Pavelku mrzelo, že jeho gól Brazílii neměl větší význam

27.03.2019, 10:45
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (11)

Přidat komentář
Lemond Laws

Za mě včera Masopust klobouk dolů. Je vidět, že když si věří a má sebevědomí, tak je velice kvalitní hráč. A navíc se mi líbilo, že celý zápas odmakal nadoraz, presoval, prostě dřel

Souček, sice vypadá stále neobratně, ale co si dovolí s míčem, to nepochopím. Nechápu, jak někdo u něj může použít slovo hype. Zasekávačky, kličky, držení míče, skluzy, vše na top úrovni.

Schick je vidět, že je to technicky náš nejlepší fotbalista. Podrží balon, dovolí si. Na něm to musíme stavět.

Líbil se mi i Coufal, škoda, že někdo z těch všech praváků v dnešní repre není levák..

Reagovat
Pablos

A proto ho vyhypuješ Tobě nestačí napsat, že to je na kvalitní úrovni nebo že na ligu je to velmi nadstandardní úroveň, ty tam prostě musíš narvat to ,,TOP" bez toho to prostě nejde...ke všemu se nezmínit, že pod tlakem mu to hrozně trvá a lacino ztrácí míč či ho nedokáže přihrát na 2metry bez klidu.

Ne nehejtím ho ani mu to nevyčítám, za mě je to na české poměry velmi dobrý hráč, ale prostě hypuješ a ještě se tomu divíš.

Reagovat
ttopi

Souček je dobrej, skromnej kluk. na TOP úrovni je jen v našich poměrech. Venku by podle mě bojoval, aby hrál vůbec základ v nějakým lepším týmu.

Reagovat
Ferguson6

Tak ho nemal dávať v priateľskom zápase, keď chcel väčší význam

Reagovat
Blasphemer

Drtivá většina našeho pozemského soužení nemá význam, Davide.

Reagovat
Pablos

Aneb jak zase překroutit titulek

,,Samozřejmě proti Brazilcům asi moc gólů dávat nebudu já ani ostatní kluci. Takže je to příjemné, ale z pohledu týmu to nemělo moc efekt. Asi jsem dával jiné důležitější góly, které měly nějaký větší význam,"

Reagovat
andrew96

Reagovat
Pablos

Jo jako zaplašil jsem ...nevím co jsem tam tak markantního viděl v první chvíli, že to vyvolalo tu mou reakci. Takže beru zpět.

Reagovat
andrew96

Reagovat
Messi14

co by si jako predstavoval v pratelaku

pratelak nema moc vyznam krome vyzkouseni par drobnosti

stejne jako kecy vsech po zapase s anglii, ze si bura nezaslouzili , na to jak chteli anglany pretahnout po achilovkach, tak tam meli vzdycky metr prostoru, z kteryho dostali fika, tak jakapak smula, spatna obrana, spatny utok a tedy vysledek zaslouzeny

Reagovat
Azazelo RD

Také jsem kdysi srovnával na 1:1 s pocitem, že je to důležitý gól a dostali jsme 7:23.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele