O Schicka má zájem Newcastle United

19.06.2020, 10:41
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (488)

Přidat komentář
anonym

Jen to ne, to jsou dva kroky zpátky.

Reagovat
Bucky

S ohledem na investory z nich klidně může být další Chelsea, City nebo PSG. Pokud by se chytl hned v první sezóně takového projektu, mohl by to být naopak super krok.

Reagovat
Luc-Luc

to by museli nejak obechcat FFP, protoze jinak jim bude trvat dlouhy roky, nez se vubec probojuji poprve do CH

Reagovat
Wyrda

Zaplatí pokutu a jedou dál...

Reagovat
Bucky

Podle FFP (s ohledem k tomu, že nehrají evropské poháry se jich pro příští sezónu týká verze pro Premier League) nesmí mít v součtu 3 let po sobě ztrátu větší než 105 milionů liber. Ashley je sice strašnej vocas, ale za jednu věc mu teď fanoušci Newcastlu můžou děkovat - poslední dvě sezóny klub akumuloval zisk 82 milionů liber. Díky tomu může jít klub do ztráty skoro 200 milionů liber a to se určitě budou ještě někteří hráči prodávat a v zimě se budou vyjednávat nové sponzorské smlouvy, které budou s vidinou nového movitého majitele asi podstatně tučnější, než ty současné. A taky je klidně možné, že kvůli COVIDu se FFP pravidla ještě dočasně povolí, aby kluby mohli něco investovat, když měli výpadek příjmů. Asi si Newcastle nekoupí Kanea, jak píše britský bulvár, ale pokud bude kupovat chytře jako třeba právě Lipsko, může na tom být už v příští sezóně hodně dobře.

Jen musí kupovat chytře, mají tam pár solidních hráčů jako Dubravka, Saint Maximin, Shelvey nebo Schár. Když se doplní o nadějné hráče za "rozumné" peníze jako je Schick a doplní se třeba o nějaké levné/volné starší hráče jako je třeba Rose nebo Cavani. A třeba zbydou peníze i na nějaký větší nákup jako je třeba Coutinho. Nebo můžou urvat nějaké supermladé hráče jako Camavinga nebo Tonali a jít cestou mládeže jako Lipsko.

Reagovat
dave30

Reagovat
Luc-Luc

jenze v Anglii nejses v Nemecku, kde mas Bayern a maximalne Dortmund, v EPL mas na 4 mista v CHL 6-7 ekonomicky silnych klubu s daleko kvalitnejsim kadrem nez Newcastle, tam je obrovska propast, ale jako mozne je vsechno, kdyz dobre koupi posily, ktere nebudou chtit moc na vyplatu a budou hrat na urovni hracu tech spickovych tymu, tak muzou samozrejme prekvapit...

Reagovat
smazaný uživatel

taky nevidim, přes koho se tam chtějí procpat, to samé chtěla dříve Aston Villa, Everton nebo Leicester dnes, to by musel Arsík i Spurs zkolabovat, United být pořád marní atd.

Reagovat
Bucky

A přes koho se tam letos cpe Sheffield s podstatně menším budgetem? A přes koho se procpal Leicester, když udělal titul? Papírově silnější týmy nutně neznamenají překážku. Je to čistě o tom, jak ty finanční možnosti využijí. Arsenal minulé léto posiloval suverénně nejvíc a má blíž k druhé půlce tabulky, než k pohárům. City může přijít o LM a tím i o některé klíčové hráče. Naopak třeba Wolves po postupu dávají do posil slušné peníze a posilují chytře a z nováčka ligy šli rovnou do Evropy. Věřím, že když se do vedení projektu Newcastle dostane někdo schopný, budou do tří let hrát LM a nebudou v ní do počtu.

Reagovat
smazaný uživatel

Leicesteru se to povedlo jednou.

Reagovat
Bucky

Protože nemají peníze. Když přišla nabídka za klíčové hráče, tak je prostě nemohli udržet. Do sezóny, kdy přibyla Liga mistrů šli vlastně ještě oslabení, protože přišli o klíčového hráče a nebyla pro ně šance ho adekvátně nahradit. S penězi, které Newcastle může mít k dispozici nebudou muset nikoho prodávat (pokud nezaťuká nějaký Real nebo Barca, kde už hraje roli i ta prestiž). A kromě toho to třeba i letos u Leicesteru vypadá na LM a mají slušně nakročeno i na to 3. místo.

Reagovat
Kiwi-21

Nemám až tak následované zákulisí v PL ale chci se zeptat poslední dobou jsem slyšel spekulace že by ho Chelsea byla ochotná i prodat zda tam je šance a nebo se spekulovalo jeho jméno třeba i z Newcastlem

Reagovat
Bucky

A koho myslíš? Kantého?

Reagovat
Kiwi-21

Jj Kanteho

Kdyby opravdu odešel z Chelsea tak Newcastle by ho mohl zaplatit, takový pracovitý a poctivý hráč,by mohl být dobrým základem

Reagovat
Bucky

U něj je to složitý. Jeho hra je založená primárně na fyzické zdatnosti, táhne mu na 30 a Chelsea za něj chce 70 mega €. To mi přijde, že je smrtící kombinace. Ačkoliv je Kanté famózní hráč, nevím jestli má s ohledem na svůj věk a styl hry tuhle hodnotu. Reálně ho ještě pár sezón čeká, ale pak už nepůjde zpeněžit. Chápu Chelsea, že by ho ráda prodala, dokud za něj ještě dostane ranec, ale kupující už by měl opravdu jen investici do výsledků na pár sezón.

Pokud jde Newcastlu o vyztužení defenzivní části zálohy, podle mě udělají lépe buď nákupem supertalenta jako je Camavinga nebo mladého, ale v podstatě hotového hráče jako je Ndidi, který v Leicesteru hraje fantasticky, je mu 23 let a bude stát asi podobné peníze jako Kanté. S ohledem na věk je u něj navíc pravděpodobné, že se jim v budoucnu peníze za něj ještě vrátí.

Reagovat
Kiwi-21

Ndidi je fantastický to souhlasím

Já to beru z pohledu i povahy Kanteho který působí skromně a myslím že by byl i ochotný odejít.

Také ten projekt bude potřebovat i nějaké velké jméno a než třeba například Bale a nebo někdo podobný ale vyhaslý,tak si myslím že Kante by byl opravdu ideální volba.

Velké jméno má,je opravdu poctiví a nehrozí že by to flákal a byl vyhaslý hráč co kromě mediálních věcí nemá už co nabídnout.

Myslím že ještě 3-4 roky může být hodně nahoře a ani to není hráč co by rozesral kabinu a naopak svým přístupem hráče motivoval.

70 je opravdu moc ale za takových 50 si myslím že by to bylo ideální,ono ani Chelsea nemůže čekat po Covidu že někdo dá více jak těch 50.

Uvidíme no, já být reálně vv Newcastlu tak po něm jdu, být to FM, FIFA tak už ne

Reagovat
Bucky

No vida, dneska zrovna vyšla zpráva, že Leicester je v jednání s Carvalhem. Takže s Ndidiho odchodem se asi už počítá.

Reagovat
Kiwi-21

zajimavý jsem zvědavý kde Ndidi odejde

Reagovat
TheTopFootbaler

No zrovna třeba Leicester v poslední době hraje o poháry skoro stabilněji než Arsenal nebo my teda.

Reagovat
Talker

Jen pár technických bodů k tomu:

1) Ty předchozí 2 roky se sčítají s touto sezonou (19/20), ve které asi už v nějakém větším plusu nebudete, ne?

2) Přestupy se rozpočítávají na roky smlouvy. Takže pokud nakoupíš za 200 milionů a dáš všem hráčům smlouvu na 5 let (pro zjednodušení), tak máš roční náklady na hráče +40 mega ročně (to se snižuje, jak se prodlužují smlouvy - neodepsaná částka/počet let smlouvy). Takže to úplně tím tvým systémem (letos můžeme utratit 200 mega) ochcat nejde, že bys letos nakoupil za 200 mega a odepsal to s těmi předchozími lety.

Leda bys podepsal hráče za 300 mega na 18 měsíců, odepsal 200 mega v následující sezoně a následně bys jim prodloužil smlouvy na 5 let a odepisoval bys zbylých 100 míčů během 5 let (20 milionů ročně). Což je nereálné, protože pro hráče i pro klub by to byl risk a nikdo by ti do toho nešel.

Jediná šance, jak rychle nafouknout budget a výsledky, tak je, aby se pozastavilo FFP na tyhle 2 sezony, během nich zainvestovat, brutálně zvýšit příjmy během těch dvou let (nejen sponzoři, ale i LM), ale to mi přijde nereálné. Leda by majitel pumpoval peníze přes sponzorské smlouvy ala PSG/Citizens (a i ti měli celkem rychle LM, což mi přijde v současnosti pro Newcastle nereálné).

Reagovat
Bucky

1) Čísla za tuhle sezónu zatím venku nejsou, ale je otázka jak se k nim vůbec bude přistupovat a jeden z možných scénářů je, že se ztráty z tohohle ročníku do FFP vůbec započítávat nebudou.

2) Psal jsem, že Newcastle může jít do ztráty 200 mega, ne že může koupit hráče za 200 mega. A taky mi přijde, že to co píšeš jen podporuje to, že Newcastle může rozhazovat ještě víc, než dosud. Když koupíš hráče se smlouvou na 5 let za 100 mega, dostane tím Tvůj rozpočet na tuhle sezónu ránu jen v podobě 20 mega místo 100 mega. Takže si můžou dovolit víc nákupů, než kdyby 100 mega přestup znamenal 100 mega zářez na aktuální sezónu. Jasně, zatíží si tím další sezóny, ale věřím tomu, že si to umí spočítat, navíc v těch dalších sezónách už bude chodit víc peněz od sponzorů, fanoušků a třeba i z evropských pohárů.

Reagovat
Talker

Tak to jsem napsal na konci - je otázka, jak se to bude hodnotit

Já nevím, jsem dost skeptický k vašim šancím. Chelsea utrácí ve velkým, Citizens a Liverpool v TOP4 zůstanou ještě minimálně 2-3 roky s tímhle kádrem a MU má mladý tým, který bude taky silnější. Podobně Tottenham a Arsenal nebudou jen tak lelkovat.

Ono je super se kouknout na Leicester, ale to je jediný tým vyjma té sedmičky, který se do LM dostal za nějakých 15 let. A Leicester má skvělé vedení, systém a scouting dlouhodobě. Wolves, Sheffield sice super, ale furt je to mimo LM. A jak jsi upozornil na Arsenal, tak tam je vidět, že peníze nestačí. Za posledních 6 let utratili na přestupech přes 350 mega euro (net) a stejně se potápí více a více. Stejně tak Totteham utratil 90 mega (+32 za Le Cesla odejde letos, ale už za ně hrál celou sezonu) a nepomohli si.

Já prostě nějak nevěřím, že se vám povede v nejbližších dvou letech se dostat do LM, ať toho nasypete kolik chcete. To vám pomůže na úroveň Leicesteru (který skvěle využil 2 sezon, kdy kluby z TOP byly zranitelné za poslední dekádu) a Evertonu, do toho druhého sledu. Možná na úroveň Tottenhamu (takový ten černý kůň soutěže).

Ale peníze samy o sobě nejsou řešením v téhle situaci.

Navíc když se kouknu na ty posily, o kterých píšeš... Shick stojí 25-30 mega. Coutinho bude stát třeba 50-60, nemyslím, že Barca půjde níž). Volni hráči jako Cavani a Rose se vás pokusí ždímat, jako Luiz ždímá Arsenal - podpisový bonus tam pár milionů bude. K tomu hlavně platy - takový Cavani má 18 mega ročně, Coutinho má tuším 12. Shick si řekne o 5 mega, Rose bude chtít to samé. Brutálně se vám zvedne wage bill, pokud se vydáte cestou těchto nákupů.

Klíčové bude vidět, koho si pořídíte do vedení a kdo bude trénovat. Museli byste štípnout někoho jako Kloppa a je otázka, jestli třeba Nagelsmann bude ochotný jít do Newcastlu od rozpracovaného projektu.

Reagovat
TheTopFootbaler

No tak Nagelsmann by si tím dost pokazil pověst, kdyby šel takhle od projektu k projektu, takže asi spíš někoho jiného. Ale hrozně mě zajímá, jak to Nové Zámky vyřeší, kdyby se rozšířila dlouhodobě špička, vůbec bych se nezlobil. Klidně by Wolves, Leicester a Newcastle mohl přibýt.

Reagovat
Bucky

Já jen pro jistotu doplním, že nejsem fanoušek Newcastlu. Ale je pravda, že své první krůčky ve fotbalových počítačových hrách jsem dělal v dresu Newcastlu (ještě se Shearerem na hrotu), takže k nim chovám určité nostalgické sympatie navzdory tomu, co tam v posledních letech předvádí Ashley.

Jinak s tou TOP7 je to těžké, není to ještě tak dlouho, kdy se mluvilo o neprolomitelné TOP4 a vida kde jsme, už se ani nemůže celá "TOP X" dostat z ligy do pohárů a dva z týmů tehdejší TOP4 můžou být na konci sezóny rádi, když si zahrají aspoň o tu EL. I na tom je vidět, že peníze nejsou všechno, ale nepočítám, že by dnes někdo do čela takového projektu dal někoho neschopného nebo neprověřeného. Oproti týmům jako United nebo Arsenal má v podstatě Newcastle výhodu, protože nemá na výplatnici přeplacené hráče, o které není zájem a jejichž mzda nedovolí náhradu, dokud jim neskončí smlouva. Newcastle si podrží jádro týmu a zbytek buď prodá nebo si může dovolit nechat v klubu i jako Bčko.

Hodně bude záležet také na tom, jak se bude dařit ostatním týmům - je klidně možné, že se United zvednou, ale zrovna tak hrozí, že City se propadnou, když se nedostanou do LM (můžou to využít k omlazení a osvěžení kádru). Třeba Leicester by ten svůj titul taky neudělal, kdyby ostatní týmy nehráli pod své možnosti. Stačí se podívat třeba na tehdejší City. Pokud Newcastle zvolí dobré lidi, kteří tomu budou velet, tak bych spíš řekl, že se do TOP 4 do 2 sezón od převzetí dostanou, než že ne.

Reagovat
zlatan-legend

Camavinga, Tonali

Reagovat
celeb

Coutinho

Idem do kvetinarstva kupit najvacsiu maslu aku maju, nech je tip-top zabaleny.

Reagovat
Bucky

Ve finále to může být taková win-win-win situace. Coutinho fotbal hrát pořád umí, jen nikdy neměl tu hodnotu, za kterou ho Barca kupovala. Barca má jedinečnou šanci, aby za něj dostala aspoň slušnou část toho co zaplatila, protože aktuálně asi nikdo jiný nebude chtít platit jeho přestup a ještě dost vysoký plat. Coutinho by se vrátil do Anglie, kde mu to (možná překvapivě) svědčilo nejvíc. A Newcastle bude sice riskovat, ale může v něm získat rozdílového hráče. Ale fakt těžko říct, taky to může být totální fail nebo se ještě chytne v Barce pod novým trenérem. U něj strašně těžké předvídat.

Reagovat
janinho

bud si istý že teraz bude mať newcastle na každom kupovanom hráčovi speci prirážku, lebo veď sejk...

podľa mňa by tam.schick nemal.ist lebo keď sa im vyskytne nejaké vacsie meno do.utoku tak ho vezmu. ako príklad ma.napada ibra alebo.cavani.

Reagovat
Bucky

Za normální situace možná, ale s ohledem na COVID bude spousta klubů ráda, že jim budou peníze chodit a někdo jim dá částku, která by byla standardní minulé léto. Viz. Schick - před COVIDem už se to bralo jako celkem jasná věc, že Lipsko opci uplatní, ale po COVIDu prostě kluby takové částky dávat nebudou.

Pro nákup nového klubu je to vlastně možná ten úplně nejlepší čas.

Reagovat
janinho

kazdy jeden pripad je individualny. lipsko zase nie je klub ktory pumpuje nezmyselne peniaze do futbalu, ale viem si predstavit ze taky CP im povie ze za zahu chcu 80 mega covid, necovid (a to CP nepovazujem za ziadny velkoklub). skor si myslim ze zo zaciatku budu hladat prave takych hracov ako ten cavani, ktory im nezatazi transfer budget ale na vyplate mu mozu dat kolko chce (plat sa asi do FFP nerata)

Reagovat
NuFc23

Reagovat
ACSeRw!n

FFP samozrejme jak znamo pro sejky neplati

Reagovat
anonym

V jeho zájmu by mělo být zůstat v Lipsku. Borec potřebuje hrát pravidelně v týmu a lize, která mu sedla. Ne každej rok začínat a nebo paběrkovat jinde.

Tak takových "zázračných" projektů bylo v PL víc, které se nepovedly, ne? Kolik jedenáctek a trenérů taky Chelsea ze začátku vystřídala? To dalo na několik týmů, všichni ti Kežmanové, Wright-Phillipsové, Jarošíkové a podobně.

Reagovat
Sandstorm

Nahodou Kezman a Wright Phillips byli parádní hráči. Ať už jejich působení v Chelsea dopadlo jakkoliv.

Ono to jinak nejde pokud chceš z průměrného týmu udelat rychle TOP tym. Musíš nekompromisně sypat prachy, mít treba pět útočníků bz toho tři Santa Cruze a čekat kdo se chytí...

Reagovat
anonym

Parádně vypadli ze sestavy.

Tak přecejen na to City šlo, podle mého názoru, chytřejším způsobem. Ať či tak, tak mi to ze Schickova pohledu nedává smysl.

Reagovat
Talker

Tak SWP měl zrovna jedinou kvalitu a tou byla rychlost. Jinak technicky byl hodně slabý. Spíš sprinter, který si rozuměl relativně slušně s míčem.

Tehdy to bylo prostě tak, že v té době se sotva nakupovalo a hledali se hráči zdarma a najednou scouting dostal instrukce, že hledáme to nejlepší, co se dá koupit. A z toho byly tyhle průsery.

Reagovat
anonym

Já měl rád Duffa Však ty tuhle dobu pamatuješ moc dobře, myslím, že jsme nakonec oba dost bojovali proti Mourinhovi. Já měl tenkrát Chelsea rád a nebojím se to přiznat a ani to, že to bylo zprvu hlavně kvůli Čechovi.

Reagovat
Salfovic

Čech, Terry, Carvalho, Makelele, Lampard, Duff, Robben, Drogba, Gudjohnson

Reagovat
anonym

Ta kostra týmu Čech - Terry - Lampard byla na dlouhý roky neskutečně kvalitní. V obraně ještě tenkrát A. Cole a hlavně obrovská jistota Gallas, toho jsem žral taky. Jinak Robben top, Makelele a Drogba taky. Jsem si teď vzpomněl i na J. Cole.

A když si člověk uvědomí, kdo všechno tam tenkrát ještě byl, od Crespa, Mutua až přes Ševčenka a Torrese. Essien, Ballack. Talent Kalou.

Reagovat
Joe.Cole

Dík, že sis vzpomněl

Reagovat
smazaný uživatel

Joe, asi nejlepší anglický technik, kterého jsem zažil.

Reagovat
anonym

Na něj nejde zapomenout.

Reagovat
Lof

Desailly, Hasselbaink

Reagovat
Talker

Guddy, Duff, Robben. To byli úžasní hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

SWP byl slušnej hráč, ale nikoliv terno

Reagovat
smazaný uživatel

byli to dobří hráči, ale anonym psal o střídajících se jedenáctkách a v té základní se ani jeden z nich moc dlouho neohřál protože drogba protože joe cole protože duff protože robben

Reagovat
Bucky

A má tedy sám doplatit těch 9 mega, co za něj Lipsko nechce dát? Za mě pořád lepší jít do Newcastlu, než se vracet do Říma, kde o něj není žádný velký zájem a klub ani prostředí mu kdovíjak nesedlo. Lipsko by samozřejmě bylo ideální s ohledem na to, že už tam zapadl, hra mu sedí a ještě odchází Werner. Ale pokud Lipsko ty peníze nedá, tak nabídka Newcastlu nemusí být vůbec špatná.

Reagovat
anonym

Já v tom vidím pořád dost velký risk, jinak souhlasím, že to bude lepší než se vracet někam, kde mu nevěří.

Reagovat
smazaný uživatel

queens park rangers a kde teď jsou

Reagovat
mickey mouse

Tak to setrvání v Lipsku asi on neovlivní, když na něj nemají prachy

Reagovat
wyqinac

tak Abramovic koupil Chelsea v roce 2003, v dalsi sezone byly v lize druhy a pak ji dvakrat vyhrali, ne? Me to neprijde jako spatny projekt, ktery by ze zacatku nefungoval

Reagovat
Trapný diskutér

z newastlu nikdy další city nebude, to sou chronický lůzři.. to spíš další sunderland

Reagovat
Beči

Dostál jsi svému nicku.

Reagovat
Kiwi-21

Souhlasím

Reagovat
ACSeRw!n

chyti se, da par golu a oni za dva mesice koupi nejakou mega hvezdu a on bude sedet

Reagovat
PP

zvlášť s možnostmi šejků..

Reagovat
smazaný uživatel

Zijes v jeskyni?

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Largo

Tohle je hrozná škoda, pokud to nedopadne. V Lipsku se mu líbí, je spokojenej a hlavně dává góly pravidelně. Werner teď odešel, tak bych čekal, že nebudou mít s tou opcí potíže. Potřebujeme za něj aspoň 25 mega.

Reagovat
Salfovic

Za kolik jste ho vůbec kupovali z Janova.

Reagovat
dejvikker

asi za 40

Reagovat
dave30

Jestli se nepletu, tak nějakých 28. Zbytek byly bonusy, které většinou nebylo nutno vyplácet...

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.asroma.com/en/news/2017/8/roma-sign-patrik-schick-in-record-deal

No 34 pevných během tří let (5-9-20) a 8 bonusy

Reagovat
dave30

Jj, to je možné.

Reagovat
Largo

42 přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Nedostanete ani cent

Reagovat
dave30

Proč???

Reagovat
Mr.Mike

Pro nej idealni aby zustal..lepsi nez si zas zvykal na neco novyho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vinetou

True Geordie už se nemůže dočkat.

Reagovat
Lawman

Newcastle ? Mužstvo, které hraje o záchranu a v kterém by se Patrik nejen herně, výkonnostně ale i personálně ( kdo by o něm věděl ) stratil.

Reagovat
Neyjrayx

Newcastle má nové majitele kteří jsou připraveni nasypat kupu peněz do posil

Reagovat
Elliasson

Už je to potvrzené oficiálně?

Reagovat
Mastný Chobot

"kdo by o něm věděl"

myslím, že čo sa týka prestíže, tak Newcastle nie je o nič menej prestížny klub než Lipsko. Skôr naopak.

Reagovat
icka

Reagovat
dave30

A neuvěřilelní fanoušci. I v sezóně 16/17 (Champ) průměrná návštěva téměř 50 tisíc, na venkovní výjezdy 6-10 tisíc (a to to mají všude daleko)

Reagovat
verv

Reagovat
pingla

jsou šílení

Reagovat
Agent z Melmacu

je to kvôli tomu, že Newcastle je rovnaký shithole ako Sunderland a preto tam fanúšikovia nemajú nič iné ako futbal?

Sunderland dokument Netflix?

Reagovat
meno

Kdyby football fans nebyli takový připitomělý konzervy, tak je Lipsko nad Newcastlem zhruba o jednu Burdž Chalífu.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
negrles

To Jo ty kokote

Reagovat
meno

Pro tebe Pane Kokote

Reagovat
merlick

klub ktory vznikol v 2009 vs. klub ktory si vychovava uz piatu generaciu fanusikov? Klub ktory je tretiu sezonu v najvyssej lige a je zalozeny na peniazoch. Pekne prirovnanie s penaznikmi z arabie ;), vidiet nacom zalezi dnesnym fanusikom.

Tychto financnych projektov tu bola kopa, tomuto to vychadza par rokov, uvidime ako prinom vydrzia dlho fanusikovia ako ty, ked im prestane ist, alebo dosiahnu svoj strop

Reagovat
meno

Připitomělá konzerva číslo 2. Divím se, že vás není víc

Reagovat
Chazy

Co je proboha na Newcastlu prestižního

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

santiago nunez

Reagovat
Beči

Když už tak Muñez.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
adoxx

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Dúbravka

Reagovat
Geordies

Co? Asi to, že se jedná o jeden z nejtradičnějších a nejpopulárnějších týmů na území VB. V 90. letech se klub běžně pohyboval kolem 2.-3. místa v tabulce. Ovšem chápu, že pro fanouška, který nevidí dále než posledních 10 sezon, prestiž NUFC nic neřekne. V roce 2007 koupil klub M.Ashley, který sám přiznal, že vůbec neví, proč, již od počátku se ho snaží prodat a sám strakám vůbec nefandí, tudíž se celek nachází v těžké krize. Paradoxně i navzdory náročnému období pod Ashleym (2x sestup) je St. James Park jedním z nejnavštěvovanějším stadionů v Evropě (podle jednoho z žebříčků v TOP 10 tuším roku 2018). Jak zmiňuje dave30 nademnou, i v Championship chodil téměř plný dům. Asi tolik k prestiži.

Reagovat
Chazy

Neřekl si nic novýho. Ale neřekl si ani nic, co by ukazovalo prestiž, která by měla být relevantní z hlediska výběru klubu pro hráče.

Nottingham taky není prestižní klub, i když má významnou historii. NUFC prostě má největší šanci na trofej takovou, že sestoupí a vyhraje championship, zatímco RB hraje LM a může bojovat o titul v kvalitní lize.

Tohle osobně nemám rád na anglickým fotbale, kolik lidí se plácá v historii a tváří se, jakože je to to nejdůležitější. Je to obecně problém Angličanů, jaký jsou tradicionalisti a jak koukají zpátky, proto se snaží hrát fotbal furt stejně jako před 100 rokama a pak se diví, že si vychovávají samý dřeva a jejich repre je sračka

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
dave30

Takže také nechápeš, proč někdo nemá rád City, Chelsea, PSG, Lipsko, atd.?

Reagovat
Chazy

No, chápu. Jen mám problém pochopit, proč si na to lidi nedokážou zvyknout, akceptovat to. Zas to není nic, co by někomu ubližovalo, naopak to do sportu přináší peníze, který zvyšují jeho úroveň, vylepšují klubový zázemí, juniorky atd. Ty prachy prostě chodí do ostatních klubů, co je investují atd, prachy který by ten sport jinak nezískal.

Ta Chelsea... je to prostě už 17 let, co je bohatá a co je velkoklub, to je nadpoloviční většina mýho života, už je to tradiční záležitost pro mě. Že jsou lidi, kteří 17 let žijí v nenávisti a frustraci kvůli posranému sportovnímu klubu a furt sem chodí vyplakávat, jak to jsou ropné prachy, kdesi cosi, smrt fotbalu a že dřív bylo líp, mně to přijde absurdní úplně. Je to fakt hrozně dlouhá doba, by člověk prostě mohl akceptovat, že se sportovní svět změnil nějak. Hrozně zvláštní, že se někdo v těch negativních emocích tak vyžívá, že fakt chce strávit tolik let prskáním na Abramoviče.

Jiná věc je, že PSG a City docela prasácky porušují pravidla, no...

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
dave30

To máš jedno. Jak se to zrovna hodí. Bez historie by momentálně i Sparta byla pouze lehce nadprůměrný klub. A víš jaké zde mají zastoupení. Takže asi tak.

Reagovat
Talker

Jenže Sparta vyhrála 12 titulů za posledních 26 let. Newcastle bude za pár let slavit století od zisku titulu. Posledních cca 15 let je to postupný úpadek a boj ve středu tabulky.

Newcastle sice má velkou historii a fanoušky, ale příjmově je někde uprostřed ligy (?). To spíš dává smysl srovnání s Olomoucí, která má fanoušky, na české poměry slušný rozpočet, měla roky, kdy byla v Evropě a bojovala i o titul a je to tradiční klub ligy.

Reagovat
Luc-Luc

Sigma uz moc fanousku nema, v Olomouci vede posledni roky hokej, coz se neni cemu divit, v Sigme to vedou od desiti k peti, ale porad lepsi nez treba Brno, to je uplna fotbalova tragedie, co se tam deje

Reagovat
andrew96

Fanouškovskou podporu má ale Zbrojovka pořád dost silnou.

Reagovat
dave30

Víš jak. Když je potřeba, tak se počítá 10 let, někdy 30, občas 50 a dokonce i 100 let. Jak to kdo potřebuje, jak se to komu hodí...

Reagovat
Talker

Tak spíš jde o to, že počítáš historicky nejlepší český klub, který měl i za poslední dekády velké úspěchy ať už v lize nebo v Evropě. Jasně, za posledních 10(?) let je zastíněn 2 dalšími kluby, ale furt je to TOP3 klub za tu dobu.

Newcastle byl TOP5 klub v Anglii na přelomu tisíciletí, za poslední dekádu to není ani TOP10 - první 8 je jasná (CFC, MU, LFC, MC, Arsenal, slepice, Leicester, Everton). Kdyby byl Newcastle v rolik Leicesteru/Tottenhamu/Evertonu, tak je to něco jiného.

Reagovat
dave30

Ale vždyť jo. Já tady nechci polemizovat o konkurenci atd. Jak říkám - jak kdo potřebuje a vůbec neva.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Nihilister

Reagovat
mesyas

tohle je snad jeden z nejelpších komentářů co jsem na EF četl.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Čivrss

Reagovat
Svatej

Reagovat
Luc-Luc

spouste lidi je proti srsti, kdyz si ruzni zdivoceli rusti polomafiani nebo arabsti sejkove porizuji anglicke kluby jako hracky a "investuji" (davam do uvozovek, protoze se o investice nejedna, protoze investice predpokladaji navratnost) svoje buhvijak ziskane prostredky a nejaky hospodarsky vysledek je jim uplne sumafuk, na tohle si ja treba nezvyknu ani za 50 let

Reagovat
fenixLFC

nvestice predpokladaji navratnost

Reagovat
Le Gunner

Co se zase směješ?

Zainvestuji do lepších běžeckých bot, aby se mi běhalo pohodlněji a neničil si klouby.

Zainvestuji do výkonného počítače, abych zefektivnil a zrychlil svou kancelářskou práci.

Zainvestuji do sportovního klubu, abych vybudoval úspěšný klub a získal trofeje.

Je to zkrátka jeden z hlavních faktorů definice investice a pokud to tak nevnímáš, Luc-Luc není ten, který by měl být vysmíván.

Reagovat
fenixLFC

mozes ivnestovat do rozdielnych statkov bez toho ze by si ocakaval navratnost. alebo si vsetko kupujes len pre ucel a nikdy nie napriklad pre imidz pohodlie a podobne? nehovoriac o tom ze futbalovy klub ti otvara nove prilezitosti a zvysuje tvoje renome. preto ten jeho komentar je blbost kedze napriklad v tomto pripade sa jedna o investiciu ktora sa nevrati financne ale pokusi sa zlepsit si svoju vlastnu prestiz...

Reagovat
Le Gunner

A to, že se mu zlepší prestiž, není snad forma návratnosti? Nikdo tady netvrdí, že když dám 1000, očekávám 2000.

Reagovat
fenixLFC

tak potom preco to dava do uvodzoviek a tvrdi ze to nie je investicia pretoze ta predpoklada navratnost?

Reagovat
Luc-Luc

protoze pokud neocekavas navratnost, tak se tomu rika spotreba

Reagovat
TheTopFootbaler

Jo, jako úplně si to obhajování nezaslouží, no, ale Le Gunner má samozřejmě pravdu, koupě fotbalového klubu je z definice investicí.

Reagovat
Luc-Luc

investovat bez ocekavani navratnosti ? jna tyhle slovni premety uz jsem asi moc starej, nazdar

Reagovat
r.mrazik

takze kdyz se neco stalo divnym,silenym a rozhazovacnym zpusobem,tak je to jedno,protoze to trva 17 let...

takze kdo na to nadavaji,tak jsou frustrovani...

zmenilo se to mozna tak,ze to nekterym chytrakum prijde uz normalni...

tohle mysleni je uzasny...uz to trva dlouho,tak je to jedno

Reagovat
r.mrazik

nehlede na to,ze tomu klubu konci sankce za protipravni prestupy...no sranda

Reagovat
Chazy

A tak já nevím, jsme prostě konzumenti nějaký sportovní show, nechápu na co tohle řešit, kdo si na to sám vydělal a komu někdo pomohl ... něco jinýho je, když to NUFC teď jde koupit fakt dementní mafián.

Mně se samozřejmě nejvíc líbí koncept v USA, kde máš tvrdej platovej strop, všichni mají peněz stejně a o úspěchu rozhoduje jen skill managementu a trenérů.

Reagovat
r.mrazik

tak resis to,protoze te to zajima...

samozrejme mamvpici styl se da aplikovat totalne na vsechno,ale vzhledem k fotbalovemu foru rikat,aby to lidi neresili,je divocina

a uz jen proto,ze to neni jako v USA,tak jsou tyhle okolnosti docela dulezity

Reagovat
Chazy

Ale to není mam v pičismus, je to prostě jen jeden element toho sportu, kterej se zrovna v PL mimořádně řeší a já ani nevím proč. Jakože co z toho máš, jak tvůj tým získal prachy, důležiý je, jakej hraje fočus, jak se prezentuje.

Stejně nevěřím, že si jednou ty velký týmy neudělají nějakou superligu, kde už to bude úplně jedno a půjde jen o fotbal

Reagovat
r.mrazik

No jasně, že to je element toho sportu y proto ho vypouštět není správný

A samozřejmě je důležitý jak kdo získal prachy a jakým způsobem k té hře přišel

Jo, Super liga bude...a nebo se do toho transformuje LM

Reagovat
Le Gunner

To je jeden úhel pohledu, druhý je, že to prostě akceptuješ jako fakt, který se stal už poměrně dávno a má nějaké důsledky nebo konotace v současnosti. Řešme to, co se děje teď, ne to, co se stalo a nemůžeš (?) změnit.

Reagovat
r.mrazik

no jasne...a me tenhle uhel pohledu prijde mimo,kdyz to souvisi s danym klubem a danou ligou...

neni to neco,co se stalo pred sto lety a je to pryc (a i kdyby,tak jako co??)...abra ten klub porad vlastni

a obecne neresit co stalo driv je pitomost...

to sem vubec nemusis chodit,protoze nic nemuzes zmenit a resit to je podle vas kravina

Reagovat
Le Gunner

Tak já sem primárně chodím kvůli spekulacím a aktualitám. A nechci popírat a neřešit, co se stalo, ba nad tím diskutovat. Jen mi to kontinuální zdůrazňování jakési křivdy přijde jako plýtvání energií, jestli rozumíš...

Reagovat
r.mrazik

Rozumím...jen nesouhlasím, že by se o tom nemělo mluvit, protože to je 15 let zpátky

Reagovat
adoxx

Reagovat
Zaschrona

On je problém spíš v tom, že kvůli změně pravidel další takové projekty vznikají dost obtížně, což prostě i vzhledem k historii fotbalu není fér. Dotování klubů zvenčí není nic, co by přišlo až s Chelsea a City, to už tu bylo dávno před tím, rozdíl je jen ten, že v jejich případě to nabralo řádově větší obrátky. Vtipné je, že si nejčastěji stěžují fandové klubů, kterým ta nová pravidla v podstatě pomohla se zabetonovat na pozicích v rámci fotbalového řetězce nejvyšších.

Reagovat
Bakary3

Libi se mi, jak kazdy pouziva "radove" a přitom vubec nevnima, ze v podanym kontextu vůbec nedava smysl

Reagovat
Zaschrona

Tak vůbec je zas přehnaný na druhou stranu, ale pravda je, že jsem asi mohl zvolit lepší slovo.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
fenixLFC

presne preto je FFP v tejto podobe sracka

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
uff

Reagovat
merlick

Pointa tej prestize je skor v tom, ze ked to bohateho majitela prestane bavit, tak tieto nove projekty rychlo padnu na hubu. 130 rokov fungujuci klub vs projekt ktory sa dostal do prvej ligy pred 3 rokmi (Leipzig vs. Newcastle v tomto pripade). Ano, hraju momentalne lepsi futbal, ale ludia tu nevidia za hranicu par rokov.

Ohladom Chelsea - uvidime kedy to prestane bavit Romana

Reagovat
veikko

Se současnou filozofií Lipsko na žádný titul naději nemá. Jen s mladíky nic nevyhraješ.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
veikko

Můžou být i výjimky, ale dost o tom zrovna v případě Lipska pochybuju, to by nesměli ztrácet vyhrané zápasy jako posledně s Fortunou.

Reagovat
Chazy

Ale to mimino, co je trénuje, je docela geniální, ne? Třeba to nějak uhaluzí. Spíš je potíž s tím Bayernem tam

Reagovat
veikko

Nagelsmann je fakt dobrý, ale podle mě se to projevuje už na tom, že je s Lipskem třetí. Mi ten tým nepřijde jako žádná velká paráda.

Reagovat
Talker

Teď je trošku jiná doba ale. To by musel jít Bayern brutálně dolů a posrat na co šáhnou.

Reagovat
Busby babes

no zrovna posledni leta teda anglani produkuji kvalitni hrace a jejich repre sracka byla par minut od finale MS.

Reagovat
Chazy

No... to MS byla fakt haluz. A hráči... Sterling

A i když je Sterling génius, je kreativní, je to techniky, umí kombinovat... stejně máš momenty, kdy vidíš, že ho učili hrát fotbal lidi podobní lidem, kteří učili fotbal Aarona Lennona nebo Shauna Wright-Phillipse

Reagovat
Chazy

* je technický

Reagovat
Busby babes

Sterling, Rashford, Sancho, Foden (kdyby ho Pepek nechal hrat ), AWB, Henderson, TAA, Maguire, Mount, Maddison, Kane, Abraham... to nejsou spatni hraci preci...

A tyhle momenty hraci ze spanelska nebo Nemecka nemaji? Belgie ma jeden z nejlepsich narodaku soucasnosti a stejne se tu smejem, ze Lukaku neumi zpracovat poradne balon...

se zbytkem k tomu Newcastlu souhlasim, ale proste anglickej narodak, kterej posledni kvalifikaci MS projel naprosto suverenne a na MS dosel do semifinale...

Reagovat
Chazy

Jsou to polena ... ne, jako určitě to jde nahoru od doby, co největší talenti byli týpci jako Scott Sinclair a Mancienne.

Ale ty hráče, který by si koupila Barca, Real, Bayern, PSG a podobně, prostě Anglie furt nevyprodukuje

Reagovat
fenixLFC

tak sancha, kanea trenta alebo sterlinga by pokojne brali, aj s nimi uz boli spajani

Reagovat
Busby babes

Sterling, Rashford, Sancho, AWB, TAA, Kane jsou rozhodne hraci, o ktere by Real nebo Barca meli zajem.

Reagovat
Chazy

AWB ti neuznám, to by u Pepa byl brankář

Reagovat
Busby babes

klidne. to uz nehraje zas takovou roli.

Reagovat
Chazy

Jo, pravda je, že já na Sancha vůbec nemyslím, protože BL vůbec nevnímám. On, TAA a Sterling jsou fakt topky, s Kanem a Rashfordem taky trochu problém mám

Reagovat
Busby babes

zrovna o Rashe se Barcelona zajimala.

Reagovat
celeb

asi ako o mladeho Obamu, Lacazetteho, Wernera, Rodriga, ... aj ked o toho urcite viac, uz len kvoli zraneniu Dembeleho a vynimke na nakup z ligy.

Proste uz len z principu sa ku kazdemu zaujimavemu hracovi priradi Barca, Real, City, ... aby sla cena hraca o par % nahor.

Reagovat
Busby babes

muze byt. ale lidi z okoli Rashe to potvrzovali, ze tam bylo sondovani situace, jestli by nebyl ochotny United opustit. jasne, zadna nabidka nepadla... Jen rikam, ze zajem by o nej byl. jenze pro nas je neprodejnej a on odejit nechce.

Reagovat
Talker

Jinak Odoie chtěl Bayern dost zoufale minulý rok, ten zájem byl evidentní a kdyby se CFC nekousla, tak tam už je - byli za něj ochotní zaplatit svůj přestupový rekord.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Salfovic

Tak proč ho nemají ?

Reagovat
Busby babes

no, maji.

Reagovat
smazaný uživatel

celkovo ta mladsia generacia uz produkuje hracov podobnych spanielom, ci belgicanom momentalne.

Sancho, TAA, Maddison, Grealish, Gimour, Rashford ale aj Alli vo forme je luxus, atd...

Reagovat
celeb

Alli nejak ustrnul vo vyvoji sa mi zda. Pred 2 rokmi to bol vacsi hype nez teraz.

Reagovat
Busby babes

tak on by treba okolo Sancha byl hype i ted. jenze to vypada, ze Real a Barca nema penize, Bayern ma jine priority, City nezajem, Chelsea asi taky jine priority/penize, Pool si ho nemuze dovolit, Juve kdo vi, o PSG asi nema zajem on... takze pak zbyvame jen my. A muj tip je, ze ani my si nebudeme moct dovolit dat 100 mega. a podobne to letos bude skoro u kazdeho. U Kane uz prichazi v uvahu i vek...

Reagovat
Kixi Syhimour

Nevím teda jak u Aarona upřímně, ale se zbytkem souhlas

Reagovat
Busby babes

pokud chces od obrance braneni, tak moc lepsich neni.

Reagovat
Kixi Syhimour

No, dneska chceš spíš někoho do útoku

Chápu, jak to myslíš, je výborný, jenom prostě nevím, jestli bych ho tam už zařadil.

Reagovat
Busby babes

v pohode, viz vejs, problem s tim nemam.

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Talker

Sancho?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty píšeš dobré sračky. Anglie a Francie mají teď v kádru největší potenciál a klidně si tipnu, že Anglie bude příští rok ve finále Eura. A říct, že hráči jako Sterling, Sancho, Kane, Rashford jsou sračky je úplně mimo.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Geordies

Tím pádem asi soudíš prestiž rovná se finance a finance rovná se výsledky. Tak i tohle bude za chvíli NUFC splňovat do puntíku, když u takeoveru pod šejky se ladí poslední detaily.

Vesměs souhlasím, když se odkazuje hlavně na historii, tak jako případ s Nottinghamem, na druhou stranu, za argumentem se skvělou fanouškovskou základnou si stojím. Čemu jsou klubu peníze, když mají poloprázdné tribuny (viz Monaco).

Reagovat
Chazy

Eh, o tom ani nemluv. Ten člověk je naprostá zrůda.

Ale ne, nemyslím si, že prestiž rovná se prachy. AFC prostě na tom finančně nějak extra výjimečně není, LM nehraje, ale prestiž furt má a dokázalo přivést hráče jako Auba.

LFC i v té své krizi furt prestiž mělo. NUFC je mimo špičku už přes 15 let, podle mě kdybys nechal vyjmenovat světové hvězdy z jiných lig všechny PL týmy, tak si jich spousta na NUFC ani nevzpomene

Reagovat
Geordies

Jo, přesně o tomhle mluvím, Arsenal je momentálně v solidní krizi, kde očekávám, že se ještě pár sezon může prohlubovat a zároveň trochu se bojím toho, že hodně lidí zapomene na to, jaký je Arsenal vlastně pojem, jen proto, že momentálně nevyhrává tituly. Tím teda nechci za žádnou cenu srovnávat Arsenal s Newcastlem, pro mě je to pořád špička, ale zas je nefér Newcastle tahat do kategorie Bournemouthu, Brightonu nebo Norwiche, jestli chápeš.

Reagovat
fenixLFC

tak bournemouth brighton alebo norwich nie su tradicne kluby PL. newcastle je v podstate podobny aj s mnohymi druholigovymi klubmi, je to jedna sorta so sunderlandom, middlesbrough fulhamom, aston villou a podobne. priemerne az podpriemerne kluby ktore su sice spata s PL prelomu tisicroci, ktore boli niektore sem tam schopne uhrat nieco viac ale furt to bolo len kratkodobe obdobie. jasne, tento argument sa da vyvratit x sposobmi, to nespochybnujem, ale vsetko su to pre mna kluby ktore si hraju na podstatne vacsie timy (a narocnejsie co sa tyka ich fans) nez je realita

Reagovat
Kucka

Reagovat
Nihilister

Reagovat
smazaný uživatel

Co ty si za trubku . Všechno je o historii. Je ale třeba o ní něco vedet, když o ni nic nevím tak radši mlčím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

A btw když se budeš dívat 10 zpátky, tak furt neuvidíš žádnou zvláštní prestiž. Musíš jít do doby, kdy je poprvý trénoval Keegan

Reagovat
Geordies

10 let určitě ne, sám jsem psal, že velký úpadek přišel od roku 2007, když klub koupil Ashley a Newcastle momentálně výsledky zapadl do průměru. Každopádně, tuším, ještě roku 2004 hráli LM.

Reagovat
Chazy

Joo, to máš pravdu. Pamatuju, že se LM ještě hrála na 2 kola skupin a že v těch prvních NUFC prohrálo první 3 zápasy, vyhrálo další 3 a postoupilo

Reagovat
Chazy

https://en.wikipedia.org/wiki/2002%E2%80%9303_UEFA_Champions_League_group_stage#Group_E

To bylo hrozně husté, co dokázali. Ještě ten poslední zápas rozhodl Bellamy v nastavení venku

Reagovat
Hokaido

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

A čo je prestížnejšie na Lipsku? Lipsko hrá momentálne LM, ok, to už nemusí za 2 roky platiť. Newcastle na druhej strane hrá PL, čo je nesporne prestížnejšia liga než Bundesliga. Je to známy klub s obrovskou infraštruktúrou a historickým podhubím, to proste nie je niečo, čo len tak môžeš odignorovať a zohráva to rolu z hľadiska toho, o čom sa bavíme. Newcastle nie je nejaký klub, pri ktorom si ani nevybavíš, aké sú jeho farby.

Reagovat
Talker

Tak prestižní je to, že hrají LM. Hrají také špičkovou ligu (TOP3) a vyhrávají. Hráč u nich má šanci se posunout herně a následně přejít do velkoklubu, navíc oni mají ten systém nastavený na tom ty hráče posouvat.

Jasně, lepší historie, zázemí, podhoubí atd. Ale reálně pro toho hráče je podle mého zajímavější hrát o titul, hrát o trofeje a vyhrávat. A to mu Newcastle jen tak nenabídne, i kdyby do toho nalili prachy, tak z toho instantní úspěch nebude, protože ta konkurence je v PL brutální.

Osobně být Shickem, tak bych v Anglii chtěl třeba do Sotonu nebo Leicesteru a chtěl bych se vyhnout WHU a Newcastlu.

Reagovat
PaYaB

Leicester by nebyl špatnej.

Reagovat
smazaný uživatel

ale zázemí bych se klidně vsadil, že bude lepší v Lipsku. A celkově atmosféra v klubu musí být úplně jina, to je hlavni(hrát o titul vs o záchranu)

Reagovat
stas87

Aha, ty o Bundeslige nič nevieš, tak preto chápem tu blbosť o Leipzigu. Oni, Bayern a BVB budú mat najbližšie štyri roky predplatené miesto v CL. Pretože všetky tri mancafty majú vynikajúce vedenie a v rámci BL aj finančne zázemie. Bayer ma Völlera a Gladbach Eberla, ale obaja su limitovaní cez peniaze. To, čo si dovolí utratiť a zaplatiť ti traja, to oni obaja nedokážu. Že by nepostúpili do CL by bolo možné zrejme vtedy, ak by Red Bull postihol nejaký výrazný finančný prepad, inak v tej štvorke budú rok čo rok.

Reagovat
Mastný Chobot

Akú blbosť o Leipzigu, prosím ťa? To, že za 2 roky nemusia hrať LM? Samozrejme, že nemusia, zvlášť pri takých kluboch, v ktorých je fluktuácia hráčov vysoká, je šanca, že sa jedna sezóna poserie, tým vyššia. Ani Newcastle nemusí za 2 roky hrať PL. Nebuď ublížený.

Reagovat
stas87

Tak sa stavime, že RB bude o dva roky hrať CL? To, že tam nemusí byt, je práve ta blbosť. A nemám dôvod byt ublizeny, ten paklub neznášam ale vedu si po športovej aj ekonomickej stránke výrazne lepšie ako 3/4 BL.

Reagovat
Bakary3

Blbost? Kdo je v LM pravidelne? Par gigantu a kolem nich se to trosku toci.

Lipsko jeste neni tak zavedeny, abych o nem s jistotou rekl, ze tam budou stejne jako Bayern, Juve, barca, real... podivej, uz ani to atletico nemuzu ted rict.

Bayern je tutovka, pak asi dortmund a pak se klidne muze stat, ze se tam nacpe treba zrovna Leverkusen a Gladbach...

Nemyslim si, ze by hraci chodili do Lipska s tím, ze LM budou jistojiste hrat kazdy rok.

Reagovat
stas87

RB od postupu skoncilo na druhom, siestom, tretom a teraz pravdepodobne na tretom mieste zasa. Naskok na piaty tim mali nasledovne:

18 bodov

11 bodov

4 body maju aktualne

A kedze v BL pri rovnosti bodov rozhoduje skore, tak Gladbach aj Bayer su vonku z hry. Oni po to druhom mieste a postupu do CL zaplatili novacikovsku dan v druhej sezone v podobe siesteho miesta. Hrali BL, Pokal a CL a skusili si to, hrat tri sutaze v sezone. V tom Pokalu ale vyleteli hned v druhom kole s Bayernom.

V pripade, ze RB, Bayer a Gladnach predaju svoje oppry, tak najlahsie ich nahradi prave RB vdaka moznosti zaplatit vyssiu sumu ci dat väcsi plat. Navyse Krösche a Nagelsmann maju rozsahlu siet skautov a vylozene vedla siahol ten klub snad len u Selkeho, Brumu a Augustina.

To ja si dovolim napisat, ze oni budu v top trojke kazdy rok. Teraz maju aj silnu lavicku a este väcsie moznosti, urcite vyssie ako Gladbach. Mozu si dovolit posadit utocnika a na lavicke maju takmer rovnocennu nahradu. A plus to, ze oni pretahnu spickovych juniorov z inych timov k sebe vdaka lepsiemu platu, zaplati lepsie spickovych juniorskych trenerov..ten klub je zmrdsky ale toto ma podchytene vyborne. Kto viac sleduje BL, bude so mnou suhlasit.

Reagovat
Bakary3

Vim, ze ty podminky tam jsou...

Ale tu mentalitu a jistotu taky nevybudujes pres noc.

Jak jsi psal, 4 body, to neni o parnik, ty kluby ppd nima taky pracujou dpbre, jednou se jim to sejde a je to.

Deji se vetsi silenosti typu Leicester, Montpellier... nez ze nekdo vysoupne Lipsko ze ctyrky.

Takze.. ne ze bych s tebou nesouhlasil, ale s jistotou jako ty to prostě nevidim

Reagovat
stas87

Leipzig ma bohuzial pre taky Bayer aj lepsieho trenera, to tiez zohra svoju rolu. U Gladbachu je Rose a ten sa v tomto ohlade moze kludne s Nagelsmannom porovnavat. Ale u Gladbachu staci, ak vypadne Plea alebo Neuhaus a ten rozdiel je dost poznat.

Co ma stve na RB je fakt, ze oni nikdy nebude PSG ci Chelsea, to ani v ramci BL nejde. Ale cely ten koncept zacali budovat uz od postupu z tretej ligy. Nie je to postavene na metode pokus-omyl ale oni si do toho futbalu presne vyberu hracov a zatial su velmi uspesni. Kto by bol povedal, ze Halstenberg ci Klostermann si zahraju za Nationalelf. A to ich kupili dokopy za 4,5 mega z Bochumu a St.Pauli.

Casom uvidime, kto sa vo svojom odhade pomylil. Ja si tipnem, ze najblizsie dve, mozno aj tri sezony po sebe sa zvladnu kvalifikovat do CL.

Reagovat
Bakary3

Jo, sice ty okolnosti kolem jejich vzniku jsou humus, jinak by jim ale za jejich systematickou práci clovek musel prat

Reagovat
fenixLFC

a co ta konkretne na tom stve? ze ich nemozes naplno hejtovat?

Reagovat
Elliasson

Augustin byl parádní.

Reagovat
Talker

Ale tak to, že za 2 roky nemusí hrát LM můžeš říct i o Liverpoolu a ta šance by tam byla, že ji hrát nebudou. Stačí se kouknout na CFC, kdy byl titul, střed tabulky, titul, mimo TOP4.

Teď tu LM Lipsko hraje a je dost velká pravděpodobnost, že v následujících letech i budou.

Reagovat
Arne

i kdyby nic, tak furt lepší než ten odpornej quasiklub z Lipska

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

S Joelintonem by byli super dvojka.

Reagovat
pingla

snad tohle jelito co nejdrive zmizi nekam do Ciny, tragicky hrac pro anglicky fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Banujte tady ty vymrdance bez zakladniho prehledu.

Reagovat
hematop

Za ty prachy nechápu Lipsko, že po něm nesáhne. Hraje dobře, dává góly a zapadá dobře do herního systému. Já bych po něm sáhl a rád bych si sáhl i na jeho sestru.

Reagovat
Mastný Chobot

keď to ale zistia spoluhráči, tak by som nechcel byť v jeho koži

Reagovat
Alberto Aquilani

Som jej skalným fanúšikom už nejaký ten rok. Tehotenstvo na nej zanechalo priaznivé stopy, krásne sa jej nafúkli kozy - takým tým dobrým spôsobom. Má formu jak zvon.

Reagovat
Pablos

Jak dalece musí být někdo zoufalý, že je skalním fanouškem modelky

Reagovat
Alberto Aquilani

Prečo? Ty nemáš na stenách v pokojíčku a v peňaženke fotky nijakej?

Reagovat
Pablos

Jestli to nebude tím, že nemám pokojíček, ale byt Ale cítím tam naštěstí ironii v tom tvém píspěvku.

Reagovat
Beči

Reagovat
TheMally11

Já je chápu, nekopy v týmu nechtějí

Reagovat
Beči

Reagovat
adoxx

To já bych do týmu nekopy, co daj 10 gólů za sezónu bral

Reagovat
PaYaB

Podle některých navíc nonstop leští lavku, z té se ty góly musí dávat dobře.

Reagovat
hematop

Napsal fanoušek AC milánu. Jak bys byl rád za Paťase. Ale chápu to. Radši koupit za 40 mega nějakého belgického xaviho z Anderlechtu, 18 mega no name Brazilce, který je srovnávaný s messim a na závěr bych se poohlédl někde na Ukrajinu jestli náhodou tam nelítá nějaký Ukrajinský Iniesta.

Reagovat
smazaný uživatel

je to jeden z našich nejlepších hráčů, ne-li nejlepší

Reagovat
Stannis Baratheon

co to tam pod tím Ještědem hulíte?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheMally11

Stejně skončí v Gaziantepsporu

Reagovat
Baronne

Co když ne čůráčku, budeš mít o čem psát?

Reagovat
Sandstorm

To jsou kecy. Stejně nakonec skončí natrvalo v Lipsku. Dají za neho polovinu toho, co dostali za Wernera. To mi zapadá do politiky Lipska.

Ovšem samozřejmě pokud přijde nějaký Newcastle a nabidne např. 40 mega...

Reagovat
dave30

Jak říkáš. A myslím, že i Patrik slyší na zvuk libry (kdo z nás ne?).

Reagovat
Le Gunner

Hehe, no já bych teď před librou zavoskovával uši...

Reagovat
dave30

Reagovat
Alf14

nechápu lipsko, přece nemůžou být tak blbý aby po odchodu Wernera nechali odejít i Schicka

Reagovat
Sandstorm

Jedině že by měli v záloze ještě nějaké jiné eso...

Reagovat
meno

V záloze můžou mít, co chtěj, my tu teď řešíme útok.

Reagovat
Mato178178

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
8lampard8

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Pablos

Reagovat
OTASi

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Hláška roku zatím

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
TopinB

Reagovat
Nebelung

Reagovat
čolo

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Lof

Reagovat
bourbon

tak údajně mají zájem o toho útočníka z Brém.

Reagovat
Kucka

Rashica není hrot

Reagovat
Beči

Jenže Rashica je levé křídlo, ne hrot. Může pozičně nahradit Wernera, kvalitativně a kvantitativně ovšem nikoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Wernera kvalitativně nenahradí nikdo, to by museli koupit utratit 90 mega za nějakého top hráče. Rashica je podobný Wernerovi a v Lipsku by mu to mohlo klapnout.

Reagovat
Salfovic

Pizzaro

Reagovat
Largo

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
godwood

Reagovat
mickey mouse

tak když na něj nemají, tak co mají dělat

Reagovat
Alf14

tak Lipsko nepatří zrovna k chudším klubům v německu + minimálně 50 mají za Wernera

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Timo Werner přestupuje z RB Lipsko do Chelsea a německý klub začíná hledat náhradu. Jeho ofenzívu by pak mohl táhnout Wissam Ben Yedder, o něhož se vedení zajímá - francouzský střelec patří AS Monaco a Lipsku by mohl nahrát fakt, že fotbalista chce do klubu hrajícího Ligu mistrů. (Le10 Sport)

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Vždyť jim náhrada stojí před nosem, jestli vypláznou za Yeddera nějakou nesmyslnou částku a Schicka nekoupí, tak fakt nevím..

Reagovat
bourbon

Yedder je ale super a typově úplně jiný než Patrik

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Jo, to zase jo.. Spíš mi jde o ty prachy, no jsem zvědav.

Reagovat
Shevchenko

Ben Yedder je skvělý, ten by zasloužil klidně i lepší klub.

Reagovat
PaYaB

Tohle není styl Lipska kupovat hotové hráče, kteří mají přes 25 let, někde to myslím kdysi bylo citováno.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
adoxx

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

to si budou slusne protirecet

Reagovat
Zaschrona

Le10 Sport je tak na úrovni IndyKaila, těm nevyšlo nikdy nic...

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost, dopadl by stejne jako Mutu nebo Kezman v Chelsea.

Reagovat
r.mrazik

ze by zrovna newcastle a anglicka liga byla neco pro nej...

Reagovat
dave30

Anglická liga asi opravdu ne (ale překvapit může). A co se týče klubu, tak je to úplně jedno. Tam jde o jedno - o libry...

Reagovat
Bakary3

Nejak nechapu tvou uchylku na libru.

Myslis jako, ze teda pujde do Anglie, protoze jinde mu treba euro nevoni?

Reagovat
dave30

Špatně napsáno, špatně pochopeno. Libra, euro, dolar... to je jedno. Jde o počet nul...

Reagovat
icemike

Kdyby mu šlo o počet nul, hraje pořád v ČR, tady hraje nul...

Reagovat
dave30

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Nebelung

Reagovat
čolo

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Lof

Reagovat
Svatej

Tak Harvetz uz polajkoval nějakej příspěvek o oznámení jeho prichodu do Chelsea a za par hodin to smazal. Achjo

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Busby babes

ja byt fotbalistou, tak nas takhle trolim porad.

Reagovat
Svatej

přesně, oni vůbec nevědí, jaky mají skvělý možnosti trollingu

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Nebelung

Reagovat
čolo

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Busby babes

jeste bych si treba odletel do Londyna na nakupy...

Reagovat
TheMally11

udělal si fotku před SB

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Kixi Syhimour

To by byla chyba dle mého

Reagovat
Hokaido

Strašně bych ho chtěl mít na očích v PL, ale Newcastle bych nepřál fakt nikomu.

Reagovat
Generalní Gladiator

Co je na tom klubu momentálně špatně?

Reagovat
Hokaido

Úplně všechno snad.

Reagovat
celeb

po odchode Rafu a pod novym trenerom?

asi pocasie

Reagovat
Generalní Gladiator

Nevím vo něm nic,tož se ptám.

Reagovat
Swarley

tak pokud do Newcastlu přijdou ty velký prachy, tak to naopak může být pro něj výborný výběr

Reagovat
dave30

Tak ono velké prachy se nemusí rovnat skvělé angažmá. I když podle některých Patrikových vyjádření lze usuzovat, že ho peníze baví (a koho ne?).

Reagovat
Hokaido

Přiznám se, že teď vůbec netuším, jak to s tím novým majitelem vypadá.

Reagovat
Busby babes

Newcastle s penezma od sejku... kdo vi. Na druhou stranu Ashley je mozna jeden z mala majitelu, kterej zije v ekonomicke realite a ne fantasy svete nekonecnych prijmu z TV prav.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea pred Romanem byla podle Newcastlu chcipla sracka.

Reagovat
Hokaido

? Chelsea před Romanem byla větší klub, než Newcastle od nějakých dvacátých let, ty pako.

Reagovat
TheMally11

Reagovat
jk

To je dobrý tvrzení Takže tím, že Newcastle svoje tituly vyhrál prostě před dvacátými lety a ty je nebereš v potaz tak je chelski větší klub. OK

Reagovat
Hokaido

Tak jsem si to samozřejmě ohnul, aby se mi to hodilo.

Chelsea třeba vyhrála PVP v roce 98, Newcastle měl snad nějaký druhý místa v devadesátých letech.

Reagovat
Chazy

Jenže je zásadní rozdíl v tom, že tehdy měla Anglie jen Arsenal, MU a LFC a ten 4. tým do LM se tak různě točil. Občas Leeds, občas NUFC, CFC tam taky vlezla, předtím Blackburn.

Teď prostě je Anglie ve stavu, že má více velkoklubů jak LM míst + tam překáží Tottenham. Nevím, jestli počítat i Lester, ale asi jo.

Peníze jsou super, ale dostat hráče takové kvality, aby si tu LM otevřeli, to bude fakt těžké. Kdo by šel do pozice, kdy nemusí hrát LM 4 roky. Někdo, kdo půjde hodně za prachama prostě. Což je dycky riziko.

Reagovat
Salfovic

Mít prachy je fajn, ale pokud k nim nemáš kvalitní sportovní vedení včetně trenéra, tak jsou celkem k hovnu.

Reagovat
Losinho

ale třeba Arsenal si zanalyzuje problémy se stopery a bude chtít dalšího útočníka

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Lof

Reagovat
Shevchenko

Bože to snad ne.

Reagovat
fenixLFC

aj tak najviac trolol je ten posun od cavaniho ku schickovi na hostovacku

Reagovat
PaYaB

Další hostování ? Lipsko by ho mělo koupit.

Reagovat
Clichy

Bohužel PL je nad jeho výkonnost..

Reagovat
Beči

Jak jsi na to přišel?

Reagovat
TheMally11

Logicky

Reagovat
smazaný uživatel

To mi teda vysvětli, prosím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Arsenal nie je nad nikoho vykonnost.

Reagovat
TheTopFootbaler

No ten Luiz to ale i tak zvládá, zdá se.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Elliasson

Jak to vlastně vypadá s převzetím Newcastlu? Zdá se mi, že je ticho.

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud nebude jasno o majiteli, nema vubec smysl o tom premyslet. V soucasnym stavu jit do NUFC nesmysl. S novymi majitely tezko rict. Clanku o prestupu Cavaniho bylo tisic. Nazor, ze Nottingham je stejne prestizni adresa jako Newcastle je hodne zcestny. To bude pravda za 20 let, pokud se nic nezmeni, ale v soucasnosti NUFC porad zije z aury devadesatych a nultych let. Angazovanost Shearera v medialnim prostoru tomu taky dost prispiva.

Reagovat
Chazy

Zas je potřeba říct, že takový názor o Nottinghamu tu nikdy nezazněl

Reagovat
Talker

Tak Newcastle je stále podle mého vnímán jako tradiční PL tým a ten zvuk je asi lepší, než si zaslouží za tu poslední dekádu.

Reagovat
Kincl

Za mě krok zpět, v Lipsku může hrát pravidelně i mohou hrát LM, Newcastle sice má investory ale to může taky roky trvat než se to zvedne a taky ho za dva roky můžou vyměnit protože budou mít prachy na lepší hráče

Reagovat
SpecialOne

Nevíte prosím někdo, co je tohle za budovu a odkud?

https://ctrlv.cz/shots/2020/06/19/bD2f.png

Reagovat
REPLIKATOR

nevíme

Reagovat
SpecialOne

Polib mi prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

Chovej se laskavě slušně!

Reagovat
icemike

Dolní Břežany

Reagovat
icemike

A je to jídelna od Eli

Reagovat
SpecialOne

Díky

Reagovat
icemike

Polib mi prdel.

Reagovat
Salfovic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
SunFells

Reagovat
adoxx

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Losinho

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
hornito

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Hai

Reagovat
Hokaido

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
doshcz

Reagovat
Svatej

Wtf

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Pablos

Reagovat
biznizmen

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Fedro

Reagovat
Lof

Reagovat
negrles

Reagovat
REPLIKATOR

Do Anglie radši ne! Tam by byl pořád jenom zraněný.

Reagovat
TheMally11

nemá na to

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak velice sympatické Lipsko dela chybu!!!!

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ACSMan

Jsem pro nárust čechů v PL. Kdyby tedy nevyšlo Lipsko

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle super volba nejlepsi liga pro chytre a rychle hrace uz sem se bal ze spadne nekam do italie

Reagovat
Csaplárova past

Jenže Newcastle koupili saudové a jestli budou mít nejvyšší ambice, tak se hráči budou strašně točit v tom klubu. Stačí si vzpomenout, kolik koupila tehdy hráčů CHelsea a potom City. A nějaké finanční fair play to taky úplně nezachrání. Koupí se Schick, protože je levný a dostupný. A za rok už se koupí někdo za 60mio a pak za 100mio ....

Reagovat
Elliasson
Reagovat
kecipep

to už se vůbec nepočítá s jeho setrváním v Římě?

Reagovat
smazaný uživatel

Potřebují prachy, jsou na tom zle a prodat Schicka je pro ně ideální.

Reagovat
dave30

Jestli se nepletu, tak do června 2020 mají doplácet Dorii 20 mega (případně 50% z dalšího prodeje, pokud by to bylo více).

Reagovat
smazaný uživatel

Anglie ho zničí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřím, že NUFC investicemi něco zásadně změní. MC bylo na začátku v situaci, kdy ta špička nebyla tolik natlačená. Zároveň tam nebyl takový finanční rozdíl. Dnes MC si může dovolit vyhazovat veliké částky. I přestupové ceny jsou jiné. Na druhou stranu Covid je trošku sráží. Stejně však NU nevěřím. Ani MU teď nemá snadnou vyjednávací pozici k mladým hvězdám. Takže mohou dopadnout jak PSG. Přivedou hráče, co jim budou hrát pro prachy, ale ne pro logo klubu. A na titul mohou čekat déle jak MC ve svých začátcích. Navíc mimo své ligy MC i PSG na úspěchy čeká. A to nemluvím například o nepovedeném projektu v Monacu. NU by ty peníze měl využít na mladé hráče, přivést mladého, progresivního trenéra a dát mu šanci pracovat. Jestli budou předvádět to samé jako MC nebo PSG, tak se stejně nemusí dostat ani do pohárů, nebo v nich vyletí.

Schick se už asi do TOP klubu nedostane. Bylo by zajímavé ho vidět aspoň na hostování znova v Lipsku. Jestli po odchodu Tima nedostane více prostoru a nerozjede se víc. Případně zda-li AS by mu nedalo prostor. Každopádně hodně štěstí NU i jemu. Budou ho potřebovat.

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/sistoney67

Simon docela zajímavě reportuje z tiskovky (respektive tam padají zajímavé informace). Pep out toto léto nebo příští rok, Leroy asi také out

Reagovat
Zaschrona

Takže kdo ho nahradí? Pochettino?

Reagovat
M0rb1D4S

A víš o tom, že Pep říká, že Sané odejde buď toto léto nebo příští po vypršení kontraktu?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, díky za upřesnění

Reagovat
Busby babes

hele tam je to spis v reakci na toho Saneho ne?

Pep Guardiola says Leroy Sane has rejected a new contract and wants to join another club.

a dalsi tweet:

Pep says he will either leave

@ManCity

this summer or see out the final year.

To je imho ohledne Saneho. Chtelo by to presny prepis.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo, špatně jsem to pochopil

Reagovat
Busby babes

This was following on my previous Tweet re Sane. It's Sane that Pep said is leaving.

uz to tam i vyjasnil. Kdyby Pepek rekl ze konci, tak to je do 20 vterin uplne vsude.

Reagovat
Zaschrona

Napsal to teda ale hodně blbě, já to taky pochopil v tom kontextu, že Pep končí...

Reagovat
oli9

No když se podívám jaké útočníky mají tak by tam byl star číslo 1, ale ten jejich fotbal by ho srazil dolů herně

Reagovat
Coutinho10

PL by byl super a i Newcastle....ten tym by mohl byt mega super

Reagovat
mimi_united

Vizuálne aj herne podobný Dybalovi

Reagovat
Mastný Chobot

wtf

Reagovat
RadekVonCZE

To jsi vzal kde

Reagovat
OTASi

By mě zajímalo, jak na to koukají fanoušci lipska? Je tu někdo kdo sleduje jejich fórum nebo tak něco? Prodali Wernera, Schickovi se celkem dařilo a zbavují se ho...

Reagovat
PaYaB

Někde jsem četl, že Werner vysloveně nechce dohrát LM za Lipsko. Je to pravda ? A jestli ano, tak mi to přjide dost divný, když letos bude snad nejlehčí tu LM vyhrát, stačí 3 zápasy po sobě.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo je na tom divné ? od 1.7. bude hráčom Chelsea je logické že sa nechce zraniť a čo najskôr byť k dispozícii aj sám Nagelsmann si ho v tomto zastal

Reagovat
Talker

Nechce a dává to smysl. Když přestoupí k 1.7., tak se může připravovat s novým týmem, zvyknout si na Londýn a Anglii, usadit se a pak stihne i pre-season. Kdyby chtěl zůstat na LM, tak se na to bude připravovat s Lipskem a přijde prakticky na začátek sezony do CFC.

Takže z pohledu všech asi nejlepší řešení.

Reagovat
dave30

Tobě připadá logické hrát v půlce srpna za klub, v němž od 1.7. nejsi?

Reagovat
PaYaB

Ne, ale vzhledem k okolnostem, že už liga mistrů měla být dohraná, že jsou 3 zápasy od poháru a

navíc tam hraje 4 roky, tak mi to prostě přijde divný, no jak tak koukám sem asi sám.

Reagovat
Salfovic

Nejsi, mně přijde úplně ujetý, že to nemůžou dohrát komplet týmy.

Reagovat
Talker

Tak je to prakticky na konci přestupáku, to se nemůžeš divit, že se ty kádry změní - teda spíš oslabí, protože nové hráče nemůžeš zapsat.

Reagovat
dave30

To se nebude týkat pouze něho, takových bude více.

Reagovat
smazaný uživatel

Lipsko je pro něj perfektní, ale ani Newcastle není špatnej. Hlavně, aby nesestoupil do Champu.

Reagovat
r.mrazik

hah...EA to docela zabili...pc verze fify bude vylepsena verze hry na PS4 a XBone...na PS5 a XBX bude verze novejsi "lepsi"...

Reagovat
Miguel19

A nová FIFA teda půjde na PS4 a pak i na PS5?

Reagovat
r.mrazik

https://www.youtube.com/watch?v=JYyvK9OSV2k&t=0s

tady to asi reknou lepe nez bych to ja napsal

Reagovat
Nihilister

Určitě, ještě pár let bude vycházet každej rok.

Reagovat
Busby babes

zrovna tohle je asi uz primarne konzolova hra, ne?

Reagovat
r.mrazik

myslis? ja bych rekl,ze na PC se to prodava porad docela slusne ne?

Reagovat
Honza Matoušek

PC player base je miniaturní (oproti konzolím) a plná cheaterů. Skandální support. Ta hra je skandální i na konzolích, ale to už je věc druhá.

Reagovat
r.mrazik

Aha...ok...já právě hraji pro Evo, tak nevím

Reagovat
Busby babes

ja jsem PC ckar taky. i kdyz teda ted uz mam i xbox a Switch. Ale prijde mi, ze neznam nikoho, kdo by uz hral Fifu na PC. vsichni na konzolich. Tusim ze NHL treba uz i nejakej rok na PC nevyslo? ale to se mozna pletu...

Reagovat
r.mrazik

jj,nhl je jen na konzolich...ja na pc uz nehraju vubec...krome jagged alliance 2

Reagovat
negrles

Poslední NHL co vyšlo na PC bylo 09

Reagovat
naheCZ

Tak další důvod proč nekupovat.

Reagovat
RadekVonCZE

To abych se na to vysral a koupil další rok PES 21

Kdyby se do FIFY 21 přidala naše liga, tak nad tím mávnu rukou a koupím si osmou fifu v řadě, jinak na to seru Takže zase stejně jak Fifa 14

Reagovat
PaYaB

PES 20 je nic moc hele, na ten EURO update se taky docela vyflákli.

Reagovat
r.mrazik

Mě teda pes baví dost...přijde mi to víc fotbalovejsi než FIFA

Reagovat
PaYaB

Tak jako sem tam si ho zahraju, je rozhodně fotbalovější než fifa

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Losinho

Stejně to koupím nahned.

Reagovat
TheMally11

on ty blbosti ještě někdo hraje jo?

Reagovat
icemike

To uz tady jednou bylo, ze na pc byl stary engine, zatimco na konzolích uz nový

Reagovat
db18

...takže, jako každý rok?

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Hokaido

To teda. Ale podle mě vaše zápasy budou mít velkou sledovanost, tak to snad nebude tak hrozné.

Reagovat
Busby babes

prosim te, mavni az se budem moct zacit smat!!

Reagovat
Mates_Matesović

Ha, šance na trofej. Ikdyž si nedělám iluze, on nás stejně vyndá zase West Ham nebo Palace.

Reagovat
Shevchenko

Docela jasný signál že to chtějí brzy zrušit úplně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už ted to nikdo nesledoval, hodně zápasů ani nebylo v TV ani těch top klubů, takto to bude mít každý ještě více na háku. Finanční dopad minimální, když se bude hrát zápasů až až.

Reagovat
Busby babes

financni dopad na kluby nize. pro ty to je velkej zdroj prijmu od kteryho ted budou odstrizeny. A neni pravda, ze to nikdo nesledoval.

Reagovat
fenixLFC

super

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že soudruzi v NDR udělali chybu.

Reagovat
RadekVonCZE

Krásně vystižený

Reagovat
Mass

Reagovat
Pablos

Reagovat
TheMally11

že prodali Wernera, to ano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lipsko vlastní einekleine rakouskej nesoudruh

Reagovat
SaianSupaCrew

https://imgur.com/240bFTP

ProFootball, slušný

Reagovat
smazaný uživatel

lol to je sracka

Reagovat
TheTopFootbaler

Kepa "nahání vítr" leda tak vlastním trenérům, rozhodně ne soupeřům.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Lof

Reagovat
Csaplárova past

Škoda, že mu neklapl přestup do RB. Po odchodu Wernera by zažil ještě lepší sezonu. Určitě je teď psychicky úplně v pohodě a zná už prostředí ..... velká škoda pro něj a vlastně i naši repre ....

Reagovat
kissak

Článek o Schickovi dobrej, ale spekulace nad případnými posilami absolutně mimo dokud nebude podepsán nový majitel. Takovýchto rádoby zájemců tu už bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nezůstane v Římě? Džeko přece nemládne

Reagovat
smazaný uživatel

Protože na to nemá

Reagovat
oli9

16 let.....

19.6.2004 20:45 | EURO 2004 | Česko : Nizozemsko 3:2 fotbalová nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Ty krávo, to bylo...

otočka z 0:2

Reagovat
dextroza_m

Tady je zase mouder...

Reagovat
kissak

V jakém ohledu?

Reagovat
dextroza_m

No co se tak dívám, tak je odborníků od PC ze všech stran.. Novézámky ano ne, Schick PL ano ne, a tak dále.. všechno ukáže čas, není důvod se znepokojovat

Reagovat
kissak

Tak to v každém případě kor když není stále známo převzetí Newcastlu.

Reagovat
dextroza_m

Ještě tam dojde čmoud a za pět let vyhraje LM

Reagovat
kissak

Reagovat
smazaný uživatel

Už se těším na palcové titulky: Šikův Ňukástl a Schick si 4 góly za sezónu podmanil slavnou Premijér Líg

Reagovat
kissak

Nostradamus nebo Baba Vanga?

Reagovat
smazaný uživatel

Chcete si někdo vydělat z pohodlí domova? Neváhejte a využijte této příležitosti na odkazech níže!!

https://crowd1.com/signup/davidpesta

https://cryptotabbrowser.com/12864184

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele