Nigerijci změnili názor, k reprezentaci se vrací Keshi

01.11.2014, 11:56
Aktuality
K další změně došlo na místě trenéra nigerijského národního týmu. U toho před dvěma týdny skončil Stephen Keshi, tamní svaz ale nakonec dospěl k přehodnocení původního rozhodnutí a Keshiho vrátil do funkce...

Keshi vedl Nigérii od začátku listopadu roku 2011 a před necelými dvěma lety s ní slavil triumf na Africkém poháru národů, který tak vyhrál jako hráč i jako trenér. Letos na světovém šampionátu postupem do osmifinále vyrovnal nigerijské maximum, týmu ale nevyšel úvod kvalifikace na Africký pohár národů. Nigérie z prvních tří zápasů vytěžila jenom bod a Keshi byl odvolán i přesto, že v dalším vystoupení tým porazil Súdán.

Keshiho v polovině října nahradil Shaibu Amodu, který v posledním vývoji sehrál klíčovou roli. Sám totiž cítil, že nemá dostatek času na přebudování reprezentace a svazu doporučil návrat Keshiho.

52letý trenér se do funkce vrací dočasně pro závěr kvalifikace o africký šampionát a tým povede v listopadových duelech s Kongem a Jihoafrickou republikou.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
db18

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Filip12

ta podoba s Jarolímem o článek níž

Reagovat
Coutinho10

Keshi je vic uzenejsi

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Filip12

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Novej trenér, to by mohlo fungovat mnohem líp než předtím

Reagovat
smazaný uživatel

Nigerijská telenovela

Reagovat
fantomas

Nejhorší věc pod sluncem!!!

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
fantomas

Reagovat
Murtago

Reagovat
andrew96

Ach ta Afrika.

Reagovat
REPLIKATOR

Jak říkal DiCaprio v Krvavým diamantu: TJA = To Je Afrika.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele