Chtěl bych se vrátit před koncem sezóny, řekl Süle

18.02.2020, 19:25
Aktuality
Bayernu Mnichov by se ještě před koncem sezóny mohl vrátit Niklas Süle. Německý reprezentant po vážném zranění kolenních vazů začal běhat a věří, že stihne mistrovství Evropy...

Odchovanec Hoffenheimu se zranil v říjnovém zápase na hřišti Augsburgu (2:2), ze kterého odehrál pouze 12 minut, načež si přetrhl přední zkřížený vaz v koleni a musel na operaci.

Prezident bavorského velkoklubu Uli Hoeneß následně uvedl, že čtyřiadvacetiletý stoper může zapomenout na mistrovství Evropy, a měl by se soustředit na nadcházející ročník.

Rehabilitace německého reprezentanta však pokračuje dobře a Süle se po čtyřech měsících vrátil na hřiště, kde absolvoval běžecký trénink. "Čtyři měsíce jsem pracoval v posilovně, ale dnešní den byl pro mě velmi důležitý, protože jsem zjistil, že mě koleno při běhání neomezuje," pochvaloval si Süle.

Velkým cílem rodáka z Frankfurtu je nadcházející mistrovství Evropy, kam postoupil s Německem. "Mistrovství Evropy je mým velkým cílem, ale není to pouze o tom. Mým cílem je co nejrychleji pomoci Bayernu Mnichov, kterému bych chtěl být k dispozici před koncem sezóny," vyhlásil. "Myslím si, že je realistické, abych pomýšlel na dřívější návrat," řekl Süle.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (10)

Přidat komentář
Vsadim gule

Vypadá jak Škoda po včelím pigáru

Reagovat
RadekVonCZE

Sule má prej předky z Maďarska, jestli má Škoda ze Slovenska tak ta podobnost tam je

Reagovat
Rudnevs

Som ani netušil, že Süle má naozaj predkov z Maďarska.

Teraz čítam, že vraj raz dostal pozvánku z tureckej repre, pretože im to meno znelo turecky.

Reagovat
RadekVonCZE

Jojo

Reagovat
Mass

Reagovat
Seydou Doumbia

se divím že nepovolali toho mého Bürkiho

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Kucka

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
Stannis Baratheon

Pán zla se vrátil.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele