Olomoucký záložník Texl bude na jaře hostovat v Opavě. Klub získal i Bosňana Dordiče

22.01.2020, 17:57
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (32)

Přidat komentář
KingMaster13

Co to je za odchod? Však to je dobrej hráč, co hrál v Sigmě základ, jasně Látal ho nenasazuje ale skončit v Opavě? Toho jsem myslel že by mohl zkusit třeba Liberec nebo někdo takovej

Reagovat
Fodbalysta

Mel dobrý start do ligy, makal na sobe, kdyz nastoupil byl nejlepsi na hristi. Postupně mi ale prislo, ze se svezl se všemi ostatními na te spatne vlně. Rozhodne to neni spatny hrac a muze mu hostovacka pomoct. Kazdopadne si nejsem jisty, zda je od Sigmy chytrý tah v jejich situaci poustet takoveho hrace pryc. Prijde mi to pro Sigmu az moc velky luxus.

Reagovat
KingMaster13

No právě

Reagovat
sosna

Základ hrál, ale jen když se někdo zranil nebo stál za karty.

Reagovat
KingMaster13

Stejnak pouštět hráče co byl kvalitní náhradou, nevím nevím

Reagovat
sosna

Jako taky neskáču radostí do stropu, ale záloha nás až tak nepálí.

Reagovat
Greny

To mě zas právě přišel že je pro Sigmu úplně zbytečnej asi úhel pohledu...

Reagovat
KingMaster13

Já to beru tak že poslední 2 sezony tam hrál dobře a letos nehraje spíš kvůli Látalovi a když naskočil tak byl dobrej. Tohle mi od Sigmy přijde docela jako hloupost

Reagovat
smazaný uživatel

Byl tam dlouhodoby zajem, Grussmann ho lanaril uz tri prestupova odbobi plus je tam ted Balcarek, ktery ho uz loni resuscitoval ve Vtikovicich.

Opava do toho tento prestupak celkem slusne slape. Na nase minimalni prestupove moznosti jsou Hnanicek, Zeleznik, Helesic, Texl a pravdepodobne i nekdo z testovane trojice Dordic (Liberec), Zukanovic (srbsko, ale hral i eredivisii) a Smekal dost slusne posily.

Navic se do plne pripravy uz zapojil Zavadil, Svozil pravdepodobne zustava, Sulc se vrati na hostovani a jedna se jeste o jednom hraci na hostovani z TOP6.

Reagovat
KingMaster13

Jako naprosto luxus posila pro Opavu

Reagovat
Han střelil první

Vždyť se Texl s Balcárkem ve Vítkovicích vůbec nepotkal.

Reagovat
k0udy

2016/2017 fakt nebylo loni, zaspal si 2 roky kámo

Reagovat
smazaný uživatel

Yes, sorry. Nekde jsem cetl, ze se s Balcarkem znaji, tak jsem si to spojil s temi Vitkovicemi.

Reagovat
Blasphemer

Opava v rámci jejich možností docela slušný posily. Papa Zavadil už bude na jaro fit?

Reagovat
smazaný uživatel

Zapas jeste nehral, ale pry uz je v plnem treninku.

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Super posila na Opavu , celkově ta práce pana Grussmanna je výborná, na to s jakým rozpočtem pracuje...

Reagovat
skat

Když nemáte Tecla, tak tam vražte Texla. Ale pro Opavu velmi dobrý obchod. Jim pomůže a Sigma nebude mít tak kvalitní hráče do rotace.

Reagovat
Fodbalysta

Tu přestupovou politiku Sigmy dlouhodobě nechápu. Jak je možné, že klub s takovým zázemím, takovým stadionem a možnostmi, prakticky stejnými jako mají například Teplice, Liberec, Slovácko, není schopna dlouhodobě dotáhnout posilu, která by pro tým byla fakt posilou. Jeden jediný solidní tah se jim povedl s Radakovičem. Jinak "posily" typu Tandir, Lalkovič, v minulosti například Depetris, Malec, Mahmutovič atd.. to bylo velký špatný. Zaráží mě i to, že například Teplice a jiní jsou schopny dotáhnout hráče jako jsou Řezníček, Mareček, Petržela, Kozák (neberu teď v jaké formě do těch týmů přišli nebo přicházejí, ale je to zarážející). Ač nejsem úplně zarytým fanouškem Sigmy, tak dlouhodobě nerozumím tomu, že se bývalí reprezentanti do těchto klubů dají získat, ale Sigma má problém přivézt zpět i své odchovance (v minulosti Ujfaluši, Rozehnal, Kováč, Vaniak atp.). Sám se zvědavý jestli se někdy třeba takový Kalas nebo Plšek na sklonku kariéry do Sigmy vrátí, ale spíše předpokládám, že se budou ubírat jinou cestou. Opravdu je v tom klubu někde něco špatně.

Reagovat
dave30

Jak to myslíš? Jako že 2 už jsou pryč a chce to, aby zmizel i ten posledni? Asi máš pravdu a předpokládám, že to nebude trvat dlouho (a to mě Sigma až tak moc nezajímá).

Reagovat
sosna

Myslím to tak, že pokud chce znát odpověď na prestupovou politiku, musí se zeptat těchto panu. A nemyslím posledních pár sezón, ale poslední dvě dekady. A na vztahy s odchovanci jakbysmet. Minář nemel nikdy ani zdaleka takovou moc jako tihle tři, on je spíš takovej hromosvod, na kterého se hodí všechno špatný. Když vezmu z toho jeho ucelovyho výběru třeba Mahmutovice, tak ten když prichazel tak všichni jásali, v tu chvíli nikdo nemohl vědět že mu rupne v kouli (nebo taky v koulích) a bude to stát za hovno. Jakoby jim vypsany tymy nedělali přestupových přešlapy.

Reagovat
dave30

Jasně, ale 2 tam už dlouho nejsou, dědeček Gajda to pomalu předává, takže kdo to tam řídí?

Reagovat
sosna

Nejsou, ale odešli stylem po nás potopa. Nevím komu to podle tebe Gajda předává, ale je to pořád on, kdo má hlavní slovo. Dále Konečný, Ficner, atd. To jsou lidi přes prachy, nemají ambice ve fotbale a nerozumí mu. A do toho jim kecaj byznys politici jako Major, Petrle a další. Což je hrozná škoda, vzhledem k tomu, jakou kvalitu produkuje naše akademie.

Reagovat
dave30

Mně se hlavně nelíbí Minář. To je ta špatná žába na prameni (pouze můj názor).

Reagovat
salami

Pilar? Benes?

Reagovat
kecipep

+ třeba Nešpor. Vždy, když Sigma oznamuje nová jména, tak bych je všechny chtěl k nám. Následná práce s nimi asi není ideální

Reagovat
Fodbalysta

na Beneše sem zapomněl, ale Pilař drtivou většinu angažmá prozatím promarodil nebo seděl na tribuně kvůli kauze s Látalem.. což opět svědčí o tom, že v tom klubu není něco v pořádku dlouhodobě.

Reagovat
salami

Tak to byla reakce na to, ze jsou tymy schopny dotahnout hrace jako Reznicka, Marecka. pilar patri do podobny kategorie, ze je zdravotne v haji a spatne se s nim pracuje je dalsi vec, to vubec nerozporuju. Jenom ze nejaky jmena v posledni dobe taky zkusili privest.

Reagovat
smazaný uživatel

Opava ukazuje snahu ještě se o záchranu porvat. Na přímý sestup vidím Karvinou

Reagovat
doshcz

Reagovat
smazaný uživatel

Opava dneska podepsala Kodra z Pribrami. Hodne prekvapiva posila.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele