Nevím, jestli je to krize, výsledky nejsou podle našich představ, řekl Vrba

24.02.2022, 23:03
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (12)

Přidat komentář
Liquid

Co to je za alibistický prase ? Sparta spokojena s letošním vystoupením v pohárech? Velmi těsně o gól přešli přes Rapid Vídeň - spodina rakouské ligy, nedostali čuchnout od Monaka - průměr francouzské, který nestačil na Doněck, co pak skončil poslední ve skupině LM kde je přeskočil i Tiraspol a v EL je vyřadili Skotové a uspěli jen proti oslabeným Dánům a teď 2x padli se Srby, a to jim ještě v hodně zápasech pomohla červená pro soupeře. Dokud si takto bude Sparta lhát do kapsy, tak nikdy nebude respektována jako top favorit ligy.

Reagovat
hromdopolice

No já děkuju naší krininální ústředně za rozbor...

Reagovat
livefan

Reagovat
deadlife

Rapid - spodina rakouské ligy? Monaco - průměr francouzské ligy? Ty asi moc dlouho na fotbal nekoukáš, viď? Jinak jsem se v tvém rozboru ztratil již někde u Tiraspolu...

Reagovat
hromdopolice

že tohohle mindráčka ještě berete vážně i kdyby kdokoliv jiný z česka vyhrál ligu mistrů, tak to bude stejně ubohý, podplacený, s ubohýma soupeřema...škoda slov

Reagovat
10adam

Prase jsi možná tak ty a to se ještě držím při zemi

Reagovat
m.iker007

Přijde mi, že Sparta je skoro někde tam, kde byla před rokem a kousek. Začíná to neschopností zařídit si kvalitní trávník na domácím stadionu a těmahle výrokama konče...

Markovič vypadal jako by ho vytáhli z nějakýho pajzlu od piva a rumu, ale na naší nabušenou zálohu se zastoupením všech typologií hráčů to s přehledem stačilo.

Reagovat
hromdopolice

za toho Markoviče

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo - Lyon, Rangers i Partizan se stávají pravidelně mistry. Skoro každej rok. A Sparta hraje skoro každej rok LM...

Reagovat
Liquid

Reagovat
rufus

Vrba ven. Už v zimě bylo pozdě.

Reagovat
smazaný uživatel

Začal bych od Rosického

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele