Neymar pootevřel dveře k budoucímu angažmá v anglické lize

06.12.2018, 13:05
Aktuality
Neymar už poměrně dlouho patří mezi nejlepší fotbalisty světa, ve svých 26 letech před sebou navíc ještě má řadu dobrých sezon a minimálně jednu z nich by mohl strávit v anglické Premier League. Brazilský útočník tuto soutěž považuje za jednu z nejlepších na světě a není vyloučeno, že se na Ostrovy jednou přestěhuje...

"Je to velká liga, jedna z největších na světě. Nevíme, co se stane zítra, ale dle mého názoru si každý skvělý fotbalista jednoho dne musí zahrát v Premier League," odpověděl Neymar na svém YouTube kanálu na dotaz obránce Manchesteru City Benjamina Mendyho, zda si myslí, že jednoho dne bude hrát v Anglii.

"Pokud tam hrajete, tak si snad Premier League užíváte, jelikož si zasloužíte jen to nejlepší," dodal.

Neymara pro velký fotbal připravil domovský Santos a v Evropě nejprve sbíral trofeje v dresu Barcelony, od srpna loňského roku je pak nejdražším hráčem planety poté, co za něho 222 milionů eur zaplatilo PSG.

Pařížský celek s výjimkou ligového ročníku 2016/2017 dominuje na francouzské scéně a letos kráčí za ziskem dalšího mistrovského titulu. Neymar mu v tuto chvíli chybí, v neděli si přivodil svalový problém a přišel o včerejší souboj ve Štrasburku, PSG v obou případech jen remizovalo a přišlo o dlouhou sérii bez ztráty bodu.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (318)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele