fekirem. Hráči nabídl 7 mega hrubého ročně > 3,5 net, což je zhruba 2x tolik, co má v Lyonu. Nicméně si myslím, že klub nejdřív potřebuje právě Lo Celsa prodat, aby bylo jak financovat Nabila. Nabil sám si najal Mendese, aby mu s přestupem pomohl a momentálně vypadá jeho příchod do Španělska velice nadějně. On sám navíc trenuje separatně od týmu a asi není třeba připomínat, že mu za rok končí smlouva.

Nicméně se ještě čeká, jestli nějaké kroky neučiní Valencia, která snad má být i favoritem kvůli LM (nevím moc, kde by se na něj vzalo) a Sevilla, kde Monchi spoléhá na velice dobré kontakty s Mendesem.

U Lo Celsa je téměř jistota, že odejde, nicméně kromě Spurs se nedávno psalo i o Benfice, která má love z Joaa Felixe a vidí v Lo Celsovi výbornou náhradu. V nějakých sci-fi rumours se objevoval i Grimaldo, který by šel do výměny + hromada prachů k tomu, ale to se mi prostě nechce věřit

Reagovat
smazaný uživatel

Diky, tak snad to klapne, jak Fekir tak Lo Celso..

Reagovat
Messiáš

Reagovat
Zephyr

Piste prosim do tech clanku vzdycky vek hrace. Je fajn, ze z netu opisete jeho karieru, ale zaroven muzete prihodit i ten vek

P.S. Narození: 9. dubna 1996 - 23 let

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele