Obránce Bayernu Süle si vážně zranil koleno

19.10.2019, 19:46
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (7)

Přidat komentář
Heresy

hmm to je fakt super ..

Reagovat
Kluivert9

tzv. na Badstubera...

Reagovat
Rudnevs

Badstuber mal strašnú smolu, ten mohol byť stála súčasť Bayernu i reprezentácie a takto dopadol... I vizuálne mi príde, že dosť zostarol, zvlášť v kontraste s Müllerom, s ktorým vtedy hral za mládež Bayernu a ktorý vyzerá stále rovnako. Nedávno s Holgerom bol nejaky rozhovor, celkom tam nadával na Schalke a na Weinzierla.

Reagovat
Seydou Doumbia

Proč zrovna na ně?

Reagovat
Rudnevs

Že Heidel s ním nejednal čestne, povedal médiám, že by si ho radi nechali i po hosťovaní a pričom ho nechceli. A že bola vôbec chyba ísť do Schalke, necítil sa tam dobre. Weinzierl že mu vraj najprv vylíčil, ako velmi ho potrebuje a následne ho zas tak moc nestaval. Potom vravel, že absolutne nechápel, že Weinzierla vzali v Stuttgarte a že hneď ako ho vzali, tak povedal Gomezovi, že to s ním bude ťažká sezóna.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Müller vyzeral už v 20-tich na 30.

Reagovat
vladino10

..a drží si to

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele