Látal dostal na Maltě k narozeninám dort, ale především výhru

07.01.2021, 11:07
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (12)

Přidat komentář
fabec1222

Čokoládový? Ovocný?

Reagovat
danny47

Reagovat
smazaný uživatel

Klobásový.

Reagovat
insane

Docela by mě zajímalo, proč vlastně český celky jezdí na tyhle soustředení/turnaje do teplých krajin, když pak stejně přijedou sem a ligu rozjížděj v mrazivym počasí. Zvlášť letos, když se bude začínat v půlce ledna. To si těla na chvíli zvyknou na příjemný teploty a mořský podnebí, načež se vrátí zpět do šedivýho lazavýho hnusu, kde navíc najednou taky o něco jde, takže musí hrát i v mnohem vyšším nasazení. No nevim, ale nepřijde mi to úplně logický, kromě toho, že prostě na začátek roku utečou k moři.

Reagovat
Kucka

Podle mě hlavně kvůli přírodnímu trávníku, který je u nás v zimě často oraniště nebo musíš na umělku.

Reagovat
insane

To je ale taky součást toho problému - letět na Maltu nebo do Turecka, tam pár dní trénovat na trávě, odehrát pár zápasů na krásnym pažitu a pak 2-3 měsíce kopat na bramborovym poli, který je buď zmrzlý, nebo aspoň promáčený. Ten styl fotbalu, co si natrénujou v těch subtropech pak stejně na většině hřišť nemůžou praktikovat.

Reagovat
bourbon

podle mě měli ten Malta Cup předem nasmlouvaný, tak už nešlo couvnout

Reagovat
Kucka

jasně, no, fair nuff

Reagovat
smazaný uživatel

Na sport.sme.sk pred mesiacom písali, že trnavský Spartak v januári v rámci zimnej prípravy absolvuje "atraktívny" turnaj na Malte

Reagovat
EAG le grand amour

Toto se líbí uživateli Yaya Touré.

Reagovat
bourbon

no spíš nelíbí

Reagovat
EAG le grand amour

Pravda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele