Parma má nového trenéra, ve funkci potvrdila Liveraniho

28.08.2020, 18:30
Aktuality
Fabio Liverani se stal trenérem Parmy. Bývalý záložník na lavičce italského klubu nahradil Roberta D'Aversu a se svým novým chlebodárcem podepsal smlouvu na dva roky...

Parma má za sebou vydařenou sezónu, kterou zakončila na desátém místě Serie A, Roberto D'Aversa však měl odlišné názory na další směřování, proto musel tradiční klub opustit.

Místo úspěšného kormidelníka, jenž se s Parmou vrátil mezi elitu z třetí nejvyšší soutěže, byl jmenován do funkce Fabio Liverani, který po sestupu odešel z Lecce.

Čtyřiačtyřicetiletý rodák z Říma zahájil trenérskou dráhu v Janově, odkud se přes Leyton Orient a Ternanu dostal do Lecce, s nímž ze Serie C prošel také až mezi elitu. Liverani však nedokázal jihoitalský klub v Serii A udržet, načež byl odvolán. Ve svém novém působišti podepsal smlouvu na dva roky.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (44)

Přidat komentář
smazaný uživatel

https://app.football-italia.net/?referrer=www.football-italia.net#article/footballitalia-157769&menu=news-all

Ak to nie je kacica tak to vidim na klasicky Paramagic move buduci rok ked odide Higuain po roku sedenia z protestov aspon budu mat nahradu na tribunu

Reagovat
ED91

Toto nepochopím jedneho Higuaina sa zbavujeme a druhého chceme priviesť. Aj keď o niečo schopnejšieho, ale kde sa stratili tie reči Agnelliho, že máme moc starý káder? A do toho keď čítam mená, čo sa točia okolo Juve ako Milik, Džeko je mi zle. Aby tam nenaťahal Andrea ešte väčsí hnoj a po pár kolách sa spakuje

Reagovat
svkmd

Tak ono buď privedieme útočníka typu Zapata a v zálohe nám bude píliťp nervy Khedira alebo kúpime džeka a Keana a do zálohy zostanú peniaze na niekoho schopnejšieho do zálohy typu Loca alebo Aouar. Pre mňa Džeko na sezónu OK pokiaľ mu nedajú zmluvu na 4 roky s kráľovským platom.

Reagovat
ED91

Takto, na ten rok by som aj ja zniesol Džeka len to je útočník, ktorý mi moc nesedí ku Ronaldovi(btw sme si mohli nechať rovno Mandžukiča). Ale neviem aké rozostavenie chce Andrea hrať, tak snáď to má dobre premyslené a bude to fungovať.

Já osobne by som preferoval behavého útočníka, nejakého makača. Niekto jednoducho musí “robiť” na tie Ronaldove góly. Lebo od trojice Ronaldo-Džeko-Dybala moc behania nečakám.

Aj keby do zálohy nikto neprišiel( já osobne by som prijal ešte jedno velké meno, ktoré by, ale muselo 100% pasovať do systému ktorý chce tréner hrať) tak ju dokážeš vyskladať bez Khediru.

Rabiot(Kulusevski)-Bentancur(Ramsey)-Arthur(Bernardeschi).

Ale verilm, že lóve na schopného útočníka a napr. Locu ako spomínaš ty, by sa našli.

Reagovat
ED91

A ešte som vlastne zabudol, že ten Američan prišiel do zálohy.

Reagovat
svkmd

to máš pravdu ale berna ani kulu s najväčšou pravdepodobnosťou v zálohe nebudú hrať čiže minimálne jedno meno do zálohy prísť musí a kraje obrany tiež

Reagovat
Airus

V idealnim svete by prisel nekdo jako Ferminho. Sikovnej na mici, hrozba ve vzduchu a dric. Ale podle medii chceme asi spalek na hrot.

Za me bych dal sanci Keanovi

Reagovat
ED91

. Alebo Belottiho, nemal by to k nám ďaleko.

Reagovat
Airus

Ten by mi vubec nevadil. Ale na to moc zboznuje Toro.

Reagovat
ED91

Verím tomu, že dobrá zmluva z Juventusu by rýchlo ukončila jeho “lásku”.

Reagovat
10

Suarez je pořád minimálně o level lepší hráč než Higuain, navíc je to větší profesionál, co nepotřebuje jezdit na fat camp každý 2 měsíce.

Reagovat
DelPiero137

V Barce si casto stayovali na jeho nadvahu. Nie je to takz extrem ako Gonzalo ale predsa....

Reagovat
ED91

má 33 rokov. Určite by nepodpísal zmluvu len na jednu sezónu, ale min. 3, s ktovie akým platom. Takže verím tomu, že po prvej sezóne by z neho bol Higuaín 2.0. Za mňa v žiadnom prípade nebrať. To tam ozaj radšej skúsiť Keana.

Reagovat
smazaný uživatel

Az 5 timov SA zmenilo v lete trenera

Cagliari - Di Francesco

Genoa - Maran

Gayventus - Pirlo

Parma - Liverani

Torino - Giampaolo

Reagovat
10

Gayventus? kolik ti je?

Reagovat
smazaný uživatel

fandim Fiorentine. kolik ti je?

Reagovat
Zark

fialove dresy, aha

Reagovat
Recoba Inter

Mace Windu měl taky fialovou čepel meče a neřekl bys, že byl buzna

Reagovat
Fortex

Tak se ztrapnit

Reagovat
10

https://www.football-italia.net/157827/done-deal-allan-everton

další provar Neapole, nejdřív ho odepsat na hřišti, pak ho prodat za takovou směšnou sumu

Reagovat
cresposuper

Co ja viem, mne prislo, ze siel strasne dole. Ale pravda je, ze zrovna Everton mohli trochu natiahnut.

Reagovat
10

tuhle sezonu měl nejslabší v Itálii, ale takových v Neapoli bylo víc, Rino ho pak odepsal na úkor Demmeho, což pro mě bylo ještě víc nepochopitelný

Reagovat
Zark

PL ani neni pro nej mi prijde

Reagovat
stuff

Podla mna tam bude hviezda

Reagovat
jany kozak

Reagovat
Airus

pfff, takhle zazdit pilir zalohy

Reagovat
ED91

Reagovat
ED91

Po ňom sme mohli skočiť. Už dlhšie sa mi pozdával. Ale skrz Higuaina z Neapola nic schopné nedostaneme

Reagovat
LesyJePan

Tonali do Milana vyzera ze bude coskoro done DEAL!!! Tonali dostane 2,2 rocne, 10 milonov za hostovanie + 28 opcia. Troska sa mi to zda moc ale jemu dost verim tak uvidime

Reagovat
Yanek

Snad vyjde i Bakayoko.

Reagovat
LesyJePan

Ja moc Bakayoka nechcem, ale chapem ze kader máme úzky. Dufam ale ze sa preda aspon krunic ked pride.

Reagovat
Deki

hmmm, takto to pojebat, achjo... ale tak Conte chce prioritně radši 33letýho hráče, co nemá zájem za Inter hrát, tak to pochopme

Reagovat
lnterista

Cele vedeni se z Conteho posralo. Takove kroky kvuli jednomu roku. Je mi jasné ze scudetto je letos priorita ale nelibi se mi to ani trochu

Reagovat
Recoba Inter

Dost možná nejde ani jen o to jedno Scudetto, jako spíš začít brutálně škrtit aby byla, byť jen šance na podpis Messiho... Takto je to jakoby vzali koncept, který budovali 3 roky, zmuchlali ho a hodili do odpadkového koše. Co vše se však na té osudové schůzce minulé úterý řešilo a vyjednalo, se patrně nikdy nedozvíme úplně celé, tak kdo ví v čem je skutečný problém. Já četl jen to, že teď musíme šetřit kvuli Koroně... a že se kupoval Hakimi, Barella a Sensi tak teď nejsou peníze moc na další velké přestupy typu Tonali,. Emerson nebo Kumbulla. Proto se teď o všechny začíná zajímat AC Milan. Tonaliho už teda mají.

Reagovat
Yanek

Teď jde naplno vidět, proč měl Conte v předchozích angažmá problémy. Někdy jsou ty jeho požadavky opravdu dost zvláštní. Na druhou stranu, minulý rok jste vyhráli v bitvě o Sensiho a vzali i Barellu. Víc zkušeností se vám určitě hodí.

Reagovat
Recoba Inter

V boji o titul z krátkodobého hlediska rozhodně. Z dlouhodobějšího pohledu už je to těžší si představit, jak ten tým poskládat, když kolem hráčů budoucnosti krouží konkurence. Nerad bych, aby nám na některých postech ujel vlak. a aby se neříkalo po Contem potopa.

Reagovat
Deki

Jenže tady už byly podmínky s hráčem i jeho klubem vyjednaný. Psalo se, že po EL se to dotáhne, pak je nějaká schůzka, kde Čína přesvědčí Conteho, at zůstane a najednou je všechno jinak. Sám Tonali do Interu chtěl, ale teď vidí tak max to, že ho jeho budoucí trenér vlastně tolik nechce a upřednostňuje jiné hráče. Podobný vývoj čekám i u Kumbully. Jak píše Interista, tohle jednání se prostě fanouškovi může těžko líbit.

Reagovat
Yanek

Z tohoto hlediska tomu taky moc nerozumím. Čekal jsem, že po zájmu AC se do toho ještě vložíte, ale zatím to moc nevypadá.

Reagovat
Deki

Reagovat
Panděvova ofina

Po roce vypadne a je zase na deset let zaděláno na průser. Vidal bude chtít logicky do Juventusu a během sezony nastane zase taková záplava slz a brečíků, že nedostal hráče, které chtěl.

Pokud i letos nechá sedět Eriksena, tak přestanu fandit po dobu, po kterou bude Conte na lavičce.

Příjde Kolarov , Hakimi,Kante/Ndombele, nejspíš i Kumbula a Cornelius jako backup za Lukaka.

Kolarova prostě nechápu, protože jediné, co nám momentálně může nabídnout je zahrávání standartních situací, na které máme (?) již zmiňovaného Eriksena.

Na odchodu Brozovič, Skriniar, Borja,Candreva, Vecino, (a snad i) Gagliardini

No bude to zajímavé , ale trochu se obávám situace, že dá VIdal Contemu košem...

Reagovat
Recoba Inter

Prý je na odchodu i Godin

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Recoba Inter

Ještě přidej Kolarova s Džekem za 15 mega.

Reagovat
Zark

radeji ac nez inter

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele