Ohlédnutí za finálovými boji Ligy mistrů

27.08.2020, 21:44
Názory a komentáře
Hráči Bayernu slaví s vytouženou trofejí (© AFP)
V netradičním formátu byl zakončen ročník 2019/2020 Ligy mistrů, tedy nejprestižnější evropské klubové soutěže. Vzhledem ke koronavirové pandemii byly boje nejlepší osmi celků přesunuty na neutrální půdu do Portugalska, kde se namísto tradičních dvojutkání hrálo jen na jeden zápas.

Ještě před přerušením soutěží si postup mezi nejlepší osmičku zasjistily Atalanta, RB Lipsko, PSG a Atlético Madrid, během dohrávaných osmifinále v srpnu tato mužstva doplnily Manchester City, Lyon, Bayern Mnichov a Barcelona.

Na čtvrtfinálové výjimečné boje asi v nejbližší době jen tak nezapomene. Vše začalo duelem Atalanty s Paris Saint Germain. Sympaticky se prezentující outsider z Bergama neudržel vedení a v hektickém závěru nechal PSG otočit skóre. Podobně smutně mohl dopadnout i další nefavorizovaný tým z Lipska, ten ale nechal Atlético nakonec jen vyrovnat a vítězství v koncovce strhnul na svou stranu.

Jen v jednom čtvrtfinále na sebe narazila mužstva patřící mezi skutečné evropské giganty. Nakonec však byl zápas Barcelony s Bayernem nejjednoznačnější, o tom ale podrobněji až níže. Jasného favorita naopak mělo střetnutí Citizens a Lyonu, Guardiolova družina ovšem svou pozici nenaplnila a vinou dvou gólů v závěru s Lyonem padla.

Bitvy o postup do finále už tolik dramat nenabídly. Pařížané proti Lipsku už v první půli vedli o dvě branky, po návratu ze šaten přidal Bernat další gól a o prvním finalistovi bylo jasno. Velmi podobný průběh mělo i klání Lyonu s Bayernem. Německý celek si však na definitivní jistotu v podobě třetí trefy musel počkat až do závěrečných minut.

Všemi očekávané finále mezi PSG a Bayernem nakonec přineslo ze všech utkání nejméně útočných akcí a nakonec i branek. O historicky šestém triumfu mnichovského celku nakonec rozhodl Kingsley Coman.

Nejlepší zápas kola


Barcelona-Bayern

Deset gólů je zřídkakdy k vidění za celý dvojzápas, čtvrtfinále mezi Barcelonou a Bayernem tuto nadílku stihlo i za jedno utkání. Ve vyrovnané úvodní čtvrthodině vstřelil každý tým po jednom gólu, pak však přebral otěže Bayern, jenž o poločase vedl o tři branky. Naději pro Barcelonu trefil Suárez, jenže Bavoři dorovnali svůj účet z první půle a nakonec zvítězili 8:2.



Nejpohlednější góly kola


1. Serge Gnabry (Bayern) proti Lyonu

Ačkoliv zápasy závěrečných bojů Ligy mistrů bavily, pohledných gólů padlo jen poskrovnu. Hned dvakrát se mezi nejlepší pět tref zapsal Serge Gnabry, vítěznou se stala jeho zdařilá rána zpoza vápna proti Lyonu.



2. Luis Suárez (Barcelona) proti Bayernu



3. Mario Pašalić (Atalanta) proti PSG



4. Serge Gnabry (Bayern) proti Barceloně



5. Maxwel Cornet (Lyon) proti Manchesteru City



Sestava kola



Brankář - Manuel Neuer (Bayern)

Pouhé dva obdržené góly ve třech zápasech, z toho jeden vlastní. Neuer svému týmu pomohl ve všech utkáních, klíčovou postavou pak byl zejména ve finále. V úvodu bravurně vychytal tváří v tvář Neymara, po pauze se pak zaskvěl hlavně proti střele Marquinhose.

Pravý obránce - Joshua Kimmich (Bayern)

Na poměry obránce nesmírně produktivní turnaj. Proti Barceloně si připsal po jedné asistenci i gólu, s Lyonem se pak stal hlavním týmovým nahrávačem, když připravil spoluhráčům hned dvě branky. A u přesných pasů zůstal i pro finále, v němž jediné trefě napomohl přesným centrem na Comanovu hlavu.

Střední obránce - Stefan Savić (Atlético Madrid)

Čtvrtfinálové porážce španělského celku sice zabránit nedokázal, na hřišti ale zanechal velmi dobrý dojem. Zejména v první půli se mu dařilo úspěšně čistit prostor před vlastní bránou, navíc byl jeho výkon jistý a bezchybný.

Levý obránce - Juan Bernat (PSG)

Nejvýraznějším momentem španělského beka je rozhodně jeho trefa proti Lipsku, kterou zpečetil postup Pařížanů. Výtečně si však vedl i ve finále proti svému bývalému zaměstnavateli - ubránit nebo dokonce vynulovat Gnabryho totiž zajisté není snadný úkol.

Pravý záložník - Serge Gnabry (Bayern)

Gnabry totiž své schopnosti v předchozích zápasech naplno ukazoval. Proti Barceloně byl u veledůležitých branek na 3:1 i 4:1, přičemž na první z nich asistoval a druhou sám vstřelil. V semifinále byl dokonce hlavní postavou zápasu, to vstřelil hned dva góly, a jeho výtečná forma se zasekla až v samotném finále.

Střední záložník - Marquinhos (PSG)

Ačkoliv jeho starosti mají být spíše defenzivní, měl Marquinhos nesmazatelný podíl na finálové účasti PSG hlavně díky svým gólů. V závěru základní hrací doby totiž vyrovnal čtvrtfinále s Atalantou a v semifinálovém klání pro změnu skóre otevřel.

Střední záložník - Kevin De Bruyne (Manchester City)

Bohužel dostal příležitost ukazovat svůj um jen v jednom zápase. Přesto byl na hřišti asi nejviditelnějším mužem a dlouhou dobu držel nad vodou jinak trápící se Citizens. Nejvíce se proti Lyonu blýskl vyrovnávacím gólem ve druhé půli.

Levý záložník - Maxwel Cornet (Lyon)

Zazářil zejména ve čtvrtfinále, kdy proti Manchesteru City zdařilou střelou otevřel skóre. Aktivitou hýřil i v úvodu utkání proti Bayernu, stejně jako zbytek týmu Lyonu se ale prosadit nedokázal a pouť Ligou mistrů pro něj skončila.

Útočník - Moussa Dembélé (Lyon)

Hlavní hrdina senzačního postupu Lyonu přes Citizens. Na hřiště přišel až v pětasedmdesáté minutě, hned vzápětí ale utekl obraně a krkolomnou akci zakončil gólově, čímž zajistil svému týmu vedení. O osm minut později pak dorazil balón do brány po zákroku Edersona.

Útočník - Robert Lewandowski (Bayern)

Nebyl to takový gólostroj jako v předchozích zápasech Champions League, své si ale vytáhlý útočník odehrál. Jednu trefu a k ní i asistenci si připsal s Barcelonou, další branku přidal proti Lyonu. Ve finále se sice do statistik nezapsal, měl však důležitý podíl na vítězném gólu.

Útočník - Neymar (PSG)

Ukazoval, že jeho cena nebyla tak vysoká nadarmo. Měl sice problémy s proměňováním šancí, dokázal je však pro své spoluhráče připravovat - jako třeba proti Atalantě, kdy se podílel na obou gólech. Další asistenci pak přidal i mezi nejlepšími čtyřmi týmy.

Nejlepší hráči podle WhoScored


1.-2. Robert Lewandowski (Bayern) - 8.4 (9.5 vs. Barcelona, 8.7 vs. Lyon, 7.0 vs. PSG)

1.-2. Joshua Kimmich (Bayern) - 8.4 (9.5 vs. Barcelona, 8.2 vs. Lyon, 7.5 vs. PSG)

3. Neymar (PSG) - 8.1 (9.5 vs. Atalanta, 8.2 vs. Lipsko, 6.4 vs. Bayern)

4. Ángel Di María (PSG) - 8.1 (10 vs. Lipsko, 6.2 vs. Bayern)

5. Kevin De Bruyne (Manchester City) - 8.0 vs Lyon

Nejlepší hráči podle Fantasy


1. Joshua Kimmich (Bayern) - 29 bodů (9 vs. Barcelona, 10 vs. Lyon, 10 vs. PSG)

2. Serge Gnabry (Bayern) - 27 bodů (10 vs. Barcelona, 15 vs. Lyon, 2 vs. PSG)

3. Marquinhos (PSG) - 24 (8 vs. Atalanta, 13 vs. Lipsko, 3 vs. Bayern)

VAR v akci


Hodně podivně vypadal gól Lyonu na 2:1 v duelu proti Manchesteru City. Jak se však díky konzultaci s videorozhodčím ukázalo, nejednalo se ani o ofsajd, ani o nedovolený zákrok.



Hráči Lipska reklamovali třetí pařížskou trefu. Jenže stejně jako v předchozím případě, i tady vše bylo čisté a postavení mimo hru rovněž nebylo odhaleno.



Autor: Martin Vejdělek

Komentáře (166)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Anketa:

Nechat dvojzápas

Na jeden zápas jako letos (kromě skupin a předkol)

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
20fredy20

Ak sa bude hrat s divakmi, tak jednoznacne dvojzapas. Ak sa bude hrat bez divakov, jednoznacne na jeden zapas.

Reagovat
Spalovač šancí

Jestli se bude hrát bez diváků, tak jednoznačně nulzápas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

dvojzápas a od 70. minuty bych hrál na čistý čas. Jakmile se nehraje, tak se zastaví čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zrusit pravidlo o venkovnich golech a nechat dvojzapas

Reagovat
masina_LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mayday

Zrušit pravidlo o venkovních gólech až v prodloužení.

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
bobis21

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Vopi11

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Infi

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Euphael

Reagovat
Manik...

Reagovat
Svatej

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pokahontas

Je to velmi dobré pravidlo,bez něho je (většinou neférově) zvýhodňován ten,kdo končí doma.(ona je to statisticky významná výhoda i tak,bez něho by však byla ještě o poznání větší).

Dát gól venku je těžší než doma,kdo dá 3 góly venku a 1 doma,zvládnul TĚŽŠÍ úkol než kdo dal doma 3 a venku 1.

Není náhoda,že toto pravidlo zavedli před několika lety i v Copa Libertadores,kde dlouhou dobu neplatilo,jde totiž o jednoznačný krok správným směrem,neboli POKROK.

Pokrok není automaticky každá novinka,jenom ta,která je změnou K LEPŠÍMU.

Pokrokem bylo ve fotbale toto pravidlo,

bylo jím zveřejňování délky nastavení(od MS 98),sprej na vyznačení vzdálenosti zdi od MS 2014,j

jakékoliv zpřesnění výkladu pravidel o ofsajdu,

povinnost opustit hřiště při střídání nejkratší možnou cestou,

povinný odstup útočníků od zdi při trestňáku,

ve své době i brankoví asistenti rozhodčího,

než je nahradil dlouho očekávaný pokrok jménem VAR.

Nikoliv pokrokem,nýbrž naopak katastrofou byl pro fotbal naopak např.případ Bosman,

povinnost komplet sedaček v eurosoutěžích(a bohužel i vě většině lig),přestavba tradičních STADIONŮ na betonoplastové krabice neboli ARÉNY,s tím spojené drastické zdražování vstupného,zákazy netřaskavé pyrotechniky a další nechvalně známé jevy Moderního fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, nesouhlasim.

Reagovat
vladino10

aby som prispel do zbytocnej debaty - Je to velmi dobré pravidlo,bez něho je (většinou neférově) zvýhodňován ten,kdo končí doma.(ona je to statisticky významná výhoda i tak,bez něho by však byla ještě o poznání větší).

ak sa hra predlzenie a ten kto konci doma v tom predlzeni dostane gol, tak na 99% SKONCIL, takze za mna nevyhoda koncit doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
technecium

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
srandamač

už jen kvůli penězům ze vstupného, takhle by z toho profitoval jen domácí tým.

Reagovat
Ingimir

tak keby sa hrá na jeden zápas tak by to asi bol rovnako ako teraz turnaj v jednej krajine

Reagovat
db18

Reagovat
Vsadim gule

Nechal bych dvojzapas. Ale tenhle systém se mi taky líbil, takže bych založil nový turnaj, který by se hrál třeba jednou za 4 roky. 32 týmu pavoukem na jeden zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Letošní LM (ta co nyní skončila) nikdo stejně vážně nebude.

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Poll Hamm

Jak je to s tím koeficientem? Započítává se to po 90 minutách nebo celkový výsledek? Měl jsem za to, že po 90 min, ale tedka vidim u nás 0,1 bodu což by odpovídalo prohře plzně za 0,5 bodu

Reagovat
Spalovač šancí

Za prohru se body nedávají. Počítá se 90 minut, přičemž v předkolech se body půlí

Reagovat
smazaný uživatel

Letos je za prohru v předkole 0,5, protože je jen jeden zápas.

Reagovat
Spalovač šancí

Takže se počítá konečný výsledek u těch jednozápasů?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano

Reagovat
Spalovač šancí

tak to se mi nelíbí

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký je pro Váš pohled sympatí, ne objektivní posouzení kvality. Osobně nejmustnější, nejvíc nenaplněný potenciál u hráče, který už dosáhl světové úrovně, za posledních 20. let?

James Rodríguez

Reagovat
smazaný uživatel

Rosický

Reagovat
Spalovač šancí

Bohužel no, ten měl dosáhnout víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
naheCZ

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

mel jit tehdy do Atletica

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar mohol dosiahnut ovela viac

Reagovat
technecium

Jednoznačně

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

(ale moc mi to u něho nevadí, jestliže máme přihlížet k sympatiím)

Reagovat
mistr129

Reus

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
noustres

Ignác Bulka

Reagovat
technecium

Huntelaar, Pastore, Özil, Götze, Pogba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Gourcuff

Reagovat
Berbatov9

Huntelaar svou povest strelce celkem plnil, Pastore souhlas, Ozil mel taky podstatnejsi csst kariery fenomenalni, ten odchod z Realu nechapu a to kam se zaradil v Arsenalu je logicky, kdyz vezmu co za ,,kvalitu,, mel kolem sebe, Gotze tak tam se cekalo adi opravdu neco jineho a s Pogbou souhlas tak na pul

Reagovat
Bayern +

Reagovat
adoxx

Freddy Adu

Reagovat
Rothbard

Robinho

Z MS/ME si pamatuji, jak vždy někdo vyletí, čekám, jak jej koupí velkoklub a udělá kariéru a ono se to někde zadrhne. Například Kapustka nebo Elia.

Reagovat
Spalovač šancí

Šimák

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
RadekVonCZE

Fenin

Reagovat
smazaný uživatel

píše světové úrovně

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Kixi Syhimour

Baroš

Reagovat
DieFohlenBMG

Adriano Imperátor

Reagovat
srandamač

Mário Gotze

Reagovat
Gazdo

Jednoznacne Neymar. On je sice fenomenalnym futbalistom aj tak a statistiky ma tiez paradne ale mohol byt este lepsi a ako jediny celkom vazne zatapat Messimu. Dalej ma napada Bojan Krkič ktorý mal výborne rozbehnutú kariéru a keby nemal psychické problémy bohvie co by mohol dokazat. Lee Seung Woo je dalsi taky pripad len u nas z Barcy. Hrac ktory znicil Messiho mladeznicke rekordy sa nakoniec ani poriadne nepresadil nikde. A nakoniec ma asi mrzi este Alexandre Pato. To mohol byt pan utocnik a k tomu sa este neskutocne dobre pozeralo na tu jeho lahkost s akou hral pred zraneniami

Reagovat
mayday

Neymar udělal chybu, že šel do Barcelony. Tam bohužel bylo jasný, že bude vždy až ten druhej. Kdyby šel do Evropy rovnou do nějakýho klubu, kde by byl hlavní hvězda, možná že by Messimu a CR konkuroval víc.

Reagovat
technecium

Reagovat
Generalní Gladiator

Není všem dnům konec, vyhraje LM s PSG, k tomu MS a bude v širší skupině nejlepších hráčů všech dob.

Reagovat
mayday

Tak to samozřejmě jo, ale třeba že v 28 nebude mít ani jeden zlatej míč jsem já moc nečekal.

Reagovat
Generalní Gladiator

Já taky ne.

Reagovat
smazaný uživatel

narodil se v blbý době. Ve všech těch letech Samerů, Canavárů by ho měl

Reagovat
Svatej

Reagovat
ADM

Robinho, Adriano, Neymar

Reagovat
Svatej

Kakuta!

Reagovat
smazaný uživatel

Ben Arfa...

Reagovat
Svatej

Ale jinak vážně - Adriano... ten bolí pořád, i ještě tři roky zpátky by byl schopnej hrát na top úrovni..

Reagovat
ajouki

Hráč, kterého jsem hltal v pořadu STV Eurogóly. Mrzí ale, že jej nemůžu zhodnotit dnešním pohledem. Třeba to byl ve výsledku jen lepší Benteke

Reagovat
mayday

Eurogoly - to bývalo tuším v neděli nebo v pondělí večer a ukazovali španělskou a italskou ligu, že jo. Kde jsou ty časy

Reagovat
ajouki

Výsledek zápasu zjistit z teletextu a pak do pondělí čekat na Eurogóly, kdo dával branky a jaké.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voe, za komančů si se dočetl výsledky italský a španělský ligy až z úterních novin!!

Dneska nepředstavitelný..

Reagovat
mayday

Jo jo, teletext každý ráno 243 výsledky NHL, tam to bylo celý žlutý když hrál Pittsburgh a pondělí Eurogoly, to jsem nevynechal snad ani jeden díl

Reagovat
Baronne

Reagovat
Kongo

Ct4 a jejich Goalissimo. Jeden z mála pořadu ktery se jim povedl.

Reagovat
Mastný Chobot

určite Diaby

Reagovat
Front hell

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Šimák

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
nani92

Nani

Reagovat
Svatej

Quaresma furt asi vic, ale jo, Nani mohl bejt dlouhodobě monstrum..

Reagovat
Bayern +

Payet

Reagovat
pantondavo

Messi. Ma na vic

Reagovat
Shevchenko

Pato

Reagovat
Uwe háže buly

Robinho

Reagovat
Baronne

Adriano, a Bojan, kterej nebyl na světový úrovni, ale moch bejt..

Reagovat
Rich

Já nevím, ale mě se líbí víc, když se hraje na jeden zápas, pak každý ten zápas v uvozovkách je jako finále a i když se hrálo bez diváků, tak ty zápasy byly super, nemyslím, jenom Bayern, ale i ostatní. Čili mě by nevadilo, kdyby se zrušili dvojzápasy.

Reagovat
Kixi Syhimour

co to sakra je?

Reagovat
srandamač

Shaolin fotbal

Reagovat
kilobyte

Dobrá kravina.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidět trpět Messiho a ty jeho sluhy byl neskutečný zážitek

Reagovat
smazaný uživatel

jeho sluhy

Reagovat
oli9

Tak už i NHL stavkuje, ta Amerika se fakt obrátila v prdel.... Rasisticti černoši si tam diktuji nesmysly

Reagovat
Anacron

Ty dementi si nic jinýho ani nezaslouží. Vypatlanější národ člověk vážně nenajde. A to opravdu nemluvím jenom o nějakém rasismu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už sa začína tá prihlúpla kultúrna vojna, z ktorej ťažia politici, aj v Európe. Snáď si my, tzv. Východo - Európania zachováme čo najviac a čo najdlhšie zdravý rozum.

Reagovat
bobis21

Nejdi si třeba tu diskuzi kterou měli Bucks během toho prvního neodehraného zápasu a zjistíš, že nazývat je rasitity je úplně mimo. Ale to je jedno, ty už ses rozhodl že každý černoch je špatný

Reagovat
Anacron

Každý amík je špatný. Co tam oni předvádí je neskutečný. Všechny ty jejich hnutí za každej nesmysl, hyperkorektnost, rasismus, extrémní chudoba na jedné straně a extrémní bohatství na té druhé, plné ulice feťáků a bezdomovců, to že doslova každej dement má zbraň, oblasti kam se bojí i policie atd. No jak asi tohle může dopadnout. Každej normální člověk s alespoň průměrným IQ musí odtud hodně rychle vypadnout. Na blití mi z nich je

Reagovat
bobis21

No, a když nějaký sportovec na některé z těchto problémů upozorní, tak je podle místních "černý rasista".

Reagovat
Shevchenko

Já tam největší problém vidím v tom zbrojním průmyslu. To že jsou policajti namyšlení dementi a černoši se neumí chovat je jedna věc, co se ale stane když budou ti druzí ozbrojeni? Co by se u nás dělo, kdyby měl každý cigán u nás zbraň? To by asi taky nebylo pěkné, proto mě sere když někdo lobbuje za zbraně, vždyť je u nás ta situace zatím v klidu, fakt bych nechtěl změnu.

Reagovat
technecium

Za to, že policajti střílí, si můžou amici sami, protože policii absolutně nerespektují. Tady tě zastaví hlídka, v klidu si promluvite a cus. Tam ty se s nima v lepším případě nebavís, v horším jim děláš naschvály..

Reagovat
bobis21

Jenže byly i případy, že se s ním normálně s respektem bavil a když mu podával řidičák, tak do něj před manželkou a dítětem vyprázdnil zásobník. Tohle prostě není normální chování a pokud takoví lidé vůbec jsou v policii, je něco špatně.

Reagovat
Anacron

Ale to je právě proto, že každý tam má zbraň a každý policajt zná někoho koho zastřelili. Potom jsou ti policajti totálně vystrašení ze všeho a reagují nepřiměřeně a přehnaně.

Reagovat
Pyroman

Reagovat
Mustang™

TO trošku přeháníš

Reagovat
bobis21

Nepřeháním. Tohle je i na videu.

Reagovat
Shevchenko

Jo a kde?

Reagovat
Anacron

Protože oni mají přece právo na všechno. I na to mít zbraň. Výsledek? Největší armáda na světě složená z netrénovaných, labilních a hloupých lidí. Toho se snad u nás nedožijeme.

Reagovat
bobis21

Bohužel ten návrh na změnu ústavy je krokem přesně k tomu - jak pak vyřešíš že chce zbraň vrah který právě vylezl z vězení, nebo člověk s psychickými problémy? Zakázat jim to nemůžeš, mají na to ústavní právo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jsou hloupý jak svině. Ani vysokoškolaci nevědí kde je Evropa

Reagovat
JozkokozleJ

Mna by zaujimalo, kolko cesko-slovenskych vysokoskolakov by dalo z fleku na mape trebars Nebrasku.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, protoze to jsou prece srovnatelny veci. Nevedet kde lezi jeden z 50 americkych statu a nevedet kde lezi kontinent se skoro 750 milionama lidi.

Reagovat
Front hell

Reagovat
Trand

Taky je otázka, kolik vysokoškoláků reálně neví, kde leží Evropa.

Reagovat
JozkokozleJ

Ale no tak. Europu ti nenajde azda len ten, kto v zivote nevidel globus (podobne Ameriku z nasej strany), aj ked... na strednej som mal spoluziacku, ktora hladala Slovensko kdesi v Azii. Teraz uci na zakladnej skole.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak všechno za Lanžhotem je Asie

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Pyroman

Ještě přidej šílený zdravotnictví, zamrzlý politický systém se dvěma stranama... land of the free.

Reagovat
Trand

Reagovat
nani92

jj, hlavne že oni môžu v NBA rasisticky urážať belocha

Reagovat
db18

Thiago

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to dobrý. A nakonec vyhrál opravdu ten tým v nejlepší formě

Reagovat
rozirozi3

Neymar v sestavě kole, tak určitěěě To už jste tam rovnou mohli dát Messiho

Reagovat
Spalovač šancí

Proč ne Neymar? Vždyť hrál výborně ve vyřazováku. I jeho zásluhou se PSG dostalo do finále.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

OT: To s tím Suarezem do Juve, to je doufám jen nějaká poplašná zpráva!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele