Patrick Ochs posilou Wolfsburgu

20.05.2011, 10:50
Aktuality
Wolfsburg dotáhl dopředu avizovaný příchod Patricka Ochse. Sedmadvacetiletý obránce dnes absolvoval u Vlků zdravotní prohlídku a za nezveřejněnou částku tak opouští Eintracht Frankfurt, kterému nepomohl k udržení v bundeslize...

Ochs je odchovancem hessenského celku, od roku 2004 působil v prvním týmu a v posledních měsících dělal ve Frankfurtu kapitána. S Wolfsburgem, který až do posledního kola taktéž bojoval o záchranu, podepsal čtyřletý kontrakt.

"Těšíme se na zkušeného bundesligového hráče, který ve Frankfurtu v posledních letech hrál důležitou roli. Patrick Ochs pro nás bude důležitou posilou a doufáme, že pomůže k tomu, aby nová sezóna s sebou přinesla úspěchy," nechal se slyšet wolfsburský kouč Felix Magath, který chtěl Ochse přivést již v lednu do Schalke.

Autor: Petr Vaněček / bundesliga.de

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

bude tam hrát pravýho beka?

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš pravého záložníka

Reagovat
JozkokozleJ

No nepride mi ako take to typicke moderne kridlo...

Reagovat
jv

Podle mě s ním Felix počítá spíš na pravýho beka, protože tam Vlky tlačí bota, když Riether začal hrát DM.

Reagovat
smazaný uživatel

Já soudil podle toho co hrál ve Frankfurtu a že ho chtěl do Schalke jako náhradu za Farfána

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele