Owen se po spálení několika šancí omluvil spoluhráčům

02.03.2008, 10:52
Aktuality
Mizérie Newcastlu pokračuje a další hřebíček do rakve Magpies včera zatloukl Blackburn. Rovers si domů odvezli tři body za výhru 1:0 v duelu, jehož smutným hrdinou byl Michael Owen. Domácí kapitán neproměnil několik šancí a svým spoluhráčům se po zápase okamžitě omluvil...

Owen v první půli netrefil odkrytou svatyni poté, co obešel Friedela. Anglický útočník s americkým brankářem změřil dvakrát síly i po změně stran a z jejich soubojů pokaždé vyšel vítězně Friedel.

"Michael přišel do kabiny, zvedl ruce a řekl 'omlouvám se, kluci, měl jsem dát gól'. Nebude se ukrývat, to je jisté. Znovu se do toho dostane a v dalším zápase dá třeba tři branky. Ale dnes tomu tak nebylo. Je to prvotřídní hráč a skvělý zakončovatel, ale dnes pouze zvedl ruce a řekl, že měl dát několik gólů," řekl po včerejším zápase manažer Kevin Keegan.

Newcastle za neproměněné šance draze zaplatil v poslední minutě, kdy se trefil hostující mladíček Derbyshire. Straky čekají na ligovou výhru již jedenáct zápasů a na patnáctý Reading mají k dobru pouze tři body.

"Přinejhorším se nám dnes podařilo pro Michaela vypracovat šance, alespoň to se nám povedlo. Víte, že tohle jednoho dne skončí brankami," nepochybuje Keegan.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (28)

Přidat komentář
fantomas

jj dva brejky a nic...ale je po zranění, tak se to dá tolerovat...snad se zvedne a bude dávat dál

Reagovat
Devil

Jj , ale kdyz on je bohuzel po zraneni skoro porad !

Reagovat
fantomas

njn

Reagovat
Staenly10

Aspon to ze uz si vytvari sance a na nej se docela dlouho nezranil. Uz jen aby je promenoval a bude to zase on.

Reagovat
smazaný uživatel

taky mu věřím

Reagovat
smazaný uživatel

Taky sem se chtel zeptat, kdy naposledy nebyl po zraneni?

Reagovat
fantomas

má na to smulu, ale ted už mu veřim že se nezraní

Reagovat
RMCF

já moc ne

Reagovat
fantomas

dobrá tak moc neveřim, ale přeju mu to

Reagovat
Shevchenko

To snad každý.

Reagovat
fantomas

snad...

Reagovat
smazaný uživatel

Kolo co kolo čekám, že se Newcastle zvedne. A pořád nic. Vyhráli vůbec už pod Keeganem?

Reagovat
fantomas

ne

Reagovat
Devil

Myslim ze 11 zapasu bez vyhry !

Reagovat
Staenly10

Na to jaky tam maj grace a jaky meli ambice tak je to hruza. Je to skoda

Reagovat
smazaný uživatel

To čo spravil ten ďalší obrk.o.k.o.t. Ashley, že vyhodil Allardyca a dosadil miláčika publika, ktorý už 3-4 roky nevie čo je to tréneovať, ba dokonca ani futbal vôbec nesledoval, tak také niečo nemá obdoby nikde. Fans a vedenie Magpies sú natvrdlí a hlúpi.

Reagovat
fantomas

super

Reagovat
Devil

Ono to neni zrovna jednoduche prijid do klubu kde je hodne veci v prde.. a delat hned zazraky . Taky jsem slysel ze Keegan si dal od fotbalu pauzu a nevidel par let ani jeden zapas , ani v televizi , ale kdyby nemel strakam co dat tak by po nem asi nesahli . Neni to jen o trenerovy , potrebuji vyhru jak sul , aby se chytli a meli trochu sebevedomi .! Jsem presvedcen ze pod Keeganem pristi rocnik PL bude o necem jinym ! ( jen nesmeji sestoupit )

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Najväčšou chybou bolo prepustenie Big Sama. Nedostal na to ani šancu, aby s týmom vykázal aspoň polročné vysvedčenie. V Newcastli chýba koncepčná práca, po úspechoch sú nasýtení a požadujú to teraz každú sezónu, no jediné na čo sa zmôžu, je pravidelné stiedanie trénerov a je jedno aké je tam vedenie. Prečo nedali fanúšikovia Big Samovi šancu? Nepredvádzal pohľadný futbal? Ale veď čo chceli od neho za tých pár mesiacov, aby vyhrával takmer všetky zápasy? Mne sa tá hra pod Keeganom zdá ešte horšia. Ano, je tam vidieť snahu o útočnejší futbal, ale čo z toho, keď záloha je skôr deštruktívna než konštruktívna. Nemyslím si, že v dnešnej pretaktizovanej dobe vo futbale niekto uspeje s nostalgiou a vernosťou. To je prípad fans vo vzťahu napr. ku Keeganovi. Keegan je burič, životabudič a psychológ, nie však taktik, stratég, no a bez toho na celky, ktoré chcú rovnako pravidelné umiestnenia (Manchester City, Everton, Tottenham či Blackburn alebo Aston Villa), to proste nepôjde. Okrem toho, mančaft je zle poskladaný, chýba tam niekto, kto ich nabudí, myslím z hráčov,po toľkých prehrách samozrejme chýba aj sebavedomie a to je hodne zlé. Allardyce mal zostať do konca sezóny, no ale, ako sa hovorí, kto chce kam, pomôžme mu tam.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas ale chyba už byla tenkrát,když propustily Robsona a pak další chyba,že odešel Kieron Dyer(ale co jsem slyšel on chtěl jít pryč,takže tomu se asi zabránit nedalo)..

Reagovat
smazaný uživatel

Owena jsem nikdy zvlast moc nemusel, ale todle je od nej slusny

Reagovat
fantomas

Reagovat
Liquid

Příští týden jedou Magpies na Liverpool, a tam těžko něco uhrají a do dalšího zápasu tak půjdou zřejmě už z místa sestupujícího,nebo budou mít přibližně stejný počet a bude tak na ně ještě větší tlak než teď. Kádr mají dle mého 6.nejsilnější v lize,ale potenciál nepředvádí a je to mizérie a nemohouctnost. A forma Martinse který byl asi z hráčů vůbec největším zklamáním na Africkém Poháru to asi příliš nezlepší.

Reagovat
Devil

Propusteni Big Sama me taky hodne prekvapilo a taky myslim ze mohl dostat trochu vice prostoru a casu . Asi nenaplnil ocekavani a u fans NU nebyl zrovna nejoblibenejsi .Po jeho odchodu se spekulovalo o spousta trenerech co meli do Newcastle prijid , a kdyz jsm se dozvedel ze se vraci Keegan tak jsem byl hodne rad . Vim ze je to uz minulost , ale se strakama toho hodne dokazal . Prve ho bych neodsuzoval a dal bych mu vice duvery nez dostal Big Sam . Kdyz neberu prvni vyhru Newcastle pod Keeganem se souperem z nizsi souteze v poharu 4:1 , tak prvni 2 zapasy hrali s Gunners a s takovym klubem se jen tak lechce neboduje , kor kdyz je krize . Dvakrat hrali s Man Utd a skore 11:1 . Proti takovym souperum se proste chytnout da tezko . Vim ze hrali i se souperi ktery by meli prevalcovat napr. Derby atd. ale psichyka hracu je hodne na dne , neveri si , nikdo nechce udelat chybu , hraji hodne krecovite . Jak jsem uz rekl , potrebuji vyhrat . A co se tyce hry -Zaklad je podle me obrana , ktera v nekterych zapasech byla katastrofa . Do zalohy potrebuji nejaky mozek , ktery by hre poskytl napad , moment prekvapeni , presny pas a hlavne aby utok nebyl tak odrizlej a mel z ceho zdimat . Jako jednotlivce ma Newcastle v tymu hrace vyborne , ale musi se sehrat , najid nejaky rytmus hry a hrat jako celek .

Reagovat
Devil

Kua to mela byt reagce na Desperada ! sry

Reagovat
smazaný uživatel

Micheal Owen ještě není v TOP formě a pokud se mu budou vyhíbat zranění,tak se brzy střelecky prosadí.Pokud budou spoluhráči spolupracovat a začne jim to šlapat,tak se o Michaela ani o celý Newcastle nebojím

Reagovat
Devil

Ja uz pomale jo . (bojim)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele