Parma uzavřela nový kontrakt se zkušeným stoperem Alvesem

01.02.2019, 22:07
Aktuality
Bruno Alves bude rovněž v příští sezoně hrát na nejvyšší úrovni. Zkušený portugalský stoper před letošní sezonou posílil Parmu a italskému klubu se upsal na jeden rok, obě strany ovšem hodně stály o prodloužení spolupráce o dalších dvanáct měsíců a rychle našly společnou řeč...

Alves koncem listopadu oslavil 37. narozeniny a do Parmy přišel z glasgowských Rangers. V průběhu kariéry Portugalec oblékal rovněž dresy FC Porto, AEK Atény, Zenitu Petrohrad, Fenerbahçe a Serii A si vyzkoušel díky ročníku angažmá v Cagliari.

"Děkuji Parmě za její důvěru. Cítím se zde jako doma a jsem šťastný, že mohu být součástí této rodiny," prohlásil Alves.

"Jsem pyšný na práci, kterou odvádí hráči a členové vedení. Pro tento tým a tyto barvy dám do každého zápasu vše," slíbil.

O Alvesovi se včera spekulovalo v souvislosti s odchodem do Juventusu. Tomu se v týdnu zranil Giorgio Chiellini, náhrada ovšem není třeba, bolavé lýtko totiž italského reprezentanta vyřadí ze hry jen na dva týdny.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jsem rád že pořád hraje

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele