Pantelič: Chci zůstat ještě čtyři roky

18.02.2010, 13:45
Aktuality
Marko Pantelič by rád zůstal i po letošní sezoně v Ajaxu a nyní také prozradil, na jak dlouho že by chtěl podepsat novou smlouvu. Srbský útočník vedení nizozemského klubu ovšem znovu varoval, že se tentokráte bude muset přizpůsobit spíše jemu...

Pantelič dříve dával branky za berlínskou Herthu, loni ovšem měl spory s tehdejším trenérem německého klubu Lucienem Favrem a v létě odešel jako volný hráč. S Ajaxem nakonec uzavřel smlouvu na jeden rok a v Amsterdamu se mu daří - v patnácti ligových zápasech se trefil osmkrát, v Evropské lize přidal další dvě branky.

Srbský útočník už na začátku února prozradil, že by chtěl v nizozemském klubu pokračovat a na tomto přání nic nezměnil.

"Na začátku sezony jsem podepsal smlouvu na jeden rok. Nebylo to o penězích, klidně jsem mohl jít do Premier League, kde bych si vydělal více. Akceptoval jsem podmínky Ajaxu, nyní je to klub, kdo bude muset přijmout moje požadavky, pokud mě chce udržet. Peníze tentokráte budou hrát důležitou roli a už nepodepíši smlouvu jenom na jeden rok," nechodí Pantelič okolo horké kaše.

"Chci zůstat ještě čtyři roky. Uvidíme, zda Ajax bue mít prostředky na to, aby moje požadavky splnil. Nebudu překvapen, pokud v příští sezoně za Ajax už hrát nebudu," dodal Pantelič.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pokud chceš smlouvu na čtyři roky, tak bych se taky nedivil, že by si v Ajaxu nepokračoval

Reagovat
smazaný uživatel

Arne, litujte ze jste ho pustily..!

Reagovat
Bakary3

Ona to nebyla zrovna jejich chyba, udržet ho chtěli.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť on nehrál za Bayern

Reagovat
miky10

Reagovat
Arne

Reagovat
Arne

Litujeme, zvlášť když to bylo kvůli trenérovi, kterej stejně zůstal asi jen sedm dalších kol...

Reagovat
smazaný uživatel

tak proč odešel???já myslim že kdyby neměl problémy s Favrem,tak tam je dodnes...

Reagovat
smazaný uživatel

ulhanej

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo chce moc, nemá nic. Nedivil bych se, kdyby vedení Ajaxu jeho požadavek smetlo ze stolu, přecejen držet si ho pod smlouvou až do 35..

Reagovat
Arne

I tehdy Favre říkal něco, že chtěl na čtyři roky a naprosto utopickej plat... Možná to byla jeho blbost, úplné info nemá nikdo zvenčí, takže se to asi těžko někdy dozvíme.

Reagovat
AjaxFans

Jak jsme se bavili,2 roky by byl ideál.Ale takový kompromis se asi nestane,chce mít jistotu do "důchodu".Kdo měl o něj zájem,než šel knám z PL?Jinak platný hráč,doufám,že příští sezónu už za nás bude hrát Darko Bodul !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele