O'Dea z prohry v derby sudího neviní. Chyby nebyly úmyslné, tvrdí

06.03.2010, 13:27
Aktuality
Od slavného skotského derby mezi Rangers a Celtikem sice uběhl už jeden týden, veřejnost však stále probírá vliv sudího Douga Macdonalda na jeho konečný výsledek. Na časté chyby sudích se už nechce ohlížet obránce Celtiku Darren O'Dea. Ten tvrdí, že v nich žádný úmysl nehledá.

Fanoušci zelenobílých nejsou spokojeni se spornými verdikty, které rozhodčí během posledních dvou slavných derby učinili. Macdonald minulý víkend vyloučil hostujícího Scotta Browna, jehož zaměstnavatel se proti tomu později neúspěšně odvolal. Také příznivci momentálně druhého týmu ligy se domnívají, že tím byl jejich klub poškozen.

"Jsem už otrávený z neustálých řečí ohledně rozhodčích," řekl 23letý obránce před utkáním s Falkirkem. "Je to fotbal a já nevěřím, že by se rozhodčí měli úmyslně podruhé dopustit chybných verdiktů na úkor jednoho týmu," dodal.

"Chyby dělají všichni. Viděl jsem chyby i v Anglii nebo ve Španělsku. Mohl bych jmenovat tři nebo čtyři rozhodnutí, které nás v této sezoně poškodily, ale jsem si jistý, že kdybyste zamířili do táboru Rangers, řekli by vám to samé," uvedl zadák, který se do celku Tonyho Mowbraye vrátil po hostování v Readingu.

Autor: Pavel Mašlaň / teamtalk.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

CELTIC!!!!!!

Reagovat
PJ

Reagovat
smazaný uživatel

Nie nie prsty v tom nema sudi ale Tony Mowbray

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele