O Barceloně jsem nikdy neuvažoval, vzkázal Courtois

04.01.2014, 22:42
Aktuality
Thibauta Courtoise zajímají jenom dva kluby - Atlético Madrid a Chelsea. Podle španělských médií měla mít o belgického brankáře zájem také Barcelona, jednání s Katalánci ale vyloučil brankářův otec Thierry. Courtois se chystá brzy řešit svoji budoucnost s Chelsea, která jej poslední sezony Atlétiku půjčuje.

Ve Španělsku se poslední týdny řeší brankářský post Barcelony, protože z klubu se chystá odejít Victor Valdés. Jeho potenciální náhradou měl být i Courtois, podle posledních zpráv si ale úřadující mistři vybrali Marka-Andreho Ter Stegena z Mönchengladbachu.

"Thibaut nebude vůbec zklamaný, pokud Barcelona přivede Ter Stegena, on o ní nikdy nepřemýšlel. Zajímají ho jen dva kluby - Atlético a Chelsea," prohlásil Thierry Courtois pro list Het Nieuwsblad.

Belgický reprezentant tráví v Atlétiku Madrid už třetí sezonu v řadě a netají se úmyslem co nejdříve získat pozici jedničky v Chelsea. "V nejbližších dnech budeme s Chelsea jednat o budoucnosti. V klubu vědí, že Thibaut chce v příští sezoně chytat za Chelsea," doplnil brankářův otec.

Autor: Radim Šantrůček / football-espana.net

Komentáře (2266)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele