Pastoreho přestup do PSG je podle Zampariniho prakticky hotov

30.07.2011, 13:34
Aktuality
Hodně štědrého majitele má ve společnosti Qatar Sports Investments Paris Saint-Germain, které v létě získalo už řadu kvalitních hráčů a další je na cestě. Do hlavního města Francie má namířeno Javier Pastore, podle prezidenta Palerma Maurizia Zampariniho jde prakticky o hotovou věc...

"Včera večer okolo půlnoci jme uzavřeli dohodu. Prakticky jde o oficiální přestup Pastoreho do PSG za 43 milionů eur," řekl Zamparini v rozhovoru pro Radio Radio.

"Mluvil jsem s Leonardem (manažer PSG - pozn. red.), dnes odpoledne by PSG mělo na svých internetových stránkách vydat oficiální prohlášení. Suma se pohybuje mezi 42 a 43 miliony. Pastore je spokojený. Radil jsem mu, aby šel do Paříže, protože se jedná o nejkrásnější město na světě a PSG se pod vedením Leonarda a katarského prince stane jedním z nejlepších klubů světa," dodal.

Vedení PSG rozhodně nelení, už dříve jeho řady posílili gólmani Salvatore Sirigu s Nicholasem Douchezem, obránce Milan Biševac, záložníci Momo Sissoko a Blaise Matuidi a ofenzivní Jeremy Menez s Kevinem Gameirem.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (467)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele