Nigérie má nového trenéra, u týmu skončil Keshi

16.10.2014, 11:50
Aktuality
U konce je působení Stephena Keshiho na lavičce nigerijského národního týmu. 52letý kouč od léta pracoval u reprezentace bez smlouvy, tamní svaz s ním po světovém šampionátu totiž novou nepodepsal a nakonec ani nepodepíše, dnes bylo oznámeno ukončení spolupráce mezi oběma stranami...

Keshiho týmu se nepovedl vstup do kvalifikace o postup na africký šampionát 2015, když z prvních třech zápasů získal jenom jeden bod. Svou situaci následně nezachránil ani včerejší výhrou 3:1 nad Súdánem.

Keshi vedl Nigérii od začátku listopadu roku 2011 a před necelými dvěma lety s ní slavil triumf na Africkém poháru národů, který tak vyhrál jako hráč i jako trenér. Letos na světovém šampionátu postupem do osmifinále vyrovnal nigerijské maximum.

Společně s Keshim končí i jeho asistenti Daniel Amokachi a Ike Shorunmu. Tým nyní pro zbytek kvalifikace přebírá Amodu Shaibu, který Nigérii povede už popáté.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak jsem si teď vzpomněl... neplánovali jsme tady před časem výlet na APN do Maroka?

Reagovat
Houska

hh,plánovali,dobře si to pamatuju

Reagovat
smazaný uživatel

Bereme slivovici jako prevenci proti ebole a vyrážíme za dobrodružstvím a srandovním fotbalem!

Reagovat
Houska

to je prevence jak má být,jenom abychom si ten sranda fotbal pak pamatovali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sk333

Franto Straka by to mohol skúsíť v Nigérii. Ten by ich naučil hrať futbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tataráček z velblouda

Reagovat
smazaný uživatel

Aj v Cechach je viac velbloudov nez v Nigerii

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele