Pantelič by si rád prodloužil své angažmá v Ajaxu

02.02.2010, 19:56
Aktuality
Marko Pantelič má jasno o své další budoucnosti. Srbský útočník v létě jako volný hráč přišel do Ajaxu a s amsterdamským klubem podepsal smlouvu na jeden rok. V Nizozemsku je ovšem spokojen a bude velmi rád, pokud se dohodne na novém kontraktu...

Pantelič v létě opustil Herthu a jako volný hráč nakonec zamířil do Ajaxu, kde se mu poměrně daří - ve dvanácti ligových zápasech dal sedm branek, další dvě trefy pak přidal v Evropské lize.

"Ještě se musíme dohodnout. V Amsterdamu se cítím velmi dobře a budu potěšen, pokud zde budu moci zůstat i nadále," řekl jasně Pantelič.

"K tomu, aby mohla začít jednání, musí být spokojeny obě strany. V létě jsem přijal nabídku Ajaxu, tentokrát ale bude muset akceptovat klub i nějaké mé požadavky. Budu si muset počkat a uvidím, co chce Ajax, jeho rozhodnutí přijmu. Ať už se stane cokoliv, budu z tohoto klubu mít vždy dobrý pocit," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
homeles8

1. pro Davida Beckhama

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

3. pro homeles8

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zůstaň..

Reagovat
smazaný uživatel

zůstane

Reagovat
smazaný uživatel

největší chyba Herthy spolu s odchodem Marcelinha když se trochu vrátím v čase ..

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda ze odesel z Herty! Ikdyz si nesedel s trenerem... Je to pan fotbalista (utocnik)...

Reagovat
smazaný uživatel

neseděl s trenérem ale fanoušci ho tam žerou a nedaj na něj dopustit.. možná tusituaci měli pořádně zvážit .. smůla od Herthy :)

Reagovat
Arne

Ještě teď se dají v kotli najít transparenty s jeho podobiznou... On miluje Berlín a Berlín miluje jeho, škoda, že se to pokazilo.

Reagovat
smazaný uživatel

obzvláště, když pak Favre stejně musel opustit klub... (jinak, co je pravdy na tom, že fans Unionu vyvěsili na O.stadionu transparent "Absteiger" a jak to je s tou pomstou při zápase Union s Karlsruhe? - přecejenom jsem to četl jenom na bildu, tak si myslim, že mi možná povíš jestli to je pravda...)

Reagovat
Arne

Je to pravda, vyvěsili... Přišlo jich tam asi 200, ovšem byla to prej nějaká skupina mladejch a ožralejch Eisern, jejich fanklub to zkritizoval a dává od toho ruce pryč.

Jestli bude nějaká vendeta, těžko říct... Asi se to nějak vysvětlilo mezi lidmi z vrchu, ale společně s KSC se na Alte Fösterei určitě půjde a možnost, že někdo něco vyvede, samozřejmě existuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že odešel z herty viděl jsem ho na vlastní oči za hertu proti karsluhe v lonský sezoně a on je

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele