Nottingham má nového manažera, do klubu se vrací O'Neill

15.01.2019, 12:04
Aktuality
Martin O'Neill se podruhé v životě stal zaměstnancem Nottinghamu Forest. Někdejší reprezentant Severního Irska za anglický klub v minulosti úspěšně hrával a nyní se vrací jako manažer, dnes v poledne oficiálně nahradil Aitora Karanku...

"Nottingham Forest s potěšením potvrzuje jmenování Martina O'Neilla do funkce nového manažera," sdělil druholigový anglický celek v oficiálním prohlášení.

Karanka ze své funkce odstoupil před čtyřmi dny a rozhodnutí odůvodnil mimo jiné tím, že cítil podporu pouze od fanoušků, nikoli ze strany vedení. Jméno španělského kouče bylo spojováno s odvoláním a důvodem byla prosincová série pěti utkání bez vítězství.

Už 66letý O'Neill dříve vedl Celtic nebo Aston Villu a poslední roky pracoval jako trenér národního týmu Irska. Prostředí v Nottinghamu velmi dobře zná, jelikož je jednou z legend tohoto klubu. O'Neill za Nottingham dříve deset let hrával, jeho dres oblékl k 371 zápasům a dal 62 gólů. Se spoluhráči vybojoval jeden anglický titul, dvakrát pozvedl nad hlavu trofej pro vítěze Ligového poháru a především byl u dvou triumfů v Poháru mistrů evropských zemí.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
Agent z Melmacu

on už má 66?

Reagovat
Thelvin

Kéž by se konečně prorvali do PL

Reagovat
redyyz

Reagovat
Nebelung

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele