Obránce Pokorný přestoupil z Ostravy do Olomouce

30.08.2022, 15:28
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (18)

Přidat komentář
Kaspar

"Po odchodu Václava Jemelky jsme věděli, že potřebujeme kádr na místě stopera doplnit. Intenzivně jsme na tom pracovali od chvíle, kdy bylo jasné, že mě Adolf poslal do píče, řekl sportovní manažer Sigmy Ladislav Minář

Reagovat
ratusek

A Růsek není součástí dohody?

Reagovat
bobis21

Slušný ligový hráč a sympaťák Díky za vše a budu mu přát i dál v Sigmě

Mimochodem, nebyl teď "služebně nejstarší" hráč v Baníku? On se tu potkal ještě s Lischkou před jeho odchodem Teď už to bude Flaška

Reagovat
HorajzmAmmann

přišel na 2. ligu takže asi byl Teď je to Fleišman a Laštůvka. Další v pořadí Kuzmanovič a pak už snad Buchta s Kaločem

Reagovat
bobis21

Fleišman + Lašty leden 2018

Kuzma leden 2019

Kaloč debut květen 2019 (trvale v áčku od podzimu)

Reagovat
Salfovic

To už by i ten Kaša byl lepší.

Reagovat
Bakary3

Vi někdo z Banikovcu vic, proc tohle?

Ja mel za to, ze snad chce za lepsim, treba i kamkoliv ven...

Proč ho vubec vyradili z kadru, nechtel treba prodlouzit smlouvu nevim

Jen je mi divný, ze by se ho jen tak Banik zbavil

Reagovat
doocetung

Ne že bych úplně věděl víc , ale snad Vrba viděl , že na tom středu zálohy budoucnost nemá a stoperů máme zbytečně moc,tak musel někdo z kola ven a Pokorný byl vzhledem k okolnostem logická volba.. hrál teda lépe než Frydrych ale toho asi po měsíci nevyhodí..

Reagovat
dontcallmeandre

Z Baníku, kde nehraješ, je Olomouc, kde hraješ lepší. Ale zase Olomouc neumí včas prodávat, tak si tím nejsem úplně jistý.

Reagovat
bobis21

Myslím že prostě jen chtěl víc hrát. Po uzdravení Lischky a Svozila by z něj byl asi až 5.-6. stoper. Vloni taky spíš seděl, a to tu nebyl Pojezný, Takacs ani Frydrch. I proto teď nastupoval v záloze.

Reagovat
SuperBanikovec

Údajně sám požádal o přestup.. V Baníku už byl dlouho a výkony nic moc, čili místo moc jisté v sestavě neměl.... Nastoupil letos ve 4 zápasech ve kterých Baník dostal 9 gólů. 2 z toho, v mých očích, jeho přímou vinnou, a u minimálně dalších 2 byl spolu s několika spoluhráči taky. A to některá jeho propadnutí zachránil Laštůvka..... Já neříkám že je to špatný hráč ale minimálně v Baníku už to bylo vyhoření a přeju mu nový hezky start v Olmiku. Vrba potřeboval zúžit kádr a žádost Pokorného mu přišla velmi vhod. Má tam Takacse a Frydrycha kteří taky formou neoplývají ale jsou tu noví tak se počítá že budou hrát. Pokorný by to v Baníku tak či tak měl těžké.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Bakary3

Docela me to překvapuje, myslel jsem, ze jeho pozice je pevnejsi a ne, ze vlastně odchazi, protože by zrejme nehral.

Diky vsem za odpovědi

Reagovat
smazaný uživatel

Ze všech stoperů mi v Baníku přišel nejlepší, takže jako Sigmák jsem rád. Nemůže být horší než Beneš, Vraštil nebo nedej bože Poulolo

Reagovat
smazaný uživatel

beneš je velmi dobrej wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Nic takovýho jsem nenapsal

Reagovat
smazaný uživatel

no napsal jsi že nemůže být pokorný horší než beneš a to mi přijde docela divný protože beneš když je zdravej tak je velmi slušnej, takže pokorný může bejt horší

Reagovat
smazaný uživatel

Beneš už má nejlepší roky za sebou, proč skončil v Maďarsku a teď v Sigmě. Doufám že stoperske duo bude Pokorný-Vraštil, i když z toho druhyho jmenovanýho nejsem bůhví jak nadšenej.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele