Opavě a Příbrami se další posunutí závěru sezony nelíbí

07.07.2020, 21:48
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (47)

Přidat komentář
Imos

první

Reagovat
smazaný uživatel

Už zase? Co na to žena?

Reagovat
Imos

nemůže si stěžovat

Reagovat
smazaný uživatel

Měla na to stejně času, jo?

Reagovat
Imos

Reagovat
Greny

Tak ať nenastoupi a je to vyresene

Reagovat
smazaný uživatel

ať klidně hráči jedou na dovolenou, hrát můžou s dorostenci

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Z dohrání sezóny budu nadšený

Reagovat
Bohemak12

Nechal bych je spadnout všechny 3

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram do první ligy nepatří.

Reagovat
KKralik77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PaYaB

Když si to nechcou uhrát na hřišti, tak bych je rovnou hodil o ligu niíž.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Často je nerozehranost(vypadnutí z tempa) horší, než lehká únava.

Reagovat
Liquid

Starka má pravdu, dohrávat by se liga už neměla a o těchto aspektech jsem mluvil před restartem a opět se ukázalo, že jsem měl pravdu.

Reagovat
Kiwi-21

Proč 3 hráči mají chřipku tak šup do karantény a dohrát ligu

Reagovat
REPLIKATOR

Že se s něma vůbec někdo ještě baví.

Reagovat
Fodbalysta

Nejvíc na tom "žeru", jak na to tyhle týmy celou sezonu serou, hrají tužku a ted na konci sezony jenom brečí a polemizují, co a jak. Místo toho, aby se celou sezonu snažili tam nedostat. Každopádně Příbram at klidně spadne, zkrachuje a může vychovávat mládež pro jiné týmy.

Reagovat
Bakary3

A ty si jako myslis, ze se nesnazili nebyt na dne tabulky?

Oni by tu ligu radsi taky vyhrali, ale v kazdym zapase musi nekdo ztratit.

A v tabulce proste musi bejt nekdo dole.

Jen to ucelovy breceni, at si zachrani prdel, je trapny.

Reagovat
Salfovic

Celkem se divím, že takovou věc nemuseli odhlasovat jednohlasně.

Reagovat
Liquid

možná by to Příbram i Opava mohla dát k soudu, protože další nemocní v KA budou přibývat a ve jménu zdraví hráčů tam Příbram dost možná ani neodcestuje, prodloužení sezóny od stolu není dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se zas nelíbí Příbram a stejně tam furt je

Reagovat
SuperBanikovec

Jsem zastánce toho, aby se liga dohrála ale nedá se upřít, že na argumentaci Opavy je dost pravdy.

Reagovat
andrew96

Reagovat
Skleepy

Reagovat
kecipep

Reagovat
Kuchta

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozně se divím že se nejede podle starky, že by jeho vliv chabnul?...

Reagovat
LFC182

neboj ještě ho poznáme, až bude příbram v baráži kopat 3 penalty a dohrávat proti 9ti

Reagovat
ratusek

Takhle okaté to nebude, bude to jako proti Brnu když pískal Pičeleanu

Reagovat
Arnar Resmusonn

Klidně už nemusí hrát, ať nechají stávající pozice. Příbram potáhne tam kam má a Opava a Karviná si zahrají baráž nerozehraní.

Reagovat
vanGomm

Přesně tak!! Nebo celou nadstavbu i baráž zrušit a nechat padat poslední dva jako dříve.Nakonec vůbec nejlepší by bylo snížit ligu na 10 týmů,tedy 36.kol.Její úroveň by šla kvalitou okamžitě nahoru a i finančně na tom bude vždy 10 týmů lépe než 16.Také 2.ligu zredukovat 10 týmů.Zde by to šlo samozřejmě také po všech stránkách nahoru.Živit u nás 20 fotbalových profi týmů je až až.

Reagovat
Kuchta

No jo, jenomže to má i svou stinnou stránku - do ligy už se vůbec nemusí dostávat mladí Z příkladů v zahraničí většinou zúžení ligy ničemu nepomohlo, právě naopak...

Reagovat
Arnar Resmusonn

Já jsem to tedy až tak krutě nemyslel každopádně dělají z toho kočkopsa.

Reagovat
vanGomm

Pokud bude mladý hráč opravdu dobrý,tak samozřejmě ligu hrát bude.No a když bude ještě o něco lepší,tak stejně odejde do zahraničí.To je běžný postup přece.Ostatní mladí hráči co by na I.ligu nestačili by hráli II.ligu.Ostatně ta by o 10 týmech měla také svou kvalitu.Jak říkám 20 profi týmů je na naše poměry tak akorát než těch 32.Obě ligy by se při 10 týmech hrály na 36 kol,takže by jsi těch zápasů viděl dost.V obou ligách by zmizel ten jejich klidný střed tabulky,kde se dost týmů nyní tzv. zašívá

Reagovat
podnebný

Stejný začátek utkání v posledních dvou kolech už je v době tv streem vysílání pouze přežitek a měla se určitě uplatnit výjimka pro Teplice, Olomouc a Zlín, které jsou bodově i výkonnostně jinde než ostatní, a zápasy s výjimkou Karviné odehrát v původním termínu. Tím by se částečně ulevilo Příbrami a Opavě (kromě baráže, kde by se muselo počkat na výsledky Karviné) Dohrávat soutěž až v srpnu, kdy se myslí na další sezónu, pokládám za frašku. Kdy bude dovolená, kdy letní příprava? To znehodnotí celý příští ročník, kdy se má hrát též ME. .

Reagovat
Kuchta

Nevim no, tohle už je těžce neregulérní. Dohrávat to takhle na sílu je nesmysl, nejlepší řešení je rozšířit ligu na 18 týmů, kdy z 1. ligy nikdo nesestoupí, z 2. postoupí přímo vítěz a o poslední flek se v baráži utká druhý se třetím z 2. ligy

Reagovat
ttopi

Pokud by mělo nastat nějaké radikální řešení, tak než rosšiřovat soitěž, která už teď nemá potřebnou kvalitu (spíš bychom potřebovali soutěž zúžit), tak to radši zastavit teď a určit sestupujícího a barážistu dle současného stavu. Každej těch zápasů měl už dost na to, aby si zajistil nějakou pozici. A argumenty někoho, že čekali na poslední klíčový zápas sezony bych nebral vážně. Fakt podle mě nemáme kvalitu na to hrát ligu s 18 týmy.

Reagovat
Kuchta

Kvalita, kvalita...

Upřímně, jestli budeme hrát ligu v 16 nebo 18 týmech už je podle mě jedno. Brát to čistě podle měřítek kvality, tak bychom museli ligu zúžit tak na 12 týmů, ale upřímně řečeno: já z pohledu fanouška uvidím radši pár zápasů navíc s méně kvalitními týmy než pořád dokola točit pár zápasů. Už nadstavba je na hraně, zápasy s Plzní a derby ztrácejí punc vyjímečnosti a svoje kouzlo

Opravdu bych velmi nerad, aby derby bylo 4x za sezonu...

Reagovat
ttopi

Tak pokud nestojíš o kvalitu tak se koukej na nějaké kapr ligy. A jedno to samozřejmě není. Čím víc týmů hraje nejvyšší soutěž, tím více prvoligových hráčů potřebuješ. No a pokud jomich nemáš dost, tak je musíš nahradit méně kvalitními hráči.

Reagovat
Fodbalysta

Přesně jak píšeš.. a jak už zminoval někdo i výše. My potřebujeme hlavně, aby hrávali mladí, zapracovávali se do ligy a rostli pro zahraničí a repre. Ve chvíli, kdy jim ještě tímto ubereme další potencionální místa v lize, tak to určitě ničemu neprospěje. Myslím, že zachovat 16 týmů a hrát bez play off, tak jak to bylo dlouhá léta je nejlepší řešení. Ku příkladu nás dneska čeká derby, který už je uplně o ničem. Spartani a Slávisti budou namítat, že v derby jde vždycky o hodně, ale všichni víme, že ten náboj jaký by to mělo například ve 29. kole, kdyby šlo oběma o titul se nedá srovnávat.

Reagovat
ttopi

Tohle moc nechápu. Ty si jako myslíš, že když bued v lize víc týmů a v důsledku nedostatku kvalitních prvoligových fotbalistů tyto týmy budou nasazovat juniory, že tito junioři vyrostou pro repre? To těžko. Při snížení počtu týmů by tito junioři hráli 2.ligu a pokud kvalitu mít budou, rychle si jich někdo všimne. Hráč pro repre by stejně přestoupil vrzy do některého z celků z horních pater tabulky, ať bude týmů 16, nebo 14. To s tím vůbec nesouvisí.

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal bys to samé, kdyby podobná situace nastala ve skupině o titul a Plzeň by stále měla šanci na titul? Taky bys napsal, že těch zápasů měli dost na to aby si titul zajistili?

Jinak je škoda, že se LFA nesnaží zajistit regulérnost alespoň té další sezóny, když ta letošní je neregulérní totálně - samozřejmě taky vinou Covid -19, to bez debat.Ať už se v první lize udrží kdokoli, tak budou tam kde jsou nyní již od začátku sezóny. Neseženou hráče, nebudou mít skoro žádnou dovolenou, nebudou mít čas na přípravu atd. Nehledě na to, že třeba Teplice již deklarovaly , že v rámci přípravy na novou sezónu budou vlastně dohrávat tu letošní. Jestli tohle někomu příjde správné, tak mi tedy ne. Byť si uvědomuji, že ta situace není jednoduchá pro nikoho .

Reagovat
ttopi

Ano, napsal bych to samé, pokud by byl prodloužením soutěže (vinou třeba odložení X kol kvůli karanténě jednoho z týmů v boji o titul) ohrožen start dalšího ročníku - to je snad jasné ne? Já to nepsal proto, že Příbram nemám rád, ale proto, že pokud mají přípravy na další sezonu nějak smysluplně probíhat, tak se nějaké rozhodnutí udělat musí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, ale tímto rozhodnutím LFA ty přípravy právě smysluplně probíhat nebudou.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele