Pauza nás nijak neomezila, řekl Bucha po výhře nad Spartou

08.11.2020, 22:59
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (5)

Přidat komentář
dave30

To přese není možné. Naši pohároví zástupci měli problémy již s herním výpadkem 1 (slovy jednoho) zápasu při prvním zápasu EL. Jak je možné, že Plzeň nic takového neměla?

Reagovat
eleven11

Presne som vedel,že ten jediný príspevok bude tvoj a ostatní budu zalezení!

Reagovat
dave30

Teď nevím, jestli je to urážka nebo lichotka.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Sparta je dost v troskách řekl bych... tam hraje kdo má nohy. Zas tak velké vítězství bych z toho nedělal. Navíc zápas s Celticem měla v nohách. To podle mě hrálo větší roli než nerozehranost. Přišla mi taková pomalá Sparta. Je třeba říct, že hráči nemají podmínky k regeneraci jako normálně kvůli omezení pohybu ve vnitřních prostorech a tak je to podle mě ještě těžší pro hráče pořádně regenerovat.

Reagovat
dave30

Před třemi týdny řešili nerozehranost a po třech zápasech únavu. Tak to jim gratuluji.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele