ODEJDE CHEVANTON DO CAGLIARI?

04.06.2007, 15:15
Aktuality
Podle médii by mohl útočník Sevilly Javier Ernesto Chevanton zamířit příští rok do italského klubu Cagliari Calcio. Zájmu o odchod Chevantona se není co divit, protože i když letou neměl špatnou formu, nebyl členem základní jedenáctky vítěze Poháru UEFA...

Přednost dostávali Luis Fabiano, Frederic Kanouté a po zimním příchodu ze Zenitu Petrohrad také Alexander Keržakov. Chevanton na sebe upozornil především v Poháru UEFA, kde se stal nejlepším střelecem týmu, a v domácím utkání proti Realu Madrid, které rozhodl povedenými nůžkami.

Chevanton by v italském fotbale nebyl žádným nováčkem, protože už dříve nastupoval v týmu Lecce, který hrál Serii A a Serii B. Zájem o něj také projevily také AC Milán a Juventus Turín, přesto nejblíže k podpisu smlouvy s 26letý útočníkem je právě Cagliari. Už třeba jenom proto, že tým už dříve měl s uruguayskými fotbalisty dobré zkušenosti.

Přestup Chevatona hodně závisí na tom, zda bude novým trenérem týmu jmenován jeho krajan Juan Ramon Carrasco. Během několika nadcházejících týdnů by mělo být rozhodnuto, zda se stane novou výraznou posilou Cagliari. Pokud by skutečně došlo k dohodě, měl by Chevanton v Cagliari nahradit Davida Suaza.

Autor: Tomáš Honajzer / goal.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

to by bylo zupa

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

15:18 Feyenoord by mohl převzít Adriaanse »

Nejžhavějším kandidátem na volný post trenéra Feyenoordu Rotterdam je Bert van Marwijk. Nizozemský klub nedávno jednal s Co Adriaansem, námluvy s ním ale skončily neúspěchem.

Reagovat
HOST*

Jen ať jde v Metalurgu stejně nic nepředvedla to slibobal 15 vitězstství v 15 zapasech noa skutek utek i když proti Dynamu a Šachtaru hrali Metalurgove docela dobře ale proti slabším soupeřum nic moc

Reagovat
Mata

Nic proti Cagliari, ale není to pro něj málo?

Reagovat
HOST*

Není, je to uruguayec

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele