Olomouc chce po přípravě na Maltě hrát o něco v lize až do konce

10.01.2021, 15:18
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (31)

Přidat komentář
Frank Lampard 8

To byste nejdřív něco museli hrát.

Reagovat
Znalec

Dělal si tam promo i Vašek Klausů starší.. Měl by radši chodit kanálama nebo ještě líp jít do tepláků za všechny ty privatizace, švýcarský konto, opoziční smlouvu, amnestie a kšefty s hromadou mafiánů

Reagovat
fabec1222

Myslíte, že dělá prezidentskou kampaň pro syna, nebo fakt pro sebe?

Reagovat
lampas

Ten myslí jen na sebe, takže pro nikoho druhýho by nikdy nic neudělal...

Reagovat
smazaný uživatel

Bych ho i s Landou poslal pomáhat do nemocnic, když se ničeho nebojí.

Reagovat
danny47

Reagovat
smazaný uživatel

Dementi

Reagovat
iamek

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Coutinho10

OT: zapas Rizespor vs Denizlispor ma zatim slusny naboj

hoste vedou 1:0 a za ne napr. chyta Pantilimon (drive dvojka v MC, gola dal Rodallega (drive napr. Wigan) a ted ve 2. polocase hraje Muris Mesanovic a Skoda samozrejme za Rize v zakladu

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, neskutečný příběh

Reagovat
smazaný uživatel

Tak remízy 1:1 už Vám nikdo nevezme

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad nezůstane jen u keců a zvládnou za 3 body hned 1. kolo.

Reagovat
kilobyte

Přestaňte remizovat 1:1 a můžete hrát o sestup až do konce.

Reagovat
REPLIKATOR

Chtít můžete

Reagovat
h8_sfatto

v Olmiku to hrotí a Sparta nepromění 7 penalt z 8 a nic se neděje...

Reagovat
Fodbalysta

Myslím, že tady to bude s přehledem krásný 8.-10. místo, protože ta hra je katastrofální. Na to, že kostra kádru se zná spoustu let, příliš se neobměňuje a hráči by měli vědět navzájem i kdy chodí na velkou, tak je to strašný. Nerozumím tomu, jak Liberec může každý půl rok skládat nový tým a hrát evropské poháry a v Olomouci, kde většina spolu působí od dorostu předvádí, co předvádí. A tahle připos*anost v oznamování cílů na jaro mi přijde neskutečně alibistická. Radši nebudeme nic říkat, protože tušíme, že to bude průser. Olomouc je v mých očích tým, který by měl jednoznačně bojovat v TOP 5 naší ligy.

Reagovat
Batigol

Ono to není tak snadný, když to trénuje někdo kdo je odnaučil hrát fotbal...pod Jílkem( ať je jakýkoliv) se hrál krásný fotbal...ten teď po nich chce jen běhat a bránit .. proto tam měl problém Pilař apod....

Reagovat
Fodbalysta

On hlavně udělal z fotbalistů odkopávače. Na Sigmu pod Jílkem sem si často rád zajel, protože hrála krásný fotbal i když prohrála, ale ten humus čím se teď prezentují.

Reagovat
Batigol

Náhodný gól a rychle bránit, pak jsou z toho remízy 1.1. Docela zázrak když se člověk podívá na tabulku

Reagovat
Fodbalysta

Kdyby takhle hráli na Slávii, Spartě, v Plzni, Jablonci a ukopali takhle body, dejme tomu. Viděl sem zápas s Příbramí a Budějkama, nevěřil sem vlastním očím, hnus. Pak se Nešpor vzteká do médii (což je dobře, aspon někdo něco řekl konečně), ale chybou, že se tohle děje je i u trenérského štábu. Jablonec prohrál po katastrofálním výkonu s Brnem, i protože tam nebyl Rada, všechny je sjel a další zápas se předvedli. Po půli prohrávali 0:2 s Plzní, udělal "fén" v kabině a vyhrálo se 3:2. Z mého pohledu není akceptovatelný, aby se tohle dělo 6-7 zápasů po sobě. Takhle odchozený a odevzdaný zápasy. Tohle se stát v Ostravě, tak tam po zápase stojí před šatnama 200 nasraných fanoušků a šli by si to dost razantně vyříkat. Bohužel Olomouc má jen diváky, kteří jsou sice nasraný, ale najevo to dají jen na FB. Strašně mě mrzí, že Olomouc se svým zázemím, historií, možností zaplatit dobrý smlouvy hráčům, předvádí takovou bídu. V tom klubu jsou na sebe furt všichni hodní, nikdo si nic neřekne, hlavně at je klid. Podle mého se ani neví, kdo to tam tomu vlastně vůbec šéfuje.

Reagovat
dave30

Není divu, že hráče jako Houska, Falta či nedávno Plšek to přestalo v Olomouci bavit. Z té nakopávané je jenom musí bolet za krkem, jak sledují balóny.

Reagovat
Fodbalysta

Souhlasím s tebou, ale na druhou stranu se k tomu nemůžeš přece postavit tak, že se na to vysereš. Houska je jediný z těch o kterých píšeš, který si takovou nějakou stabilní výkonost zachoval. Falta, Zahradníček předvádí hroznou bídu poslední měsíce. Plška to taky ke konci angažmá moc nebavilo, protože mu zatrhli přestup do Maďarska v létě. Na druhou stranu jsem měl informaci, že takový peníze, co tam bral Plšek tam nikdy nikdo před ním nebral. Jak se můžeš ty vo*e takhle jako hráč zachovat ? Představa, že bereš největší výplatu z firmy, ale nelíbí se ti ředitel, tak na to začneš s*at je super. Zajímalo by mě, jak dlouho by takhle v jakékoli práci někdo vydržel bez nějakého napomenutí. Hráči o kterých se tu bavíme hrají za tým, který hrál za posledních 6 let druhou ligu a berou tam prachy, který nemají jiní v týmech bojujících o poháry. Na tom všem mě zaráží to, že s tím nikdo nic nedělá. Všem je to tak nějak jedno, hlavně že jsme čtvrtý.

Reagovat
Batigol

Protože Nešpor to řekl velice přesně, jakmile tam někoho seřveš tak oni se p*serou ještě víc. Ono se furt říká jak tam jsou dlouho a co všechno pro klub udělali. No nevím ale jedno 4. místo si myslím, že není úplně adekvátní k tomu ještě +2 sestupy po 30 letech v lize..., navíc kdyby o ně byl tak vážný zájem tak nejdou do Maďarska Bohužel se z toho stal takový klub bez ambicí,

Reagovat
Fodbalysta

To je ale chyba lidí ve vedení, že se z toho hráči poserou a přesto hrají a jsou v tom klubu. Nejsem si jistý, jestli jinde ve světě by takový přístup hráčů někdo akceptoval víc než dva víkendy po sobě.

Reagovat
dave30

Nevím jestli přesně víš něco o Puskas Akademii. Myslím, že spousta hráčů by byla šťastná, kdyby je tento klub oslovil. Finančně téměř srovnatelní s S+S, zázemím možná před nimi. A co více si přát, když je ti nějakých 25 či 26 a ve tvém životopise je pouze Olomouc a kaprliga.

Reagovat
dave30

Otázkou je, co to znamená, že měl Plšek hodně? Pochybuji, že měl nějaký ranec. Takže třeba 150 tisíc? Když víš, že tě chtějí někde za trojnásobek a můžeš se nějakým způsobem zajistit. A k tomu tě trenér nenechá hrát fotbal. Ano, jsou to profíci a měli by se na to povznést. Ale také to jsou jenom lidé.

Reagovat
Fodbalysta

Ano, bavíme se plus mínus o částce, kterou si uvedl. Taky souhlasím s tím, že jsou to jenom lidé a plně to respektuju z pohledu, tedka konkrétně Plška, když se o něm bavíme. Nerespektuju to ale z pohledu "fanouška". Protože z mého pohledu není akceptovatelný, aby byl k zápasům "A" týmu vůbec nominovaný hráč, který předtím x zápasů odchodil. Což se bohužel v Olomouci dělo a děje opakovaně. Chtěl sem tím jen říct, že tohle je obrovská chyba vedení klubu a trenérů, že si tímto nechají "s*át" od hráčů na hlavu. Sice neudělali zatím žádnou ostudu, jako nedávno Teplice s Boleslaví, ale rozhodně už si delší dobu říkají alespon o pokuty nebo chvilkový přeřazení do béčka (samozřejmě to ted nehraje a netrénuje, takže chápu i tuhle věc). Ono prostě není problém to, že nevyhrávají, že hra není koukatelná. Problém je to, že se konstantně vy*ereš a odchodíš několik zápasů po sobě a je hrozně udivující, že tohle nikdo vůbec ale vůbec neřeší.

Reagovat
dave30

Jestli je to tak jak říkáš, tak máš naprostou pravdu. Já zase tak moc Olomouc nesleduji, takže nemůžu úplně posoudit.

Reagovat
Studni

Třeba o sestup

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele