Nemám v úmyslu opustit Paříž, prohlásil Verratti

25.12.2012, 10:11
Aktuality
Marco Verratti v létě zamířil z Pescary do Paris Saint-Germain a od té doby se občas objeví spekulace o jeho návratu do vlasti. Dvacetiletý záložník podle svých slov jednoho dne zpět na Apeninský poloostrov přestoupí, v tuto chvíli ale opouštět francouzskou metropoli nehodlá...

Talentovaný střední záložník byl naposledy spojován s přesunem do AS Řím výměnou na Daniele De Rossiho, mladý italský reprezentant ale tuto možnost vylučuje.

”Neexistuje možnost, že by se tento obchod uskutečnil. Daniele je skvělý hráč a já pochybuji, že by ho Řím nechal odejít,” prohlásil Verratti pro Sky Sport Italia.

”Já navíc nemám v úmyslu opustit Paříž. I když začátek zde nebyl snadný, tak nyní jsem tu šťastný. Je to jako sen, že můžu v mém věku zažít takovou zkušenost,” řekl dále.

Hráč, který v minulé sezóně výrazně pomohl Pescaře k postupu do Serie A a následně zaplnil její pokladnu jedenácti miliony eur, se ale v budoucnu do Itálie určitě vrátí. ”Samozřejmě, že se tak stane. Nyní jsem spokojen ve Francii a užívám si to tady, ale jednoho dne určitě odejdu zpět do Itálie,” uvedl Verratti.

Autor: Petr Vaněček / goal.com

Komentáře (85)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ten xicht Jinak talent má

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá trochu tepleji

Reagovat
smazaný uživatel

No já bys Vás chtěl vidět vy modelové

Reagovat
Free_player

trošku víc

Reagovat
smazaný uživatel

Hoď sem svou fotku ty, ať se taky zasmějem

Reagovat
smazaný uživatel

Na snídani byla vtipná kaše, co?

Reagovat
Milan.B

presne, nech nam Janko Staněk ukaze seba

Reagovat
smazaný uživatel

Jak znáš moje jméno ?

Reagovat
Milan.B

to je tajne

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmí

Reagovat
Milan.B

ta co ti poviem..... ujko gúgl dnes prezradi vsetko csfd.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Jaj

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Milan.B

ale inak mi tym vyrazom pripomina Joaquina Phoenixa

Reagovat
SaianSupaCrew

Výborný herec, jeden z mých nejoblíbenějších

Reagovat
Milan.B

Johny Cash

Reagovat
smazaný uživatel

Jak namalovanej

Reagovat
fenixLFC

iny cigan

Reagovat
Pinturicchio

Škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

než ho vidět v římě tak radši at zustane ve francii

Reagovat
k0udy

Proč by taky odcházel, plat ma nejspíš hodně dobrý a dokonce i hraje

Reagovat
smazaný uživatel

kura ,ještě že tu nejsou vaše ksichty u komentu ,to by se taky asi jeden

Reagovat
Houfi

Do Říma by zapadnul, obrovský příslib do budoucna za De Rossiho na vrcholu.. navíc se Zemanem pod kterým se Veratti vyhrál v Pescaře..proč ne každopádně zajímavá myšlenka, která nejspíš nemá moc možností na realizaci

Reagovat
smazaný uživatel

nech nam daju Verrattiho + 35 mega a mozu si DDR vziat

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ho bral všemi deseti.

Reagovat
Maritazzi

Místo Daniho?!

Reagovat
smazaný uživatel

jasne ze kachna, 28.12. maj spanele aprila, tak uz to zkousej o par dni driv :)

Reagovat
rossoneri89

skoda ... mohol yb do AC

Reagovat
SaianSupaCrew

Jestli Dani přestoupí do Paříže, tak počkám, než to doklepe Francek a pak se na to definitivně vyseru...

Reagovat
smazaný uživatel

Pověsil bys kvůli tomu fandění na hřebík?

Reagovat
Logan

Nepověsil ... v posledních letech mě vedení Slavie, tréneří, výroky, výkony a prostě všechno okolo tak neuvěřitelně sralo, že jsem si říkal jak se na to vyseru atd, a nakonec stejně vždy přemýšlím, jak se na který zápas dostat, koho bych si přál v přestupním termínu a jakákoliv změna mi vždy dá naději že bude líp, přestože mě za půl roku moje iluze zase zmizí. Prostě, tohle nejde jen tak opustit, přestat fandit .

Reagovat
spider_8

Mám to stejně s Chelsea.

Reagovat
Maritazzi

No tak já bych byl taky neuvěřitelně nasranej, protože tohle jsou symboly, tohle jsou hráči kvůli kterým fandíš týmu jako je Řím. Prostě to je duše toho týmu a pak by z toho byl jen jeden z mnoha. Ale teď co Dani dal poslední rozhovor pro NY times, tak nemám strach.

Reagovat
spider_8

Nemáš odkaz?

Reagovat
Maritazzi

Přemýšlel jsem, že to přeložim na stránky, ale do konce roku už kašlu na všechno. http://goal.blogs.nytimes.com/2012/12/22/30-seconds-with-daniele-de-rossi/

Reagovat
spider_8

Dík

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, problém je v tom, že po Francescovi s Danim v Římě žádné jiné římské ikony nejsou. Florenzi jím asi hned tak nebude. Člověk k někomu potřebuje vzhlížet, vidět se v tom klubu skrze právě určitého hráče, tak jako to máte s Francescem nebo Danim. Já měl v tomhle u Juve jasno. U mě tím pravým hnacím motorem byl Alex. Ale zároveň s jeho stárnutím jsem si vytvořil novou ikonu v Claudiovi, kterému jsme věřil a ten mi moji víru oplácí maximálně možnou měrou. Navíc, být v současnosti fanouškem Říma, tak taky nejsem nadšený. Zemanovu práci do určité míry respekuju, ale nemám ho rád a jeho fotbal už vůbec ne. Být Římanem, dýchalo by se mi těžko, po eskapádách se "španělákem", nástupem Zemana ponižujícím Daniho a neustálými spekulacemi o jeho možné odchodu.

Reagovat
Maritazzi

Co se týče Zemana, to je vkládal článek, kde jsem vysvětloval jak to s ním mám, ale nejde to mít jen negativně, zvlášť když oproti Španělovi to zlepšení je a baví mě sledovat, jak ty hráče ten fotbal zase baví, France je pak v jejich čele. Ta situace s Danim se teď hodně uklidnila a myslím, že svým výkonem s AC zavřel hubu všem, kteří by ho byli ochotni pustit. Florenzi pro mě bude dost podobný případ jak Marchisio u tebe a věřím, že to jednou taky bude postupně přebírat, navíc máme Romagnoliho, jako odchovance budu brát i Marquinhose, který u nás snad zůstane hodně dlouho... A k tomu být fanouškem Říma.. prostě se naučíš, že nebude za každou cenu výhra, ale vidíš na hřišti Franceho, Daniho, mnoho krásných emocí... pak jsou tituly až někde za tím.

Reagovat
Francesco Totti AS

za tu poslední větu

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, to chápání Zemana je různorodé a záleží z jakého úhlu se na to člověk dívá. O něm bylo napsáno už hodně, takže nemá cenu ho dál rozebírat.

Mě se Florenzi taky líbí, jsem na něho hodně zvědavý, proto jsem ho zmínil jako možnou nastávající ikonu Říma. Romagnoli má ještě dost času, ti mladí hráči jsou hodně nevyzpytatelní. U nás jsem taky věřil nadějným mladým stoperům a pak nic, skončili v šedém průměru.

Co se týče tzv. odchovanců v podobě zahraničních hráčů, já je moc za odchovance neberu. I kdyby Appelt nebo Bouy u nás vylétli, tak pro nebudou odchovanci, i když v klubu působí od 17/18 let. Ale i tak se můžou tito hráči stát ikonami klubu, zvlášť pak jak zmiňuješ Marquinhose. Leč pro mě s menší hodnotou, ale to záleží na tom, jak se na to kdo dívá.

A máš pravdu, každý si v tom fandovství musí najít to své, co ho naplní a nemusí to být nutně tituly

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
Pettirosso

I kdyby byl Marquinhos v týmu 10 let, odchovanec nebude a tím pádem ho tak nemůžeš brát.

Reagovat
SaianSupaCrew

Upřímně ? Dost možná..

Rok od roku mám na fotbal méně a méně času (určitě víš, o čem mluvím). Ač to ze začátku nevypadalo, začal mi slušně komplikovat milostný život a je pro mě čím dál složitější, vyhradit si o víkendu, na ty dvě hodiny čas. Dani s Frančem jsou tím jazýčkem na vahách, který mě k tomu (i za cenu debilních hádek) vždycky dokope. Z toho týmu, který jsem začal sledovat zbyli jen oni dva. V průběha většina mých oblíbenců (Emerson, Samuel, Cassano, Aqua, Mirko, Phil,...) odcházela za lepším, oni ne..

Pro mě jsou to prostě víc než hráči.. Neříkám, že v současném týmu nemám oblíbence, ale těžko u mě nahradí tyhle legendy.

Určitě nejde jen o ně, celkově můj zájem o fotbal ochabuje, nudná LM, zvrácený přestupový trh, šachy v podobě Španělů a celkově směr, jaký fotbal nabírá, mě moc nebere. Dřív sem sledoval skoro všechny top ligy, teď už sem se omezil jen na Calcio (a to víceméně jen na Řím, Violu a Parmu).

Reagovat
SaianSupaCrew

Samozřejmě bych nepřestal úplně, po očku bych sledoval výsledky a záznamy. Ale určitě už bych to nehrotil, jako dnes, tím jsem si jistý.

Reagovat
Godwinson

Závěr je velká pravda

Reagovat
Godwinson

.. k tomu předchozímu :(

Reagovat
smazaný uživatel

Vím přesně jak to myslíš, ten čas je nejhorší, můžu jedině potvrdit. Co se týče toho zájmu, jsem na tom obdobně, ale Calcio mě baví se vším všudy. Možná to podle odborníků a čísel nejlepší liga na světě, ale pro mě jí zůstane tak jako tak vždycky. Calcio a italská reprezentace na více úrovních, to je to, za čím mé fotbalové srdce letí. Po Calciopoli jsem byl taky zaujatý vůči většině hráčů, protože mi tam zbylo rok od roku stárnoucí kvintet Alex-Pavel-Treza-Mauro-Gigi, ale našel jsem si nové ikony, zvlášť pak v Marchisiovi, jak jsem psal už výš Maritazzimu. Každý klub potká krize a pro fanouška to mnohdy bývá hodně těžké, ale z vlastní zkušenosti můžu říct, že se vyplatí čekat. Zažil jsem sportovní zklamání na více úrovních NHL, MLB, česká hokejová extraliga nebo zmíněné Calcio, ale oplatilo se čekat. Ale chápu, že když Francesco s Danim pomalu dozrávají do věku, kdy budou končit, tak je to těžké. Chce to nový impuls, nejen pro Řím, ale i pro tebe. Tak snad se podaří ho najít

Reagovat
Maritazzi

Návštěva Olimpica. Mě to znásobilo všechno snad 250x. I když taky budu mít teď problém, když se chystám vrátit k fotbalu, do toho pendlovat mezi Prahou a Chomutovem, škola a všechno pak kolem.

Reagovat
smazaný uživatel

O tvém letním tripu jsem četl, takže můžu dodat jen velký palec nahoru

Reagovat
Maritazzi

Dík, na Olimpico se určitě letos chystám znovu, jen nevim jestli to zvládnu zase v rámci tripu, protože letos bych asi chtěl poznávat spíš východ.

Reagovat
smazaný uživatel

Já chci v roce 2013 do Turína. Vzhledem k tomu, že jsem se kvůli zdravotním potížím zřekl aktivního hraní baseballu, který mi zabíral víkendy od dubna do června a od půlky srpna do konce září, tak to nebudu mít tak natřískané, a snad se dostanu konečně i na ten fotbal. Jinak ty tripy, ať už po Itálii nebo jinde po Evropě, můžou být skvělé. Taky bych se rád pustil do poznávání cestováním.

Reagovat
Maritazzi

Ty tripy jednoznačně doporučuju, dokud jsi ve věku, aby sis mohl užít trošku punku na cestách, tak do toho jdi. Navíc to jde i zkombinovat s fotbalem, nevyjde to víc než normální dovolená, za to zážitků získáš o hodně víc. Pro mě by byl ideál trip o prázdninách a od zimního semestru erasmus, uvidím, jak se zadaří.

Reagovat
smazaný uživatel

Čas je největší nepřítel i pro mě Bylo ted obdobi na podzim, kdy jsem Real neviděl asi šest igovych zapasu po sobě

Reagovat
Radin

chlape buď chlapem..pokud se s tebou baba hádá kvuli tomu,že se díváš na fotbal,tak si potom najde něco jiného pokud přestaneš..baby jsou takové a jak se dostaneš jednou pod pantofl,už těžko se z toho dostává..bab je hodně

Reagovat
Godwinson

Pokud jim AS opravdu odpovědělo, že De Rossiho za 7-10 mil. + Verrattiho, tak bych mu dal i mašličku kolem krku a už by tam byl.

Reagovat
Maritazzi

Náš prezident řekl, že je neprodejný a ani jsem v médiích nějaké větší spekulace kolem toho nezaznamenal.

Reagovat
Godwinson

Ve Francii o tom taky nespekulují moc, za to dlouhodobě. Ale je pravda, že na trhu je Pato, to by mělo odlákat pozornost.

Reagovat
Maritazzi

Tak je to logické, Dani nehrál moc v základu a Leonardova "koncepce" je taky známá všem. Každopádně když se v létě odmítly ty obří nabídky od City, těžko ho prodáme teď v zimě.

Reagovat
Godwinson

Byla by to legrace, ale jistě se minimálně nějakých pokusů dočkáme, tak nezbývá než se těšit.

Reagovat
smazaný uživatel

Klaus do toho tak vidí?

Reagovat
smazaný uživatel

Pasoval by mi v soušasnosti do Říma.

Reagovat
smazaný uživatel

už jen pro tu představu zálohy De Rossi - Verratti - Florenzi s trojlístkem Totti - Lamela - Osvaldo před nimi... zajímavá představa. A kdyby hráli umírněněji, ne tolik "zeman style", tak hrají o titul ani člověk nemrkne.

Reagovat
Maritazzi

Myslím si, že příští rok o něj budeme hrát i s podobným složením jako máme letos.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně posilit pravy kraj obrany.

Reagovat
Maritazzi

No ale zatím se moc o ničem nespekuluje, možná se dá čas Pirisovi, lepší se.

Reagovat
smazaný uživatel

Piris je vic ofenzivnější bek ne? něco jako Balza. Podle mě by měly být ty kraje vyvažene. Jeden ofenzivnější bek a druhy defenzivnější, v případě utoku zustat se stopery a defenzivnim zaloznikem, ktery vyplni při ztratě míče jeho týmu to misto krajniho beka. Podle mě by to chtělo někoho jako byl Cassetti napřklad.

Reagovat
Maritazzi

No to bych zase netvrdil, s Balzou se určitě srovnávat nedají. Ono to tak možná vypadalo na začátku sezony, protože byl často úplně mimo, ale jinak on je prostě docela dobře fyzicky vybavený s horší technikou, takže si odkope, to co má. Útočení přidá opravdu jen párkrát za zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře. Taky záleží jaky ma instrukce od Zemana že jo.

Reagovat
Maritazzi

No to taky, ale na něm je vidět, že nemá potenciál na to být ofezivním bekem, takovej ten klasickej dříč.

Reagovat
smazaný uživatel

Florenzi ma hrozně nestálé výkony, ja bych tam radši viděl Marquinha.

Reagovat
Maritazzi

Já bych mu minuty taky trošku omezil, ve prospěch sobotní zálohy. Na druhou stranu hodně roste, takže snad bude dostávat minuty celou sezonu, za tři roky nás potáhne.

Reagovat
smazaný uživatel

To má každý mladík. Potřebuje se vyhrát a to se mu nepodaří lépe jinde, než po boku De Rossiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Však jo.

Reagovat
Godwinson

Mimochodem už se opět a tradičně diskutuje nad budoucností Sakha a docela mě překvapilo, že má smlouvu jen do konce příští sezóny, to by mohl už letos slušně odkoupit. Byla by strašná ironie, kdyby si potenciálně jasnou klubovou legendu nechali utéct "na přání" jednoho, byť drahého, telete :) Jen houšť ...

Reagovat
.13

tak to ak urobia, tak ma nsekutocne naseru. Podobne aj tieto spekulacie s Pastorem a Verratim. Sakho je odchovanec a bol kapitan PSG uz snad v 17tich, ak ho pustia, resp. nespravia z neho klubovu legendu, pojdu tym sami proti sebe.

Reagovat
madridcan

Na tej fotke vyzera ako ten chlapec z X Mena 3, co pri nom kazdy stracal svoje schopnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Další člen Addamsovi rodiny?

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej hráč, má před sebou budoucnost, škoda, že ho Ancelotti nestaví

Reagovat
.13

Tento chlapec ma buducnost u nas a tam aj zostane, Carlo prosim ta predaj toho Mottu(aj ked teraz hra celkom dobre) a stavaj radsej Marca.

Reagovat
Langi

OT: Reveilleré zřejmě smlouvu neprodlouží ...spekulace o Corchiovi tak získávají nový rozměr

Reagovat
Radin

http://www.eurofotbal.cz/clanky/nedved-v-evropske-elite-28735/ trochu sem se hrabal v historii a musel sem to tady dát.Fanoušci Calcia podívejte se kolik je tam hráčů z Italské ligy...kolik by jich tam bylo dnes?Jeden?Dva?

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej až Marottovi v červnu skončí smlouva a pojď do Juve!! Pirlo tu taky nebude věčně a ty jsi od malička Juventino

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele