Obránce Gebre Selassie prodloužil končící smlouvu v Brémách

13.11.2019, 12:41
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (38)

Přidat komentář
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Jak ho hodnotí příznivci Werderu a co říkají na letošní výkony Pavlenky, potažmo celého Werderu? Vím, že se zde najdou odborníci na bundesligu, tak bych byl rád za reakci, díky

Reagovat
stas87

Prídem z roboty večer a napíšem ti svoj názor na oboch. Okolo 22:30 by to tu mohlo byt.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

i skladnik si muze psat nazory po vecerech

Reagovat
Vincent Vegan

Tak co by ne. Však i toho Vergilia si může přečíst.

Reagovat
junglist

Laudó, laudáre... co já s tim ve šroubárně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
Zark

odpolední jsou zlo

Reagovat
stas87

Takze k Pavlenkovi a aktualnej sezone:

Neveri si, hra pod svoje moznosti a to dost vyrazne. Kohfeldt ale nema gule na to, aby ho posadil na 3-4 zapasy. Kapino ked nastupil v tom minime zapasov, tak nevyzeral zle a clovek nemal pocit, ze by nieco mal vyrazne posrat.

Zasa na obranu Pavlenku je potrebne napisat, ze na zaciatku sezony ten tim postihla katastrofa v podobe zranenia snad osmichi ci deviatich hracov zakladu. Stopera hral Groß, co je hrac rezervy, na IV musel alternovat Gebre, tusim asi dva zapasy. Na sest mesiacov vypadol Füllkrug, fit stale nie je Moisander...tiahne sa to a ten mancaft snad nenastupil v plnej sile ani raz. To nie su vyhovorky, to je skratka fakt a preto ma Werder blizsie k zostupovemu pasmu ako k poharovym prieckam. Herne to take sialene nie je, ale my skratka neubranime prakticky ziadnu standartku. Ci uz hlavickuje osamoteny hrac, alebo pride pozicna chyba, pripadne zlyhanie systemu..to je uplne jedno.

Pavlenka domrdal minule kolo, kde oba goly jeho. Ten druhy nechapem doteraz, pretoze to, ze lopta pojde na Petersena bolo jasne aj mne, co som 1700 km od Brem... navyse ta lopta leti pät minut a ten chmulo caka ci naozaj trafi Petersena do hlavy. Freiburg mohol byt odrazovy most k tomu, aby si ten tim zacal verit. Vyse mesiaca sa nevyhralo a ked mas tri body na dosah, tak ta pojebe brankar...Ten prvy gol nekomentujem, pretoze on dlhodobo nema hru nohami absolutne ziadnu. Takze ma ani neprekvapilo, ze si nechal dat taky gol. Ako som pisal na zaciatku, nechyta teraz dobre a zasluzil by si sadnut na lavicku. Nevyhanam ho z klubu a nevinim ho z prehier ci remiz, pretoze obrana nefunguje zatial po celu jesen. Ale spamätat by sa mal a to rychlo.

Co na Pavlenkove vykony v tejto sezone hovori fanusici neviem, respektive ja tuto jesen mam cas len na streamy so zapasmi SVW a maximalme potom na Digi v pondelok zostrihy celeho kola. Fanusikovske stranky Werderu som nepozeral dobre styri mesiace, cize fakt neviem ci prevazuje nazor, ze by ho mal Kohfeldt posadit a dat sancu Kapinovi alebo by ho mal aj nadalej podrzat a dufat, ze sa to otoci spravnym smerom.

Reagovat
stas87

V tejto sezone su zatial dve neprijemne veci co ten klub potapaju. Tie prve su zranenia, pretoze snad ani v jednom kole nehrala optimalne zlozena obrana. Augustinsson si este nekopol ani minutu, zraneny je aj nadalej Moisander, co je kapitan a klucovy hrac v defenzive. Jeden cas bol out Moisander, Veljkovic, Langkamp a Toprak, takze na IV hral hrac rezervy Groß a Gebre. Za Gebrem na IV podla mna ide snad len gol FCA na 2-2. Tym ze nehra stopera a len alternuje, tak sa nechal pohybom supera vytiahnut vyssie a do uvolneneho priestoru prisla kolmica na kridlo a tym super precislil obranu a Vargas vyrovnal na priebeznych 2-2. Ta druha vec su nepokryte standartky supera a inkasovane goly po nich. A nejde vlastne len o rohy alebo trestne kopy, aj centre do vapna zo strany robi problem. Skusim vypisat goly inkasovane z tychto moznosti v tejto sezone zatial:

Aayhan, Vargas, Bicakcic, Kaderabek, na ihrisku Unionu po centri padla lopta Großovi na laket a penalta, Orban.Götze, Reus, v Leverkusene si Toprak dal vlastenca tusim po rohu. Petersen a Bensebaini. To mas 11 golov z 24 co sme inkasovali. Sialene cislo po 11 kolach.

Ak sa nic nezmeni a nestane sa nic neprepdpokladane, tak Gebre po konci aktivnej kariery moze zacat pri mladezi. Tusim som niekde cital rozhovor, kde vravel ze by u futbalu chcel ostat a kebyze to bude u Werderu, tak jedine dobre. Medzi fanusikmi je oblubeny, v kabine taktiez a ako jeden z mala cechov si drzi pravidelny standart svojej vykonnosti. To je na jednu stranu uctyhodne, pretoze tolko hracov v CR/SR stabilne nedrzi miesto v top lige, na druhu stranu je skoda, ze vykonmi nikdy Werder neprerastol natolko, aby po nom siahol tabulkovo vyssie postaveny tim.

Z mojho pohladu pracuje dobre v defenzive, myslim ze je dost uspesny v subojoch 1 na 1 a neprepada v defenzive natolko, aby clovek uvazoval nad tym, ze by ho mal posadit trener vdaka pozicnym chybam ci neskoremu navratu do obrany. Co sa mu da vytykat a s pribudajucim vekom to bude viac markantne, tak to je ubytok herneho sebavedomia. Su situacie, kedy moze loptu sam potiahnut o 5-10 metrov blizsie k branke supera, on ale v 80% pripadov zvoli prihravku do stredu ci sa s loptou otoci k vlastnej branke a uz tak nevyuzije naplno moment prekvapenia. Defacto akciu zabrzdi a pocka na podporu. Chyba mu taky ten tah na branku. Co je jeho deviza a prednost, tak to je vyskok a timing. Dost golov dal po rohoch ci standartkach tym, ze sa v pravy cas odputal od supera a prudkou hlavickou nedal brankarovi sancu. V tomto je jeho ofenzivny prinos a Werder mal takmer vzdy hraca, ktory tie centre dokazal posadit presne na hlavu. No a vseobecne maju hraci v zelenom drese dost hracov v obrane, co dokazali pravidelne skorovat. Ci uz to bol Gebre, Vestergaard, Prödl, Sokratis, Naldo alebo Lukimya. Takze asi tolko ku Gebremu a Pavlenkovi.

Sorry za dva komentare, na jeden mi to nechcelo zobrat, musel som to rozdelit do dvoch.

Reagovat
Messi14

Reagovat
smazaný uživatel

Díky moc :)

Reagovat
REPLIKATOR

Legenda Werderu

Reagovat
smazaný uživatel

je to borec

Reagovat
Nuno čomes

Poháry no. 2 body nad sestupem

Reagovat
dave30

Však nikde nepsal, že chce po sezóně končit kariéru...

Reagovat
kecipep

220 zápasů, 19 gólů, klobouk dolů.

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Wambasen

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy jsem ho uplně nepochopil. Čísla má hezké, ale nevzpomenu si na nic v souvisloti s jeho kariérou,

Reagovat
smazaný uživatel

Neuhlídal Ronalda na euru 2012. Tehdy jsem doufal ve výhru na penalty. Ale za mě je to jinak spolehlivý krajní bek, dost produktivní při rohových kopech.

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Prima kariéra, prima kluk. Za mě

Reagovat
insane

Golman a pravej bek - dlouhodobe pozice, na ktery mame vic slusnych hracu, ale hrat muze jenom jeden, v pripade beka mozna jeste alternace na druhy strane, kde je ale polovicni. Mit na jednu pozici z bundesligovy hrace je fajn, ale co s tim, kdyz pak jsou s nima na hristi taky hraci jako Droppa, Bartošák, Jakub Rada atd.

Reagovat
insane

*2 bundesligovy hrace

Reagovat
PaYaB

Kadeř je teď už spíš záložník/křídlo, uvádí to i transfermarkt..

Reagovat
smazaný uživatel

My máme dlouhodobě super hráče do středu pole, bohužel to málokdy trenéři vidí a cpuo tam ty "nemehla".

Reagovat
insane

Do středu pole mame dost hráčů, jenže typologicky strašně podobnejch, tzn. většinou užitečných posouvačů míče - a z toho se třeba záloha taky nedá postavit celá, páč nikdo nic nevymyslí a zároveň nikdo nemá žádný pořádný přednosti, který by zužitkoval. Nejzářnější příklad tohohle “moderního” českýho záložníka je Darida, pilnej dělník, kterej nevyniká technikou, myšlením, fyzičkou ani nějakou chytrou poziční hrou, takovej hráč kterej je užitečnej hlavně záloze, kde může plnit doplňkovou roli, ale nemůže se na něm stavět hra. Je pravda, že třeba současnej Souček je po dlouhý době zajímavej prvek záložní řady, Dočkal jim je teda taky, když zrovna neni zraněnej, ale i přes svoje kreativní kvality neni ani náhodou world class, Král zatim vypadá jako příslib a ideální mix technicky i fyzicky vcelku zdatnýho hráče - ale jinak teda fakt nevidim ty hory kvalitních hráčů do středu pole, většina jsou fakt fotbalový dělníci z Montovny uprostřed Evropy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoho času úplně top hráč bundesligy, co se naběhaných km týče, nevyniká fyzičkou?

Reagovat
insane

Takhle, ja tim spíš myslel sílu nebo výskok (viz Souček), popřípadě rychlost/výbušnosti. Pravda, naběhá toho hodně, ale to samo o sobě bez dalších výrazných atributů z něj dělá přesně toho fotbalovýho dělníka, kterej je na hřišti jako doplňkovej prvek, a nemůže se na něm stavět hra.

Reagovat
Slavia10

Tak Jankto by mohl začít hrát na své pozici.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele