Nemáme ani bod a jsem hodně naštvaný, zlobil se Blanc po dalším nezdaru

02.01.2023, 10:24
Aktuality
Laurent Blanc (© twitter.com)

Dávno zapomenut je velmi dobrý start Lyonu do letošní sezony, Olympique pokračuje v pravidelném ztrácení bodů a další kapitolu napsal ve včerejším utkání proti Clermontu. V domácím prostředí nakonec neuhrál ani bod, rozhodla o tom 86. minuta...

Lyon nepodal dobrý výkon a zápas spěl k bezbrankové remíze, v závěru ovšem zahrál rukou ve vlastním vápně Castello Lukeba a Muhammed-Cham Saracevic z nařízené penalty vstřelil jediný gól. OL tak zůstává na osmém místě a navyšuje se jeho manko na evropské poháry.

"Klidně to mohlo skončit 0:0. Možná že jsme si nezasloužili vyhrát, stejně tak je ale nezasloužená i prohra. Pokud se snažíte dostat na vítěznou vlnu, tak si prostě nemůžete dovolit prohrát takový zápas," míní trenér Laurent Blanc, který před třemi měsíci nahradil Petera Bosze.

"Nemáme ani bod a jsem hodně naštvaný. Je třeba lépe číst hru, v tomto ohledu nutně potřebujeme větší zkušenost. Zklamali mě i náhradníci, ti musejí podat lepší výkon," pokračoval.

Výsledek nakonec nepředstavoval jedinou ztrátu na straně domácích. V posledních minutách jim na cestě za vyrovnáním nepomáhal útočník Alexandre Lacazette, ten si poranil stehenní sval a musel střídat.

"Zranění znamená další obavy, rozhodně nám to nepomůže a nepřinese klid. Právě jsem s ním mluvil... Byl unavený už po prvním poločase a chtěl hrát, v závěru už to ovšem nešlo," říká Blanc ke zdravotnímu stavu svého kapitána.

Autor: Tomáš Pavlík / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Ferax

Clermont si za třemi body svým sympatickým výkonem šel zkrátka víc. Pro Lyon škoda, že nedokázal navázat na výkon v Brestu, protože teď je tam, kde byl předtím a zatím to vypadá, že ani letos poháry nebudou. Konkurence je na špici velká a bodový rozdíl narůstá...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele