Ødegaard bude letos hostovat v Realu Sociedad

05.07.2019, 16:57
Aktuality
Ještě na jedno hostování odchází záložník Realu Madrid Martin Ødegaard. Stále teprve dvacetiletý norský reprezentant tentokráte zůstane ve španělské lize a na rok se usadí v Baskicku, vypůjčil si ho Real Sociedad...

"Real Sociedad se s Realem Madrid dohodl na ročním hostování Martina Ødegaarda, k dohodě dospěl i se samotným norským fotbalistou. Oficiální prezentace se uskuteční v neděli, kdy budou představeny i další letní posily našeho prvního týmu," stojí v oficiálním prohlášení celku ze San Sebastianu.

Ødegaard na sebe v minulosti upozornil v dresu domovského Strømsgodsetu a do hlavního města Španělska přestoupil v lednu 2015, část angažmá zde strávil v rezervě a jinak putoval po hostováních. Nejprve si ho vypůjčil Heerenveen, loni pak Vitesse a zde mladík zažil vynikající sezonu, v níž dal jedenáct branek a na dalších dvanáct přihrál.

Ještě nedávno se rýsovalo další Ødegaardovo hostování v nizozemské lize, když o něho usiloval Ajax, ten byl ochoten investovat za přestup dvacet milionů eur, Real Madrid ovšem na tuto transakci nepřistoupil a následně nebylo zrealizováno ani dvouleté hostování.

Autor: Tomáš Pavlík / dailymail.co.uk

Komentáře (165)

Přidat komentář
Zajda

Není to špatná destinace, ale je smutné vidět, jak se ten hráč zakopává. Šílený talent.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Paul Anka

Hlavně na něj musí být šílený tlak

Reagovat
Mateo16

Hrozne sa zakopava keď ide hosťovať do sociedadu

Reagovat
LAM

No právě,hostovat.Přestoupit do menšího klubu typu Ajax,tak už teď mohl mít stabilní místo v áčku a třeba by se o něj prali přední týmy kde by mohl přijít a hrát.

Takhle se velmi jednoduše dostane do serie hostování kde nikdy nebude mít takovou pozici jako hráč kterej je tam na stálo a do Realu se stejně neprosadí,protože tam potřebuješ i slušnou cenovku.

Reagovat
smazaný uživatel

Heerenveen 17/18 - 2243 minut, 9. nejvytizenejsi hrac tymu (mel by i vic, ale 10 zapasu chybel kvuli zraneni, jinak kdyz byl zdravej, tak hral 90 minut pomalu kazdej zapas).

Vitesse 18/19 - 3288 minut, 4. nejvytizenejsi hrac tymu.

Priste doporucuju, misto takovyho toho obecnyho placani jak hraci na hostovani nemaj tak silnou pozici jako kmenovy hraci, se radsi podivat na toho konkretniho hrace jak si vedl a pak delat nejaky zavery. Protoze i kdyz byl Odegaard "jen" na hostovani, tak tu pozici mel evidentne dost silnou.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Talker

Ve Vitesse byl jedním z nejvytíženějších hráčů i Kalas, který od té doby strávil drtivou většinu kariéry v champu. Případně tam zářil na obdobné pozici i Baker, který je taky v champu.

Vitesse, potažmo holandská liga těm hráčům sice herní čas dá, ale to je tak všechno. Není to ani dostatečná příprava na PL, natož na TOP kluby. Aby si pomohl, tak by musel hrát poháry, pár zápasů za sezonu proti Ajaxu a PSV je mu k ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se nebavim o jeho kvalitach ale. Ja jen vyvracim to jeho "kluby nedavaj hracum na hostovani tolik prostoru". Ale souhlasim, ze oproti tem holandskym klubum, Socky budou urcite jeho nejdulezitejsi angazma, kde se fakt ukaze jestli ma na top uroven nebo ne.

Reagovat
Talker

OK, tak to může jít na hostování do třetí španělský a dostane prostor - pomůže mu to? Moc ne, si myslím. Na to, jaký to byl wonder talent, tak se zakopal na 2 roky v Holandsku, které není vůbec vypovídající pro hráče s ambicemi hrát za Real. My posílali do Vitesse každoročně několik hráčů, drtivá většina hrála základ a stejně se v rámci top ligy prosadilo v následující sezoně jen absolutní minimum - z hlavy mě napadá Aké v Bornemouthu, Traore (který to vzal ještě přes Ajax) ve Francii, PvA v Sunderlandu a to je asi všechno.

Je fakt, že máte výhodu, že posílat do Španělska je jednodušší (kluby mají přestupové rozpočty na úrovni champu), takže budou rádi za každého slušného hráče, ale to Holandsko je prostě podle mého málo.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
r3

Mna fakt udivuje toto robenie z Odegaarda pomaly uplneho skrachovanca. Chalan ma stale 20 rokov, dosiel za symbolicke peniaze a zatial ziadna z hostovaciek nebola preslap.

A neviem kto pricetny moze ocakavat, ze v takomto veku dostane v Reale nejaky velky priestor vzhladom na okolnosti. Pokial by to bol Spaniel alebo Juhoamerican, tak este by som to pochopil, ale aj vzhladom na jeho poziciu a fyzickost to snad nikto nemoze cakat. Podla mna zatial ide uplne v pohode jeho progres, prave teraz ma sancu zabojovat o Acku na buduci rok (ked bude mat 21 rokov) a este ani vtedy by som ho dokonca nezatracoval ak by mal tu dalsiu sezonu naozaj dobru (cize by bol v 22 rokoch v Acku Realu).

A plus by som pribalil fakt, ze na tie ofenzivne posty uz mame mladikov v time aj teraz naozaj dost - Junior, Brahim, Rodrygo, Jovic.. Toto nie je FM predsa.

Reagovat
Elliasson

Asi tak nějak. Lidé z něho dělají 30-letého fotbalistu.

Reagovat
Talker

Tak na to, jaký to byl wonderkid, nejmladší debutant v dresu Realu před čtyřmi lety mi prostě přijde holandsko (a Vitesse) prostě málo. To měl třeba Kalas taky, Vitesse je takový ten klub, kam CFC posílá mladíky aby se otrkali a následně jdou do champu.

Nepíšu, že je zabitej, ale že jsem čekal, že třeba bude mít za sebou rok/dva ve Francii/Španělsku.

Reagovat
r3

Zas ten minuly cas..

Rozumiem co pises, ale toto nie je FMko. Ja som teda fakt necakal, ze v 20-tich rokoch bude hravat pravidelne v Acku. Teda ak by som to mal zuzit na tri levely (prepadak - OK vyvoj - fakt uzasny), tak v tomto veku hravat v Acku je jednoznacne na hornej hranici toho najlepsieho stavu.

Mne tento stav pride absolutne OK. Ja si nemyslim, ze by mal byt v Acku a hravat tolko co po minule roky Llorente, Vallejo ci Brahim. Teda este tu Brahimovu poziciu relativne v pohode, ale v Acku nie je miesto pre 5 mladych hracov, ktori proste nie su aktualnou kvalitou ani medzi prvymi nahradnikmi. Take miesta su mozne 2-3 a ZZ si musi vybrat.

Uplne subjektivne som skor zastanca aby hrac hraval naozaj pravidelne v dobrom klube (akym su aj socky) ako by sedel na lavicke. To, ci je to "proste malo" z hladiska vyvoju si kludne mozeme povedat o rok resp. o dva. Nemam ziadny problem potom povedat, ze bohuzial jeho vyvoj nie je/nebol dostatocny, aby hraval v Reale. Ale odpisovat ho v 20-tich mi pride fakt nezmyselne absurdne.

Reagovat
Talker

Pláčeš na špatném hrobě, FM jsem nikdy nehrál a FIFA tuším 2012(?)...

Sorry, ale pro mě je to prostě málo, že hraje v holandsku - já to vidím očima fanouška CFC, kdy Vitesse prošlo třeba 20 18-22letých hráčů, drtivá většina tam hrála základ a prakticky k ničemu jim to nebylo - následně šli do champu, protože Vitesse, respektive holandská liga je prostě nekompetitivní.

Nehledě na to, že opět píšeš něco o tom, že by měl hrát v ačku realu, což jsem kromě debutu nezminoval - píšu rok/dva ve Francii/Španělsku, Real jsem nezminoval.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
LAM

Paráda Vybojoval si hostovačku v Sociedadu. Nechodit v 15 do Realu tak je na tom určitě líp.

Reagovat
smazaný uživatel

>Nechodit v 15 do Realu tak je na tom určitě líp.

To nemuzes vedet. Mozna jo, mozna ne. Hrat ve 20 letech v tymu, kterej se stabilne pohybuje ve stredu spanelsky ligy urcite neni zabita kariera.

Reagovat
bobis21

Praly by se o něj přední týmy? Vždyť on už v takovém je, jen se připravuje na základ v něm...

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meles za hovna v nizozemi se paradne rozehral a ted dela dalsi krok ze bude hrst v nadprumernem muzstvu la ligy, co bys chtel vic je mu 20 let

Reagovat
salaminoo

neskutečně se zakopal..za dva roky zaklad v realu

Reagovat
smazaný uživatel

Je mu 20, ma za sebou slusnou staci v Holandsku a ted jde privylnout spanelske lize do pomerne slusneho klubu. Profi fotbal hraje od 15 a ve 20 se od nej cekal zlaty mic, coz se sice nestalo, ale nerekl bych, ze by se nejak zasekl ve vyvoji, resp na tom neni hure nez 90% hracu v jeho veku

Reagovat
Kiwi-21

Bohužel ti naši hráči patří mezi těch 10% kterým se nepovede ani toto

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Ale blbost, stačí aby se v Sociedadu ukázal a hned tu zas budou zprávy jak Realu jedno uvykope titul. Vždyť v tom Vitesse podával suprový výkony...

Reagovat
dextroza_m

Jak zakopává? On může být první, kdo to takto dokázal do 1. týmu RM..?!?!?

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Mateo16

Sociedad s lepším Messim bude hrať určite o titul. Tak nám zostava iba 4 miesto

Reagovat
smazaný uživatel

Huh, jenom na rok. Mluvilo se o dvou.

Reagovat
ADM

OT : Aj ta pesnicka dopadla lepsie nez jeho posobenie u nas

https://m.youtube.com/watch?v=8huC8pXKjC4

Reagovat
Mateo16

Pesnička úplne na picu aspoň videoklip za pár mega keď už nič ine

Reagovat
patas92

Nevím brácho. Pokud bych si měl vybrat mezi sledováním Boatenga v dresu Barcelony a posloucháním téhle písničky, tak si asi vyberu to první...Zlatý Pinto Wahin

Reagovat
ADM

No neviem, jedine ze by v tom drese sedel len na striedacke

Reagovat
C-M@ster

Mi příjde dost bída.

Reagovat
ADM

A teraz si predstav, ako u nas hral

Reagovat
El-Pistolero-68

Jako na amatéra to není úplně zlé. A bitchez jsou tam fajn.

Reagovat
wjillm

To je hodně špatný. Ten chlapec nemá nic a kdyby to nebyl Kevin, tak se na to nikdo nepodívá. Nejdražší má to klipu bylo zaplacení těch kuřecí.

Reagovat
Recoba Inter

Za pár let o něm uslyšíme. Nicméně pokračovatel Ronalda či Messiho z něj patrně nebude...

Reagovat
TheMally11

Druhý Kalas

Reagovat
Kluivert9

Forever A Loan...

Reagovat
oli9

On nejspíš nebude špatný, ale udělalo se kolem něj strašně velké hype když byl ještě děcko a od té doby je na něm velké očekávání...takový talent aby ve 20 táhnul Real prostě není , řekl bych že očekávání i chvála na něj byla trošku přehnaná....pro něj ted bude dobře že si zahraje španělskou ligu ale vidím to tak že Real si koupí už někoho hotového a on nenaplnil jejich očekavání..ale s těma mladýma je to risk je zisk nebo propadák... je to na něm

Reagovat
Hristo Stoichkov

Dobrá volba pro hráče i oba kluby .

Reagovat
Visca el barca

Kouká někdo na tiskovou Bárta? Chce aby Dembouz zůstal.

Reagovat
Visca el barca

Barta

Reagovat
El-Pistolero-68

Simpsona?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Bartomeu před chvilkou na tiskovce:

"We know that Neymar wants to leave PSG, but we also know that PSG do not want him to leave, so there is no case."

"Dembelé is young, talented, different... I consider him better than Neymar, he has a lot to grow and we want him to do it here."

"Víctor Valdés returning to a coach of La Masia? He called me a few days ago and he asked whether or not it is time to go home. I think it is, we will present him a proposal."

"We have never thought about Valverde's future this summer."

"Griezmann? Our general director, Oscar Grau, had a meeting with Atlético Madrid president Gil Marin yesterday to talk about Griezmann."

"It is not the first time that a player who refuses us, arrives next year. There are many cases... Henry, Villa."

Reagovat
LAM

Takže podle tohodle vypadá Griez jasně a s Neymarem to bude telenovela-první kdo se bude ale asi za něj nabízet bude Coutinho,což jsem rád.

Reagovat
ADM

Mna by skor zaujimalo, kedy konecne predame Ivana

Reagovat
LAM

Jak už jsem psal.PSG mělo o něj i Coutinha zájem.Nabídka Coutinho+Ivan a třeba 40 mega by dle mě byla slušná pro nás i pro PSG

Reagovat
Visca el barca

Si blázen pridej 100 a možná by PSG začlo vůbec něco řešit.

Reagovat
LAM

Coutinho 120,Ivan 40 +40 je 200.To je dostatečný

Reagovat
Visca el barca

No to fakt ne pro PSG.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
El-Pistolero-68

Vzdyt ho PSG kupovalo za 222 mega. Urcite jim ted budou stacit dva hraci, kterych se chce Barca zbavit, a 40 mega.

Reagovat
Generalní Gladiator

to je málo, uznávám, tak si ho nechte

Reagovat
El-Pistolero-68

Mne by se libil spis scenar Neymar -> FCB, Griezz -> PSG. Couts s Raketou by ale mohli byt pro PSG prospesni, o tom zadna.

Reagovat
Generalní Gladiator

Já nechtěl ani griezze ani neymara..příchodu neymara jsem nedával ani procento...jeden nikdy neví...

Reagovat
El-Pistolero-68

Myslim, ze pokud k vam prijdou Griezz a Lautaro, tak to pro vás budou super nákupy (jakkoliv je u Lautara ta cenovky, o které se spekuluje, šíleně přemrštěná). Neymara je kokot, toho bych být fandou Barcy zpátky nechtěl.

Reagovat
Generalní Gladiator

To,co si dovoluje,překračuje všehny meze. Čekal jsem,že odchod do psg je jen přestupní stanicí k realu..Spletl jsem se, no případný návrat k nám sebou nese hodně pozitiv i spoustu negativ..

Reagovat
El-Pistolero-68

Tak on by do toho Realu klidne sel. Ale tam nejsou blbi a koupili radsi Hazarda, ktery nebude mit manyry a nerozesere kabinu. Mit ty prostredky na nej, utratil bych je za jine hrace, i kdyz je to samozrejme pan fotbalista.

Reagovat
teenz

Reagovat
sylarko

Davat dvoch hracov a 100 mega za zradcu neymara? Kktina..rakitic+100 mega jedine

Reagovat
vilp

Dobrý zprávy. A mrkni k nám na web.

Reagovat
Visca el barca

Jakože jeden Neymar nám vyhraje ligu? Ale noták. On by byl spíš posilou do LM.

Reagovat
smazaný uživatel

aby sa zranil na take semifinale a vyhral to v hladisku

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
patas92

Nic moc zajímavého teda.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Mně to teda na jeho poměry přijde mimořádně zajímavý. Mluvil o Neymarově touze odejít z PSG, ačkoliv se vždycky ohánějí tím, že hráče ostatních klubů nekomentují. Dembélé zůstane, což je super a prakticky potvrdil angažování Griezmanna. Měl tam i opětovný prohlášení o tom, že zná další angažmá de Ligta, ale zatím o tom nebude mluvit. Takže buď trollí a potom to přehodí na Raiolu, nebo budeme příjemně překvapení. Návrat Valdése do akademie bych bral všema deseti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vilp

Podle Romana už je Griezmann hotový.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jak dlouho už to tvrdí? Nemyslím si, že by zrovna on měl ve Španělsku kvalitní zdroje.

Reagovat
vilp

Tak Theo taky prošel prohlídkou už čtyři nebo pět dní zpět a pořád to není oficiální. Co koukám, tak psal 3. 7. "almost ready" a před hodinou "total agreement". Jinak si nepamatuju, že by mě zklamal někdy.

Reagovat
Visca el barca

Tak ono je prezentace Frenkieho, tak se to ani nehodí ohlašovat ne? Vidím to na pondělí.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak jsem se ze zvědavosti podíval do historie a o “Griezmannovi jako done” psal už v polovině čevna.

Reagovat
vilp

Reagovat
roman1978

Nic jsem nerikal

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
teenz

Narovinu rekl, ze Neymar chce opustit PSG? To bude sejk spokojenej, ocekavam nejaky video ve stylu Marca.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já vlastně nevím, jestli je opravdu tak hloupý, nebo Neymara nechceme (=nemáme prostředky) a zkušeně ten deal necháme zmařit šejka. Nedokážu si představit, že se do nich budeme navážet a pak nám ho pustí.

Reagovat
teenz

Prijde mi to takovy bezohledny prohlaseni. Pokud ten prestup neklapne, tak vsichni budou vedet ze je Ney v PSG z nouze a chce odejit, coz neni uplne hitparada.

Reagovat
Visca el barca

Tak ať. My můžeme letos jen získat, on se tlačí k nám. Grizi a Frenkie jsou super posily a podle mě to bohatě stačí.

Reagovat
sylarko

Reagovat
Generalní Gladiator

Neymara nutně nepotřebujem, nemusíme s nima jednat já pán ty pán, neymar je fakt zmrdíček, pokud bude pokračovat ve vymrdávání s psg, budou se ho muset asi zbavit..pak bych zaútočil a koupil pod cenou, jinak ani hovno.

Reagovat
Teoretik

Reagovat
r.mrazik

Podle sestřihů hraje fakt zajímavě a ty nižší pozice mu docela sedí

Reagovat
vilp

Na nižší pozice má dost ztrát a neumí moc bránit, i když se hodně snaží, typově takový Bernardo Silva.

Reagovat
r.mrazik

Jak rikam..videl jsem nejake sestrihy a prisel mi tam velmi nadejne

Reagovat
Ed_Hazard

Ci nevie dobre branit poaudit neviem. Ale to ze ma giganticke mnozstvo ziskanych lopt za zapas, je uz fakt. Neviem sa dohladat k oficialnej statistike, ale maval ich na svoju poziciu fakt velmi vela..

Reagovat
misinho7

Sice chcel som skor ten Levrkusen ale takto sa aspon otuka v La Lige a o rok uz u nas

Reagovat
Switchback

Už by to chtělo Griezze ofiko

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Majk91

Jednaní s Juventusem padla. Do boje o de Ligta se znovu vrací Barcelona. Pro Bartomeua je příchod holandského stopera prioritou, až poté bude řešit Neymara. - AS

Co si o tom myslite? Je este nejaka sanca ze by prestupil do Barcy

Reagovat
LAM

Na čem měla jednání padnout?

Reagovat
Majk91

Juve ponuka 55m + nejake mil. ako bonusy. Ajax chce minimalne 75 mega.

Reagovat
Generalní Gladiator

už jsem ho odepsal, spekuluje se o odchodu umtitiho,což mi nedávalo smysl, takhle by to logiku mělo. Počítat se musí pořád se city,když jim nevyšel maquire...Bude to nejspíš kachna, 75 za něj juve prostě dá.

Reagovat
Majk91

snad nie. Ja som ho prv ani velmi nechcel v Barcelone, ale ked si clovek uvedomi ze uz v 19 je to top stoper a navyse vodcovska osobnost, co je velke plus, tak takej prilezitosti sa proste treba chopit. Asi by som kvoli tomu obetoval aj Umtitiho. Snad to nejakym zazrakom vyjde Ale ako hovoris, Juve to proste zaplati.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tohle bude pro každýho zájemce tak náročný deal (nejen finančně kvůli Raiolovi), že bych úplně nevyloučil ani to, že ještě rok zůstane v Ajaxu.

Reagovat
Majk91

aj to je jedna z moznosti, myslim ze aj v nejakom rozhovore povedal, ze by s tym nemal problem. Ale tazko si to predstavit po takom zaujme top klubov.

Reagovat
The Krupy

nič nepadlo, neklam

Reagovat
AjaxFans

Ano je

Reagovat
smazaný uživatel

Raiola : "Paul Pogba is determined to leave MUFC this summer. Everyone within the club from the manager to the owner knows Paul’s wishes. Everyone knows the willingness of Paul to move on. We are in the process of that"

Reagovat
misinho7

tak co, vybavi Perez Zidanovi jeho prianie?

Reagovat
vilp

V neděli budeme modřejší, ale přestává se mi to líbit.

Reagovat
teenz

Tak Juve uz ma v ty zaloze hrace na dva tymy ne? Takze jen my.

Reagovat
Visca el barca

Proč ho tak nechcete? U vás by byl podle mě dělo.

Reagovat
vilp

Protože je to typologicky náhrada za Kroose nebo Isca, ale my potřebujeme někoho za dřeváka Casemira a starýho Modriće. Líných a labilních "géniusů" máme dost, chybí naopak hráči, co to oběhají a budou hrát pro ostatní. Už teď nás v lize uběhá každý druhý tým.

Reagovat
teenz

Reagovat
Visca el barca

To chápu no. Ale není moc kde brát ne?

Reagovat
vilp

Když pustíš Llorenteho a nechceš de Jonga ani Ndombélého, tak už ani ne no.

Reagovat
El-Pistolero-68

Tak za Modrice Eriksen a misto Casemira...nevim, Allan treba? Nebo Torreira?

Reagovat
misinho7

Zizu to posklada a nakoniec este budeme radi ked pride. On je vyslovene Zidanove prianie, vraj ho potrebuje do toho co chce hrat. Tak verme mu. Aj tak nam nic ine nezostava To ze je to uplna spicka na svojom poste je jedna vec, to ze ci bude makat a neflakat druha ale verim ze pod Zidanom bude

Reagovat
Kokesh

" co to oběhají a budou hrát pro ostatní" .... no to je prave Casemiro.

Reagovat
vilp

Výborně.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

Reagovat
technecium

A nedostává karty. Co víc potřebuješ než běhavý čuně, který nikdy nedostane kartu?

Reagovat
Mateo16

Jj záloha je najväčší problém. To že v útoku sú neproduktivni tragedi vratane Edana vôbec nie je problém.

Gratulujem. Ak ten mega tragicky útok dá viac ako 40golov tak to bude zázrak. A potom sa človek pozrie na útok FCB Messi-Griezmann-Neymar. A my máme tragického Hazarda

Moc pekne

Reagovat
vilp

S tímhle na mě radši ani nereaguj. Čím dal ujebanější...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
r3

Neskutocne.

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

Van de Bejk

Reagovat
teenz

Hm, kdo v ty nasi zaloze bude behat?

Reagovat
vilp

To asi Zidane nepromyslel.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

barcelonsky halilovic

Reagovat
technecium
Reagovat
cr7sux

Reagovat
Juan Román Riquelme

https://www.marca.com/futbol/atletico/2019/07/05/5d1f8ad9e2704ee4b08b45d4.html

Qué valores tiene el equipo cuyo apodo es <<más que un club>>....dais asco

Reagovat
Kokesh

V tomhle unfair jednani Barca nema konkurenci. Po nekolikate je domluvena drive s hracem, nez s klubem...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Bohužel je to tak, tenhle způsob jednání je dlouhodobě mimořádně ostudný a pro mě zcela odhaluje to, jaký typ lidí v současnosti vede klub. Nic na tom nemění ani to, že to dělají i ostatní, typickým příkladem může být zrovna Atlético.

Reagovat
vilp

Vás vedení teď snad nesnáší každý druhý klub, ne?

Reagovat
Hristo Stoichkov

To zas ne, tolik přestupů neděláme. Ale v podstatě každý (kromě Ajaxu), odkud přivádíme nějakou posilu.

Reagovat
Visca el barca

To je spíš hra, aby Barca zaplatila klauzuly ne? Atleti prezentují Felixe se 7 na dresu. Nehledě na to, že je stál slušný balík ne?

Reagovat
Kokesh

Tak i Llorenteho ukazali verejnosti se 14 na dresu nekolik dni pred oficialnim oznamenim ochodu Rodriho do MC. Trochu to maji popleteny, chlapci.

Reagovat
Visca el barca

Spíš je vše jasné a zbytečně se vše natahuje.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Hra-nehra, domluvi se s Antoninem jeste v unoru (!), Antonin hra velke H, stejne jako cela equipa Patética a po zapase doleze za Cholem, Cerezem a rekne, ze je domluveny s Barcelonou, ale ta aby nemusela platit vykupku 200 mega ale idealne jeste min nez 120, tak to zahraji pres Antonina s tim, ze Antonim udela pokracovani telenovely a prohlasi, ze chce odejit....

Ja byt Cerezem, tak trvam, at se Antonim vykoupi se smlouvy sam slozenim vykupky a tim Barca bude platit i dan navic....tak jak jsme to my udelaly s Illaramendim.

Druha vec je, ze Indiani si nechaly do smlouvy s debilem zakomponovat snizeni vykupky po 01.07......to je na facku

Reagovat
Visca el barca

Jop. A proč s tím Atleti nepřišli už v květnu? Podepsali Felixe, dali mu 7 a teď tohle? Zbytečný drámo. Do pondělka je Antonín náš.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Myslim si, ze chtely nahradu sehnat driv nez se cely svet dozvi o to, ze maji 120 mega za Antonina....nevyslo a ted je za debily cely Patético, Antonin a o Barce a jejich praktikach se ani nezminuji, protoze je to fakt hnus

Reagovat
Visca el barca

Jako kdyby tohle nikdo nikdy nedělsl. Nebuď naivní.

Reagovat
Juan Román Riquelme

U vyjednavani Barcelony to neni novinka ale je pravda, ze to delaji i jini, nicmene Barca to dela uplne bez skrupuli

Reagovat
Visca el barca

Takovej Neymar dva roky zpět. Určite se nerozhodnul v létě jen tak ne? mě tyhle přestupy začínaj fakt nudit. Vše je upečený dost dlouho dopředu a pak jaou z toho dvouměsíční telenovely.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Vzdyt rikam, ze to delaji i jini.....Neymar je krysa a bylo mi k zvraceni kdyz se objevili prvni info o jeho mozne prestupu k nam.....a ted se jeste upece jeho prestup na Campo Nuevo, ja bych ho nesnesl...

Reagovat
Kokesh

No, zatim neni Bernardo Silva aby mohl hrat na kridle a ani Modric, aby mohl hrat v zaloze. Trochu zradna doba pro jeho pozici, coz jsem psal i nekolik let nazpatek. Musi jit vykonnostne jeste hodne nahoru, aby mel na RM...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Na RM by mohl mít už teď, ale muselo by mu nahrát pár okolností. Například silně pochybuju, že ZZ bude mít trpělivost a touhu s ním pracovat/zlepšit ho v určitých aspektech.

Reagovat
Werkrider

Mega talent sa zase schová niekde z dohľadu. Stačilo mu ročné hosťovanie v Ajaxe alebo Leverkusenu. Liga Majstrov a podarené striedania v prvej polovici a pár dobrých zápasov v druhej polovici ligy a mohol hrať základ budúcu sezónu...

Určite vie aj on aj RM čo robia , snáď nešiel za.teplom a pohodickou.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Pozor, v Donosti az take teplo nie je, to skor pravidelny dazd

Reagovat
stas87

Na uplne Norsko to nevyzera, ale je to tomu rozhodne blizsie ako Sevilla.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Btw, Donostia je asi mesto s najvacsim kuzlom. Ziadne ine mesto sa mi nepaci viac ako SS. Pamplona je super, de Madrid al cielo, Barcelona super, Bilbo ujde, Valencia super...ale niet krajsieho meste ako Donosti, spolu s Irún a Hondarrania je proste top...a tie tapas

Reagovat
stas87

Co Vigo?

Reagovat
Juan Román Riquelme

V Galicii som este nebol, ale ono to bude plus minus ako Oporto...a Oporto je super

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim ze jsem cetl, ze chtel hrat ve Spanelsku. Proto nevysel ten Leverkusen.

Reagovat
kardous

Dle diskuzí tu někteří čekali, že v 18 letech bude táhnout Real

Reagovat
sylarko

Kazdy caka, ze kazdy druhy talent bude jak messi

Reagovat
technecium

Realisti ho pojmenovali jako Lepšího Messiho. Tak se držíme všichni toho

Reagovat
Lamskej#RMCF

ptal se tě někdo na něco?

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Frony

Reagovat
Ed_Hazard

Skoda ze Socky nehraju pohare. Resp. ze Martin nesiel do klubu hrajuceho pohare. Ale skola to bude prenho dobra. Snad bude dostavat rovnako vela priestoru ako vo Vitesse.

Reagovat
valloire

dobrá volba

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele