Už aby byl konec, přeje si zklamaný Pauleta

17.02.2008, 11:19
Aktuality
Pedro Pauleta si závěr své aktivní kariéry jistě představoval jinak. Portugalský útočník letos v létě pověsí kopačky na hřebík a rozhodně se nerozloučí titulem, protože se s PSG pohybuje až ve středu tabulky francouzské Ligue 1. Není proto divu, že Pauleta již vyhlíží konec sezony...

34letý fotbalista si během své kariéry zahrál i za Deportivo La Coruňa, největší úspěchy ovšem sbíral ve Francii, kde se v dresu Bordeaux a PSG stal králem ligových střelců. Klub z hlavního města hodně zaostává za svou slavnou tradicí a letos se podobně jako loni pohybuje ve druhé polovině tabulky. Vedle týmových úspěchů nemůže být Pauleta spokojen ani se svými osobními, jelikož v posledních měsících přišel o místo v základní sestavě.

"Doufám, že květen přijde rychle. Není to sezona, v níž jsem na závěr své kariéry doufal. Necítím se jako důležitý hráč pro tým, to je jisté. V tuto chvíli není moje morálka na nejvyšší úrovni a proto chci, aby to všechno co nejrychleji skončilo. Pro hráče jako já, který byl vždy zvyklý hrát a být pro tým velkým přínosem, je normální se takto cítit," prohlásil Pauleta.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
fantomas

byl to dobrý hráč, měl včas odejit

Reagovat
smazaný uživatel

býval dobrý, ale už min. 5 roků je slabší a slabší.

Reagovat
smazaný uživatel

no to jsem trošku přehnal.. tak poslední 2-3 roky stárne a je slabší.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele