Novák: Fanouškům jsme dlužni, musíme na Brazilce vletět

24.03.2019, 17:58
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (26)

Přidat komentář
lajka30

Už prosím ne.

Reagovat
Puskas

Na to bacha, Kanárci dovedou lítat, a jak.

Reagovat
lampas

Hlavně ne ty prosím.

Reagovat
db18

Reagovat
kilobyte

Hlavně už neříkejte, že se z nich nechcete podělat.

Reagovat
SpecialOne

OT: Měnili si naši nějak ve velkém dresy s Anglanama po výprasku?

Reagovat
kilobyte

Nevím, ale řekl bych že spíše ne. Přeci jenom to pro ně není zase takové terno, snad.

Reagovat
Mirek na tenisu

Za to Hapal včera v Cardiffu po špílu něco žadonil po Giggsovi že by chtěl vyměnit sako nebo polobotky?

Reagovat
Andis

"Záleží, jak to kdo pojme, kdo koho podcení. My budeme chtít hlavně potěšit fanoušky," dodal."....To o tom kdo koho podcení, je dost úsměvný že by to měli podcenit Češi Nicméně u Brazilců je to víc než reálné

Reagovat
kattos

Nechápu co tam dělá... šílenej hráč

Reagovat
mayday

Souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Novák demisi!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hosi drzte radsi tlamy fakt. To je presne ono.. rikate si jak na ne musite vletet, pak dojdete na spiel, uvidite brazilce nebo anglany nazivo, ztvrdnou vam nohy, dolehne to na vas a budete zase za curaky..

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

No hlavně abychom se z toho nepodělali...

Reagovat
smazaný uživatel

Když prohrajem o míň než 10,tak to bude úspěch

Reagovat
smazaný uživatel

Ty komediante vzdyt je to pratelak, tak si fakt myslis ty inteligente, ze budou Brazilci hrat neco extra ze do toho jejich raci pujdou naplno dostanou prachy za zapas a nazdar

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne tam brazilci nemaji tak pulku hracu zakladu ne..ale i sjetej adriano a tlustej ronaldo by ty kostata prejeli s prstem v nose

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Novák... jeden z hráčů, u kterých je nepochopitelné, že by o něm vůbec kdy někdo mohl uvažovat s reprezentací. Ale má sestru modelku přece, tak je v základu

Reagovat
Pepe1911

vleťte na ně

Reagovat
smazaný uživatel

V zápase o hovno fanouškům nic nevrátíte, ty mysliteli...

Reagovat
vanGomm

I když zde a možná,že i oprávně hodně fanoušků piše,aby někteří už raději za repre nehráli.Tak to se jim asi nesplní.Každý trenér a Šilhavý nebude vyjímkou má svoje oblíbence.Takže se žádná velká rošáda v sestavě nedá čekat.Viděl bych to na max 1-2 změny.Podle mého názoru by se k zápasům neměli povolávat hráči co vůbec nehrají,nebo jen paběrkují ve svých klubech.Dále je na zvážení povolávat hráče z II.lig.

Reagovat
Mr.Mike

Ten vletí doufám max na lavičku

Reagovat
Xaver

Vletět na někoho může jenom ten, který má "jakés-takés" srovnatelné fotbalové kvality - rychlost, technickou vyspělost, fotbalové myšlení, předvídavost, atd. Vždyť ty Brazilce nestihnete ani faulovat !!!!

Reagovat
Mirek na tenisu

Nevím proč je Novák mezi maistreamem fanoušků tak neoblíbený...připomíná mi to nenávist k Plašilovi. Taky postrádala logiku. Novák je konstruktivní bek, platný do kombinace, schopný zakončit. Pro mě je už delší dobu zklamáním hra Kadeřábka. Ten chlap nějak ztratil rychlost a dynamiku. Své hlavní přednosti.

Reagovat
Jan Horáček

Nějaká nenávist samozřejmě není na místě, ale zrovna ten Plašil nebyl v mnoha zápasech za reprezentaci schopen pořádně kopnout ani roh, ale trenér ho nepochopitelně nechával kopat je pořád znova.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele