Pauleta by mohl pokračovat v kariéře

11.04.2008, 10:29
Aktuality
Pedro Pauleta byl dlouho rozhodnutý pověsit po letošní sezoně kopačky na hřebík, k tomuto kroku ale nakonec možná nesáhne. Pokud ovšem bude ve své kariéře pokračovat, nebude již oblékat dres francouzského PSG...

"Strávil jsem zde řadu let, je čas změnit směr," prohlásil někdejší nejlepší střelec Ligue 1 v rozhovoru pro portugalský deník A BOLA.

Pauleta si během své kariéry zahrál za Deportivo La Coruňa a Bordeaux, nikdy se však nepředstavil na domácích prvoligových trávnících. Právě to by nakonec mohlo bývalého portugalského reprezentanta přimět k pokračování v kariéře.

"Ukončit kariéru v rodné zemi by bylo perfektní. Případné nabídky jistě prostuduji," přiznal Pauleta.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Po Pauletovi by mohli sáhnout třeba v QPR...

Reagovat
Staenly10

Ten uz stejne bude hrat tak rok...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele