Nespěchám, vrátím se silnější, slíbil obránce Vrsaljko

20.02.2019, 09:03
Aktuality
Hodně dlouho si na další start bude muset počkat Šime Vrsaljko. Chorvatského obránce trápily problémy s kolenem a minulý týden se podrobil operaci. Nyní potvrdil informace italského a španělského tisku, podle nichž ho čeká hodně dlouhá pauza...

Vrsaljko patří Atléticu Madrid a koncem července zamířil na drahé hostování do Interu Milán, který si zajistil rovněž opci na trvalý přestup. Tu se vzhledem ke zranění rozhodl neaktivovat a hráče naopak předčasně odeslal zpět do Španělska.

27letý obránce se na trávníku naposledy objevil v polovině ledna. Za Nerazzurri zvládl jenom deset ligových zápasů a aktuálně pro něho neskončila jenom letošní sezona, přijde totiž o značnou část příštího ligového ročníku.

"Není okolo toho žádné tajemství, proces rekonvalescence zabere osm až deset měsíců. Jedná se o běžnou dobu po operaci, kterou jsem prodělal. Operace proběhla velmi dobře a to je to nejdůležitější," prohlásil Vrsaljko.

"Jistě mohu říct to, že se nevrátím, dokud nebudu stoprocentně fit. Po všech těch problémech a obavách o možném konci kariéry se mojí prioritou stalo zdraví a návrat. Nespěchám, vrátím se silnější," slíbil.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (12)

Přidat komentář
FC Porto FC

Jestli ono není dobrý se zranit vždy aby člověk díky tomu mohl být šílnějši

Reagovat
Hany45

a nebo se rovnou zřítit s letadlem

Reagovat
smazaný uživatel

šílenější?

Reagovat
FC Porto FC

silnější :D

Reagovat
Deki

Velká škoda, D'Ambrosio přežil dalšího beka a v létě hledáme nanovo.

Reagovat
cresposuper

Na druhu stranu aj jeho vykony boli sklamanim, nejak vyrazne lepsi od D´Ambrosia nebol.

Reagovat
Deki

tojo, ta zranění ho prostě ničí. prakticky pořád se z něčeho léčil a nedostal se do toho. už v létě přišel zraněný a začal hrát až v září, kdy se zase zranil v repre. mrzí mě to, měl jsem ho vždy rád a chtěl jsem ho už když hrál v Sassuolu...

Reagovat
Votas

Tak on si spíš furt nesl to zranění z léta a vždycky se akorát trochu zmátořil, aby dal jeden zápas a pak zase šlus. A když hrál, tak to oproti Danilovi rozhodně byl upgrade. Klidně bych to hostování zkusil v létě obnovit.

Reagovat
Deki

to v žádným případě. jsem rád, že jsme nakonec nevzali ani Rafinhu, který má taky náchylnost na zranění a vypadl na půlroku. Vršaljko prostě není stavěný, aby odehrál 6 zápasů za měsíc..

Reagovat
Votas

Furt je rozdíl 4 ze 6 zápasů bez DAmbrosia než 6 ze 6 s ním.

Reagovat
Deki

na to ale můžeme v létě přivést někoho jiného, než kdo dá 1 zápas ze 6 v LM...

Reagovat
Votas

to tak jistý není

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele