Neprožíváme nejlepší období, uznal po prohře v LM kouč Dortmundu

14.02.2019, 12:45
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (15)

Přidat komentář
Mass

Tak sou tam hodně mladý hráči a u nich je výkyv formy běžnej. Za mě spíš překvapení a dobrá práce Favreho, že to nepřišlo dřív. Přece se nikdo nemohl myslet, že s timhle kádrem budou drtit Evropu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Dortmund možná i trochu dobře. Projet takhle rozjetý ročník na titul by byla mnohem větší katastrofa, než vypadnutí z LM. Do finále LM by i po našem vyřazení bylo ještě sakra daleko, titul mají na dosah a doufám, že ho udělají.

Reagovat
janinho

presne tak. na to aby si dokazal bojovat o titul v lige aj v LM potrebujes ovela sirsi kader nez ma Dortmund alebo aj Tham... ak sa budu sustredit uz len na ligu, tak im to mozno pomoze. a vzdy je lepsie mat titul a vypadnut skor v LM nez byt v lige druhy a v LM to uhrat na stvrt/semifinale.

Reagovat
smazaný uživatel

Obávám se, že druhý případ bude letos ten náš. QF v LM a 2.-3. flek v lize. Pět let zpátky bych pro takovou sezónu vraždil a i teď to bude objektivně zázrak, při všem co se s týmem děje, ale i tak v tom bude kus zklamání. Prostě tenhle tým by si strašně zasloužil jednu z těch dvou trofejí. V QF bude 6 papírově silnějších klubů než je Tottenham, ale v lize se bojím, že to bude jen o fous a to bude hodně bolet.

Reagovat
janinho

pri takmer plusovom net spende je 2-3.miesto v lige podla mna maly zazrak. superit s timami ktore kazdy rok mozu kupit a kupia hracov za 50-60 mil. je strasne tazke. ked sa zranil harry s allim tak som sa bal, ze top4 je v <>. takze mna aj to 3.miesto velmi potesi. vacsiu sancu sme mali asi pred 2 rokmi ale tam sme dojebali zaver ligy ked to urvala Chelsea.

ten koniec ligy je stale otvoreny a pokial by sa nam zazracne podarili zapasy na Anfielde a Etihade, tak je mozne vsetko aj ten titul. ale musela by to byt kurevska zhoda nahod a forma jak svina.

aj z tej skupiny LM sme postupili hlavne vdaka nemohucnosti Interu doma proti PSV.

Reagovat
mesyas

ti tu bundes ligu ještě poserou

Reagovat
Liquid

Reagovat
RadekVonCZE

Zapomeň

Reagovat
db18

Reagovat
Pablos

docela zklamání včera ten Dortmund... že dostali 3 góly oká, to mě zase tak nepřekvapilo, ale myslel jsem že tak tři, dva taky dají

Reagovat
Liquid

kdo z fandů PL nesleduje bundesligu tak těžko může uvěřit, že tento tým vede ligu a stále ještě s náskokem, podat tak břitký výkon vyhýbám se slovu ultrasračka jako včera je na pokuty

Reagovat
smazaný uživatel

Ne každý tým se dokáže vyrovnat s absencí svého nejlepšího hráče. Navíc, dělat tyhle soudy na základě jednoho poločasu v LM je ultrapičovina.

Reagovat
smazaný uživatel

No v prvním poločase měli i kohouti štěstí. Diallo je borec. Na Sanchovi byla cítit nervozita, což se v jeho věku dá v pořádku omluvit.

Reagovat
smazaný uživatel

Mal tam celu rodinu a bol to jeho prvy klubovy zapas doma Sanchova chyba tato prehra urcite nie je

Reagovat
smazaný uživatel

BVB fandím dlho. Je zázrak, čo tento klub so skromnými financiami (v porovnaní so špičkou) dokáže. Až sa divím, že taký mladý káder ešte stále vedie ligu. Tých hráčov, čo odišli v najlepšom vydaní, je strašne veľa, iné kluby by bojovali o záchranu. Len pripomeniem odchody: Humels, Sokratis, Kagawa, Gotze, Gundogan, Dembele. Ale oni vždy niekde vysnoria talenty za malé peniaze a hrajú o špičku. Mladí hráči však trpia na psychickú labilitu a následnú stratu sebavedomia. Veľmi im prajem titul, už len kvôli tým fantastickým fanúšikom, ale bude to ťažké, majú proti sebe veľkoklub s obrovskými možnosťami.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele